Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 16 hír

Dakar: Szalay nyolcadikként zárt a katari viadalon

Blikk
-
  Tegnap 16:21 Sport

A Szalay Balázs (54), Bunkoczi László (54) páros a nyolcadik helyen ért célba a tereprali-Világkupa idénynyitó, katari viadalán, az Opel Dakar Team kettőse ezzel összesen négy Vk-pontot gyűjtött.

Tereprali: Szalay előzött egyet, nyolcadik lett Katarban

NSO
-
  Tegnap 14:34 Sport

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős szerzett négy pontot, és nyolcadikként végzett a katari világkupa-versenyen, amelyet immár hetedszer Nasszer al-Attijah nyert meg.

Világkupa pontot szerzett Szalay Katarban

Formula
-
  Tegnap 14:25 SportKatar

A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a nyolcadik helyen ért célba a tereprali világkupa idénynyitó, katari viadalán, amiért négy világkupa-pont járt. A T1-es kategóriában az Opel Dakar Team párosa negyedikként végzett.

Szalay feljelentést tett illegális szemétlerakás miatt

Ez a lényeg
-
  Tegnap 10:59 Életmód

Felháborodott Facebook-posztban közölte a szolnoki fideszes polgármester, hadat üzent az illegálisan hulladékot lerakóknak.

Szalay-Bobrovniczky: Orbán és Netanjahu egyazon politikai családba tartozik

Az izraeli kormány tudja, hogy Magyarország mindent megtesz, hogy megvédje a magyar zsidóságot – jelentette ki a helyettes államtitkár.

Dakar: homokvihar után lettek ötödikek Szalayék

Blikk
-
  20.02.26 16:26 Sport

A Szalay Balázs (54), Bunkoczi László (54) kettős ötödikként ért célba a katari tereprali-Világkupa-verseny a rossz időjárási viszonyok miatt lerövidített negyedik szakaszán, az összetettben pedig továbbra is a kilencedik.

Szalay-Bobrovniczky: Orbán és Netanjahu egyazon politikai családba tartozik

A Miniszterelnökség helyettes államtitkára párhuzamot vont Magyarország és Izrael migrációs politikája között, mondván: "ugyanazt csináljuk."

Dakar: Szalayék legyőzték a katari dűnéket

Blikk
-
  20.02.25 19:57 Sport

Defekt, bonyolult navigáció és dűnersor – a nehézségek ellenére a Szalay Balázs (54), Bunkoczi László (54) kettős tartja kilencedik helyét az összetettben a tereprali-világkupa-sorozat katari versenyén.

Nógrádi Éva és Szabó Gyöngyi vehette át az “Év Szakdolgozója” elismerést

  A Magyar Ápolási Egyesület kezdeményezésének köszönhetően 2014 óta februárban Kossuth Zsuzsanna, a magyar betegellátás történetének kiemelkedő alakja tiszteletére, születésnapján ünneplik a Magyar Ápolás Napját. Kedden immár negyedik alkalommal koszorúzták meg a Békés Megyei Központi Kórház Pándy Kálmán Tagkórháza udvarán…

Tereprali: óceánba vezető dűnék – Szalay maradt a 9. Katarban

NSO
-
  20.02.25 15:25 Sport

A hazai pályán versenyző háromszoros Dakar-győztes Nasszer al-Attijah előnye behozhatatlannak tűnik, Szalay Balázsék tartják a kilencedik helyüket a katari világkupa-futamon.

Dakar: Szalay Balázsék javítottak

Blikk
-
  20.02.24 16:23 Sport

A Szalay Balázs (54), Bunkoczi László (54) terepralipáros az előző napi eltévedést és a körülbelül harmincperces időveszteséget valamelyest „korrigálva” öt helyet javítva, kilencedikként teljesítette a katari Világkupa-verseny második, 334 kilométeres szakaszát.

Tereprali: trükkös szakasz után Al-Attijah vezet, Szalay 9.

NSO
-
  20.02.24 15:49 Sport

Nasszer al-Attijah megnyugtató előnyt szerzett a katari világkupa-futam második napján – Szalay Balázsék öt helyet javítottak az összetettben, és kilencedikek.

Megfiatalodott Gyöngyi, a Mátra legendás gőzöse

24
-
  20.02.24 08:18 Utazás

A hatvanéves öreg “hölgy” régi pompájában közlekedhet a mátrai vasútvonalon.

Remek fotókon örökítették meg a Mátra legendás gőzösét, Gyöngyit

Heol
-
  20.02.23 14:56 Belföld

Komka Péter is megörökítette a Mátrába hazatért felújított gőzöst.

Újra zakatol a Mátrában Gyöngyi, a gőzmozdony

Hosszadalmasabb felújításon esett át a Gyöngyi gőzös Debrecenben, ahol a mozdony kazánrendszere, csőrendszere és futóműve is teljesen megújult.