Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 100 hír

Rangos hanglemezdíjat érdemelt Fischer Ádám Beethoven-ciklusa

Fidelio
-
  Ma 16:25 Zene

A Dán Kamarazenekarral készültek a lemezek, amely Beethoven összes szimfóniáját tartalmazzák. Valóban kivételes interpretációról beszélünk.

Mert az élet tényleg egy kavalkád? – interjú Papp Ádámmal

Carrie
-
  Ma 14:40 Életmód

Manapság sokkal nagyobb hangsúlyt kap a lélek

Uniós vizsgálat indult Farkas Ádám új állása miatt

Portfolio
-
  Ma 13:29 Gazdaság

Vizsgálatot indított az Európai Unió ombudsmana, miként hagyhatta jóvá az Európai Bankhatóság (EBA), hogy eddigi főigazgatója, Farkas Ádám február 1-jével egy nemzetközi banki lobbiszervezet vezérigazgatói székébe ülhessen – számolt be a Reuters.

Abszurd okból nem jelölték Oscarra Adam Sandlert

Mafab
-
  Ma 12:30 Film

Nemrég kihirdették az idei Oscar-jelölések listáját. Bár a legtöbb előzetesen várt mozi és színész is ott van az esélyesek között, azért akadt néhány meglepő kivétel. Közülük is az egyik legnagyobb me...

Ezért nem kapott Adam Sandler Oscar-jelölést

Port
-
  Ma 10:25 FilmAdam Sandler

A válasz elég logikus és nem túl meglepő, de most végre egy akadémiai tag szájából hallhatjuk.

Elhunyt Dankó Ádám

Elhunyt Dankó Ádám. A Magyar Távirati Iroda (MTI) gazdasági szerkesztőségének egykori vezetőjét életének 75. évében érte a halál. Dankó az 1980-as évek közepétől haláláig dolgozott a nemzet hírügynőkségben. 1999 és 2008 között az távirati iroda gazdasági szerkesztőségének vezetője volt, 2010-ben megkapta a MTI Életműdíját. Szakmai…

Szalai Laura: Németh Szilárd: Nem lesz húsmentes nap az életemben!

Hagyjuk a púdert, ez sima baloldali-zöld politikai akció! – mondja lapunknak adott interjújában Németh Szilárd a Greta-jelenségről. A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkárával a sajtóhoz fűződő viszonyáról, Molnár Oszkárról, Csepel jövőjéről és a honvédség állapotáról is beszélgettünk.

Országos versenyen jutott tovább a józsefes Lévai Ádám

infoVáros
-
  Tegnap 15:15 Megyei

Angol nyelvből jutott tovább a megyei fordulóba.

Bódi Ádám bízik a sikeres tavaszban

Haon
-
  Tegnap 13:46 Sport

A középpályás szerint egyre inkább elsajátítják a letámadásos futball eszközeit.

Lemondott a Jobbikban betöltött feladatairól és pozícióiról Mirkóczki Ádám

Heol
-
  Tegnap 12:08 BelföldHevesEger

Időközi tisztújítást tartott január 17-én, pénteken a Jobbik Magyarországért Mozgalom Egri Alapszervezete, ahol új szervezeti elnököt és alelnököt választott a tagság.

Az Akadémia régi tagjai nem köntörfalaztak, mikor elárulták, hogy Adam Sandler, Jennifer Lopez és Eddie Murphy miért …

IGN
-
  Tegnap 11:00 Film

Megindokolták az Oscar-szavazók döntését Idén több Oscar-esélyesnek tartott alakítás még a jelöléshez sem volt elég: sem Jennifer Lopez, sem Adam Sandler, sem Eddie Murphy nem versenyezhet az aranyszoborért - az Akadémia régi tagjai elmondták, miért.

Baran Ádám: Az új évtizedben utánpótlás-nevelő egyesületté válhat a Brse

Behír
-
  Tegnap 08:41 Sport

A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület elnökét választották az Év Sportvezetőjévé a megyeszékhelyen. A sportcsapat elmúlt tíz évét a folyamatos fejlődés jellemezte, amelyben nagy szerepet vállalt Baran Ádám, aki elnökként tevékenykedik az egyesület mindennapjaiban. Az elnök legnagyobb célja, hogy BRSE a jövőben utánpótlás-nevelő egyesületté…

Elhunyt Dankó Ádám

múosz
-
  20.01.19 18:03 Média

Péntekre virradóra, életének 75. évében meghalt Dankó Ádám, az MTI gazdasági szerkesztőségének egykori vezetője, a Napi Gazdaság örökös tiszteletbeli főszerkesztője.