Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Közös vállalkozást indít Lakatos Zsófia és Iglódi Csaba

Válság112 néven indít közös vállalkozást Lakatos Zsófia és Iglódi Csaba. A két szakember szerint az okos vállalatok nem ringatják magukat abban a tévhitben, hogy velük nem történhet baj, hanem békeidőben profi szakemberekkel készülnek fel az összes lehetséges krízishelyzetre.

Közös Vállalkozás Indít Lakatos Zsófia És Iglódi Csaba

A két tanácsadó Válság112 néven válságtanácsadással és kríziskezeléssel foglalkozik.

Végső István: Szélsőjobboldaliból kommunista rendező – Lakatos Vince titkos élete

1945-ben népbíróság elé állították, éppen a haditudósításai miatt, öt évvel később már arról írt: „ennek a boldogabb világnak építője Rákosi elvtárs és a párt”.

Kúnos László és Jávorszky Béla is elnyerte a Svéd Királyi Akadémia 2019-es műfordítói díját

SzínházOrg
-
  Ma 10:23 Kultúra

Kúnos László és Jávorszky Béla elnyerte a Svéd Királyi Akadémia 2019-es műfordítói díját, adta hírül június 10-én a Svéd Királyi Akadémia oldala.  A díjat 2017-ben hozták létre, és a „svéd irodalom fordítói” nyerhetik el. A díj korábbi birtokosai: Anne Marie Bjerg, Nina Fedorova és Leonard Neuger (2017), valamint Johannes Anyuru, Ida Börjel,…

Szélsőjobboldaliból kommunista rendező — Lakatos Vince titkos élete

Bár újságcikkei hozzáférhetőek, a mai napig nem ismert a kommunista rendező életének 180 fokos fordulata. Végső István írása.

A Lakatos Alajos alapította tanoda máig aktívan működik Halmajugrán

Heol
-
  Tegnap 10:46 Belföld

Idén is koszorúkkal, beszédekkel és ünnepi műsorral emlékeztek az Együtt Halmajugráért Roma–Magyar Egyesület alapítójára, a község kulturális, oktatási és szociális életének kiemelkedő alakjára, Lakatos Alajosra.

Süli János a Belarusz Atomerőműben járt

A belaruszi atomerőmű hasonló, mint amilyet Magyarországon is építenek.

Vegyesen fogadták Bugár Béla ajánlatát

Infostart
-
  19.06.24 18:27 Külföld

Bugár Béla, a Híd elnöke a hétvégén bejelentette, ha pártja nem jut be a jövő évi választások során a szlovák parlamentbe, lemond a pártelnöki tisztségről. Az Országos Tanács ülésén elhangzott, listás helyeket ajánlanak fel azon pártok számára, amelyekkel meg tudnak egyezni az együttműködésről.

Bugár Béla az előrehozott választásokról: Ne spekuláljunk!

Körkép
-
  19.06.24 16:55 Határtalan

"Ha most rábólintanánk, akkor októberben lehetne. Ez megéri?" [...] Read More...

Bíró Béla: Téboly és utópia

Maszol
-
  19.06.24 16:11 Határtalan

Egy államhatárok nélküli földgolyó álma romantikusnak és igazságosnak tűnhet, de korántsem realisztikus.  

Süli János tárca nélküli miniszter a Belarusz Atomerőműben járt

2019.06.24. Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter 2019. június 24-én munkalátogatást tett a Belarusz Atomerőműben. A magyar szakemberek számára azért érdekes a Belarusz Köztársaságban épülő atomerőmű, mert Magyarországon is orosz…

Akit tényleg kötelezett a nemesség – gróf Bethlen Béla

Librarius
-
  19.06.24 13:59 Könyv

Döbbenetes emberi sors az, amit maga Bethlen Béla jegyzett fel. S ráadásul még ehhez mérten is elképesztő az út, amit a kézirat a mostani megjelenésig megtett.   Read more... This article is copyright ©  Librarius.hu

Orvoscsapat csodálja Enying ünnepeltjét, Belák Sándort

Feol
-
  19.06.24 07:45 Megyei

Az Enyingi Városvédő, Városszépítő és Hagyományőrző Egyesület évek óta megemlékezést tart Belák Sándor emlékhelyénél, a református temetőben. Idén is tartották a hagyományt.