Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 21 hír

Tizenegyedszer futballoztak Fekete Szabolcs emlékére

Zaol
-
  Tegnap 20:50 Sport

A kanizsai NSzC Zsigmondy Vilmos Szakképző Iskolájában ismét megrendezték a Zsigmondy Kupa – 11. Fekete Szabolcs Teremlabdarúgó Emléktornát.

Megalkották Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Összetartozás Pálinkáját Szent Miklós napján

Megalkották pénteken Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Összetartozás Pálinkáját. Az almából készült pálinkacuvée létrehozásában mind a 21, megyei kereskedelmi pálinkafőzde részt vett Érpatakon, saját italával. Az időpont, december 6-a is szimbolikus volt: Szent Miklóst ugyanis a pálinkafőzés védőszentjének tartják. Mindez alkalmat…

Három meccs, három siker Kazincbarcikán - nyertek a Szabolcsi Sólymok

Nyíregyháza
-
  19.12.08 16:05 Sport

Sikeres hétvége a jégkorongozóknál.

Mikulások húztak át Szabolcs fővárosán – VIDEÓ

Cívishír
-
  19.12.08 12:38 Megyei

Ajándékokat is vittek magukkal.

Rohamosan fejlődik Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: új üzemek épülnek

HelloVidék
-
  19.12.07 17:02 Gazdaság

Élelmiszer- és táplálékkiegészítő üzemet épít a Kiskertészek Zöldség- és Gyümölcstermelői Kft. a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagykállóban, a több mint 437 millió forint értékű, uniós támogatású beruházás alapkövét szerdán tették le a nyírségi kisvárosban.

A Trefilov-faktor – Vincze Szabolcs jegyzete

NSO
-
  19.12.06 23:03 Kézilabda

 Az első félidő után azon gondolkoztam, hogy az elkövetkezendő napokban milyen nagy hanggal fogom végigkürtölni a szerkesztőséget, hiszen én már...

Életműdíjat kapott Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs

Életműdíjjal ismerték el Dr. Vámosi-Nagy Szabolcsot, a Vámosi-Nagy Ernst & Young Ügyvédi Iroda névadó jogászát a Iv. Wolters Kluwer Jogászdíj Díjátadó Gálán. A szakember közel öt évtizede a magyar adótanácsadás és adózási kérdések megkerülhetetlen alakja.  Életműdíjat vehetett át az idei Wolters Kluwer Jogászdíj Díjátadó Gálán Dr.…

Bejött neki a szerencse: gyerekruhára költi a Blikk-nyereményt Szabolcs

Blikk
-
  19.12.06 18:04 Bulvár

Kislányára költi nyereményét a Blikk játékának legújabb nyertese. Jánó Szabolcs (42) nem bánta meg, hogy próbára tette szerencséjét, hiszen egy 50 ezer forintos ruhautalvánnyal lett gazdagabb.

Életműdíjat kapott Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs

Életműdíjjal ismerték el Dr. Vámosi-Nagy Szabolcsot, a Vámosi-Nagy Ernst & Young Ügyvédi Iroda névadó jogászát a IV. Wolters Kluwer Jogászdíj Díjátadó Gálán. A szakember közel öt évtizede a magyar adótanácsadás és adózási kérdések megkerülhetetlen alakja.

Életműdíjat kapott Vámosi-Nagy Szabolcs

Életműdíjjal ismerték el Vámosi-Nagy Szabolcsot, a Vámosi-Nagy Ernst & Young Ügyvédi Iroda névadó jogászát a IV. Wolters Kluwer Jogászdíj Díjátadó Gálán. A szakember közel öt évtizede a magyar adótanácsadás és adózási kérdések megkerülhetetlen alakja.

Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Police
-
  19.12.06 08:32 Baleset-bűnügy

Hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 12. 07., szo - 08:42

A BLG gárdája nyerte a XI. Fekete Szabolcs Futsal Emléktornát

Kanizsa Újság
-
  19.12.05 08:50 Sport

A kupáért a hat kanizsai középiskola csapata lépett parkettre a Zsigmondy-csarnokban.

“Én nem puhulhattam el” – Thuróczy Szabolcs válaszolt

SzínházOrg
-
  19.12.05 08:12 Kultúra

Thuróczy Szabolcs volt a Tabukról tabuk nélkül című dokumentumfilm-sorozat műsorvezető-riportere. A színészt a Forbes kérdezte. A Forbes cikkéből: “Még két évvel ezelőtt, az első évad előtt brainstormingolt a stáb, hogy ki lehetne az a színész, aki tudná a témákat hitelesíteni, aki karakterében, stílusában, egyéniségében a legközelebb áll egy effaj

Élelmiszer- és táplálék-kiegésztő üzem épül a szabolcsi Nagykállóban

Élelmiszer- és táplálék-kiegészítő üzemet épít a Kiskertészek Zöldség- és Gyümölcstermelői Kft. a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagykállóban.

A szabolcsi Nagykállóban élelmiszer- és táplálékkiegészítő üzem épül 

Az üzemen kívül gombafeldolgozó üzemeket és hűtőházakat építenek még. A beruházás a tervek szerint 30-40 új munkahelyet teremt majd a térségben.