Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 108 hír

Letarolta a jégeső Szabolcs megyét: videón a pusztítás

Hosszú percekig borsószem nagyságú jég esett Nyíregyháza belvárosában, de Nyírpazonyból is érkezett hasonló videó - írta meg a szon.hu.

Ittasan hajtott szalagkorlátnak a csabai sofőr

Könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott egy kisteherautós, aki nekiütközött egy korlátnak Békéscsaba külterületén. A jármű vezetője ittas volt. A rendőrség az ügy vizsgálatát a napokban befejezte.

Szabó Anita: Kitartás és stílus, ez kell a személyes pénzügyi sikerhez

Elegáns vonzó nő, aki határozott viselkedésesével és szakmai kompetenciájával rögtön magára vonja az emberek figyelmét. Élete során már számos hivatást kipróbált, mire megtalálta azt a munkát, ami teljes mértékben a szenvedélyévé vált. Szabó Anita amellett, hogy rendkívül kellemes beszélgetőpartner, ügyfelei befektetési és hitel igényeit…

Szabó Zsófi sokkot kapott néhány kacsától

Promotions
-
  Tegnap 20:20 Bulvár

Kabát Petiék két fehér kacsát vittek Szabó Zsófiékhoz a Maradj haza magadnak legújabb részében.

Dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő adománnyal segítette az állatmenhelyt

Vaol
-
  Tegnap 19:38 Megyei

Harmincnyolc kilogrammnyi prémium minőségű junior kutyatápot vitt dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő a Fekete István Állatvédő Egyesület Vízöntő utcai telephelyére.

Ausztrál tudósok: Szokatlanul emberre „szabott” az új koronavírus

Magyar Hang
-
  Tegnap 16:41 Külföld

Eközben a járvány elterjesztésével hírbe hozott vuhani labor vezetője állítja: december 30-a előtt sosem találkoztak az új kórokozóval. Vajon ki hisz nekik?

Szabó Tünde : Kellenek a célok

Magyarország nemcsak a pandémiát kezelte jól, de élen járt a sportban is: más országok figyelték a lépéseinket, és az általunk meghozott bevezetett intézkedéseket ők is alkalmazták. Interjú.

Dömötör Csaba: eredményesen zárta a járvány elleni védekezés első szakaszát Magyarország

A rendkívüli jogrend visszavonása azért történhet meg, mert a koronavírus-járvány elleni védekezés első szakaszát eredményesen zárta Magyarország - fogalmazott a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Dömötör Csaba: "Nyugodtan sorba állhatnak bocsánatkérésre" azok, akik támadták a magyar demokráciát

Az államtitkárnak erősen indult a vasárnap reggele: megvédte a magyar demokráciát és beszólt az ellenzéknek.

Dömötör Csaba: Sorba állhatnak bocsánatkérésre, akik támadták Magyarországot

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szerint azért vonhatják vissza a rendkívüli jogrendet, mert sikeres volt a védekezés.

Dömötör Csaba: eredményesen zárta a járvány elleni védekezés első szakaszát Magyarország

    Dömötör Csaba azt mondta: a koronavírus Magyarországon sokkal kevesebb emberéletet követelt más európai országokhoz képest, ez teszi most lehetővé az élet fokozatos újraindítását, és azt, hogy a munkahelyek védelmével is erőteljesebben foglalkozzon a kormány.     Az idejekorán hozott döntések, a magyarok millióinak…

Dömötör Csaba: Eredményesen zárta a járvány elleni védekezés első szakaszát Magyarország

Ennek köszönhető, hogy fokozatosan újraindulhat az élet az országban - mondta Dömötör Csaba.

Itt a távmunkára szabott vezérlőrendszer

A tajvani hálózati kommunikációs gyártó Zyxel bejelentette az SD-WAN operációs rendszer következő frissítését. Az új verziót kifejezetten az otthoni munkavégzést támogató funkciókkal látták el, melynek köszönhetően távolról is biztonságosan és átláthatóan kezelhető munkahelyi hálózatok alakíthatók ki.

Zsiga Csaba, a bringás aki daganatos gyerekekért teker

Egészséginfó.hu
-
  Tegnap 08:02 Egészség

A fonyódi bringás múlt héten 333 kilométert tekert le egy súlyosan beteg kislány gyógyulása érdekében, ma pedig újból befekszik a kórházba, hogy sokadik műtétjén essen át. Zsiga Csaba nem hétköznapi módon éli meg betegségét, ő az önsajnálat helyett mások segítését tűzte ki céljául. Honnan merít erőt Csaba ahhoz, hogy felülkerekedjen saját…

Kellenek a célok – interjú Szabó Tündével

NSO
-
  Tegnap 07:12 Sport

Sohasem látott helyzettel szembesült az állami sportvezetőség is, amely az újratervezés időszakát éli: Szabó Tünde sportállamtitkár úgy véli, legalább egy év szükséges ahhoz, hogy a sport gazdasági helyzete is stabilizálódjon.