Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 29 hír

Szörényi: Az István a király áll a lábán!

Klubrádió
-
  Ma 08:42 Vélemény

Illés, Omega, vagy Metró. Ezek voltak akkoriban a pártok – mondja Szörényi Levente a kezdetekről. Ma is fellép, de szívesen foglalkozik a borászattal is.

Csak a gazdaságtalan vasútvonalak szűntek meg Szabolcs-Szatmárban

Szon
-
  Ma 08:00 Belföld

Előkaptuk a 70 és 50 évvel ezelőtti Kelet-Magyarországot, hogy nosztalgiázzunk egy kicsit.

Felkészülés - rövidesen saját jégen tréningezhetnek a Szabolcsi Sólymok

Nyíregyháza
-
  Tegnap 12:37 Sport

Mesteredző irányítja a jégkorongozók tréningjeit.

Hajdu Szabolcs: "Amíg azt láttam, hogy a rendszer megváltoztatható, lelkiismereti kérdés volt, hogy kívül maradjak rajta…

Magyar Narancs
-
  Tegnap 12:00 Vélemény

De a rendszer egyre nagyobb... Független színházról és filmről, #metoo-történetekről, a Filmalapról és az országra stílusként rátelepedett hímsovinizmusról is beszél új előadása, az Egy százalék indián alkalmából.

Thuróczy Szabolcs megint tabutémákat feszeget

Októberben újabb évaddal folytatódik a Spektrum Tabukról tabuk nélkül című sorozata, amely olyan érzékeny témákkal foglalkozik, mint a mentális betegségek, a meddőség vagy a zaklatás. A műsorvezető ezúttal is Thuróczy Szabolcs lesz, interjúnkban vele beszélgettünk a meglepően őszinte, valódi emberi sorsokat bemutató új epizódokról.

2,3 tonna növényvédőt foglalt le Szabolcsban a Nébih

Népszava
-
  19.10.17 18:39 Baleset-bűnügy

Két napig tartott, mire ezt a mennyiséget átvizsgálták a szakemberek, milliós lehet végül a bírság.

Több tonna növényvédőszert foglalt le Szabolcs megyében a Nébih

Több mint 2,2 tonna számos szempontból problémás növényvédőszert vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szalka-Agro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. üzletében, a bírság akár több

Videó: több tonna növényvédőszert foglalt le Szabolcs megyében a Nébih

Több mint 2,2 tonna számos szempontból problémás növényvédőszert vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szalka-Agro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. üzletében, a bírság akár több millió forint is lehet – közölte a Nébih csütörtökön az MTI-vel.

A Szabolcs megyei Nébih több tonna növényvédőszert foglalt le

Agrotrend
-
  19.10.17 09:39 Baleset-bűnügyNébih

Több mint 2,2 tonna számos szempontból problémás növényvédőszert vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Szalka-Agro Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. üzletében, a bírság akár több millió forint is lehet.

Több tonna növényvédőszert foglalt le Szabolcs megyében a Nébih

Dehir
-
  19.10.17 09:21 Baleset-bűnügyNébih

Budapest - A jelentős mennyiségű vegyi anyagot egy üzletben találta a hatóság. A bírság akár több millió forint is lehet - közölte a Nébih.

Több tonna növényvédőszert foglalt le Szabolcs megyében a Nébih

Több mint 2,2 tonna számos szempontból problémás növényvédőszert vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei ...

Alumniportré: a büntetőügyekről a közigazgatásra váltott dr. Bors Szabolcs

Kisalföld
-
  19.10.16 18:52 Megyei

„Aki a jogászi pályát választja, az élethosszig tartó tanulást is választja, mert a jogi környezet folyamatosan változik” – vallja dr. Bors Szabolcs, aki ügyvédjelöltként főleg büntetőügyekkel foglalkozott, most pedig a Győri Járási Hivatal megbízott vezetőhelyettese.

Letartóztatta a bíróság a volt élettársát bántalmazó Szabolcs megyei férfit

Nyíregyháza
-
  19.10.16 16:23 Belföld

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója 2019. október 16-án súlyos testi sértés bűntette miatt indult eljárásban 2019. november 16-ig elrendelte M.A. gyanúsított letartóztatását.