Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 162 hír

„Nem kéne mindenkinek menekülnie az oltás elől” – Lukács László is nyilatkozott vakcinaügyben

A Tankcsapda frontemberével, Lukács Lászlóval beszélgettek a Spirit FM „Viccen kívül” című műsorában: többek között szóba került a járványhelyzet, a karanténos időszak, valamint a vakcina is.

Kuti József és Görbe László volt a Kiemelő vendége

Hiros
-
 Tegnap 20:30Kultúra

Kuti József, a Kecskeméti Református Egyházközség elnöklelkésze és Görbe László piarista szerzetes, a Szentháromság Plébánia plébánosa volt ma (hétfő) este a Kecskeméti Televízió Kiemelő című műsorának stúdióvendége. Arról kérdeztük őket, hogyan szerveződött idén az imahét, mi az igehirdetések központi üzenete, és…

Videó: László Zoliék Gryazin-nal közös teszten készültek a Montéra

RallyFeeling
-
 Tegnap 18:13Sport

László Zoli idén második alkalommal vág neki a Monte-Carlo Ralinak. Idén is ugyan azzal a Ford Fiesta Rally4-essel állnak rajthoz amivel tavaly sikeresen teljesítették a versenyt. Tavaly még Begala Tamás diktálta az itinert akit idén Berendi David vált a Jobb1-ben. Már sikerült kipróbálni az autót igazi Montés körülmények között, és olyan…

Gyurcsány kedvenc polgármestere, László Imre egyetlen tollvonással cserben hagyott közel kétszáz, rossz körülménye…

Origo
-
 Tegnap 16:54Belföld

Az érintett ház lakói dühösek és csalódottak. A Fidesz tiltakozik, szerintük a DK-s polgármester kapzsisága vezetett idáig.

Kettőzött erővel küzdenek a székely petíció végső sikeréért

– Nincs más választásunk, sikerre kell vinni a székely petíciót azok után, hogy az Európai Bizottság lesöpörte az asztalról a Minority SafePack kezdeményezést – erről beszélt lapunknak Pesty László kampányfőnök. Ennek érdekében a kampányhajrában három országba is ellátogatnak, hogy ne csak szükséges hetedik országban, hanem még több…

A város és a megye vezetőivel tárgyalt Palkovics László miniszter

Szoljon
-
 Tegnap 16:19Belföld

A jövőbeni szolnoki és megyei fejlesztési elképzelésekről egyeztetett a városházán Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

Palkovics László: 1900 milliárd forint jut a megyének és Szolnoknak

A jövőbeni szolnoki és megyei fejlesztési elképzelésekről egyeztetett a városházán Palkovics László innovációs és technológiai miniszter.

Nagy László az Indexnek: Minden nap egy újabb meglepetés

Index
-
 Tegnap 16:14Kézilabda

Továbbra is kaotikus állapotok uralkodnak az egyiptomi kézilabda-világbajnokságon.

Több mint 150-en felvételiznek a Németh Lászlóba – szigorú járványügyi szabályok mellett írásbeliznek a diákok

Január 23-án kezdődnek a központi középiskolai írásbeli felvételi vizsgák. A Németh László Gimnázium, Általános Iskolában a vizsgahelyszíneket előre fertőtlenítik majd, gyorsan beléptetik a diákokat, kerülve a csoportosulást és kézfertőtlenítőket is kihelyeznek.

Sánta László 40 évesen visszaköltözött szüleihez

24.hu
-
 Tegnap 15:46Bulvár

Elég viharos lehetett a légkör korábban, ha most ennyire felértékeli a nyugalmat.

“Vörös kódot” adott ki Papp László a nagy hideg miatt

A jelentősen hideg időjárásra tekintettel a hajléktalan emberek életét védő, úgynevezett „vörös kód” kiadása kapcsán Papp László, Debrecen polgármestere és Széles Diána, a város alpolgármestere látogatta meg a városban hajléktalanellátással foglalkozó Refomix Kft. szociális és egészségügyi központját 2021. január 18-án. Amint azt Papp László…

135. alkalommal adott vért Bóka László

Kanizsa Újság
-
 Tegnap 14:46Megyei

A Mamik és az Eszteregnyei Őszirózsa Dalkör harmonikása a 60 év felettieket is arra buzdítja, ha egészségük engedi, nyújtsanak segítő kezet, és mentsenek meg véradásukkal három életet.

Baranyi László Sas József temetéséről: Képtelen lennék megnézni, ahogy sírba helyezik!

BorsOnline
-
 Tegnap 14:45Bulvár

Karanténja miatt nem vehet részt barátja temetésén Baranyi László színművész. A Família Kft. egykori nagypapája a lakása fogságában tudta meg, hogy Sas József nincs többé.

Férfi kézi-vb: nem mindennapi dupla védés Székelytől

Mint arról beszámoltunk, a magyar férfi kézilabda-válogatott 44–18-ra legyőzte Uruguayt az egyiptomi világbajnokság csoportkörének második fordulójában, így továbbjutott, és minimum két pontot visz magával a következő körbe. A mérkőzés elsősorban a rekordot jelentő nagy gólmennyiségről szólt, de emellett szót érdemel Székely Márton dupla …

Benkő László fia: A gyász lassú küzdelem

Benkő Balázs arról beszélt, hogy hullámszerűen tör rá a hiányérzet.