Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Varga Judit: Vadai Ágnes hazugságcunamit indított

Az igazságügyi miniszter elmondta: a magyar kormány nem bocsát szabadon egyetlen elítélt bűnözőt sem a jogerős ítéletben megszabott határidő előtt.

Sokkoló információkat hozott nyílvánosságra Vadai Ágnes – elképesztő lépésre készüé a kormány

BalraMagyar
-
  Tegnap 09:48 Vélemény

A Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese, Vadai Ágnes sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet a kormány egy börtönviszonyokkal kapcsolatos törvénymódosítási javaslatára. Ebben nem kevesebbet állítanak, mint azt, hogy mindössze hónapok alatt meg fogja szüntetni a börtönök zsúfoltságát – tehát azt, amit már 5 évvel ezelőtt…

„A Gyurcsány bűvkörébe tartozó Vadai Ágnes magából indul ki"

Vadai Ágnes állításával szemben, a magyar kormány nem bocsát szabadon egyetlen elítélt bűnözőt sem a jogerős ítéletben megszabott határidő előtt – hangsúlyozta Varga Judit igazságügyi miniszter kedden.

Vadai Ágnes rémeket látott, Varga Judit tiszta vizet öntött a pohárba

Vadai Ágnes állításával szemben a magyar kormány nem bocsát szabadon egyetlen elítélt bűnözőt sem – mondta Varga Judit.

Varga Judit: Vadai Ágnes magából indul ki

A Dk kérdésekbe csomagolt hazugság cunamit indított és megalapozatlan rémhírekkel kívánja felzaklatni a magyar embereket.

A Szávay-kör puccsolt

Szávay István és köre által kitervelt sikeres puccsról, hátbaszúrásról, jobbikos árulókról beszélt őszintén Jakab Péter azon a felvételen, amely hétfőn került nyilvánosságra.

Varga-Damm Andrea: én nem hallottam még a Szávay-klánról

Hétfőn szivárogtattak ki egy felvételt, amiben Jakab Péter, a Jobbik új elnöke a párton belüli ellentétekről beszélt, és megvádolta Szávay István szövetségeseit, hogy meg akarták őt buktatni. Az Azonnali utolérte a botrány néhány szereplőjét.

Herczeg Ágnes

onBrands
-
  20.02.17 14:46 Cégvilág

Borszakértő

Együtt nyerik a hajrát – In memoriam Tandori Dezső és Tandori Ágnes

Népszava
-
  20.02.15 15:41 Vélemény

Egy nappal múlt egy éve, hogy nincs Tandori Dezső. A tandoridezsőség jelenségnek legalábbis vége lett, nincs hangja már, mert ahogy Az Éj felé című kötet egyik versében írja, „Valami más, / valami több nem kezdődik, ahol / a hang-próba véget ér céltalan”. Ami maradt belőle mégis, emlékezeten és betűkupacokon túl, élőn és tapinthatón, azt idén…

Ő Szabados Ágnes kigyúrt modellpasija

24
-
  20.02.14 20:39 Bulvár

Olyanok, akár a tinik, mesélte a híradós párja.

Kiss Judit Ágnes verse

Kulter
-
  20.02.14 15:19 Kultúra

A diktátor  1. Nem lehet leváltani. Haláláig semmi nem mozdul. Pusztulásáig pusztulunk. (A diktátorok soká élnek. Utánuk az özönvíz. Hosszú idő, míg a nyomukat is elmossa.) Fejére teszi a koronát, és füves legelőkre terelgeti nyáját az emberi jogok rögös ösvényeiről. Nincs hova futnunk. Idegen tengerek partján is rajta rágódnánk, ő rágna rajtunk, o