Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 40 hír

Ebben a szállodában annyit kell fizetni egy szobáért, amennyi időt ott töltünk

Roadster
-
  Ma 06:00 Otthon

Ha nem akarunk a terminálban görnyedni, vagy egy szállodai szoba teljes árát kifizetni, itt a lehető kényelmesebb megoldás.

Összeomlott egy építés alatt álló szálloda

Legalább ketten meghaltak, amikor összeomlott egy építés alatt álló szálloda az Egyesült államokbeli New Orleans-ben. A tragédiáról videó is készült. A hotel a történelmi francia negyedben épül. Több mint százan dolgoztak az épületnél, amikor eddig ismeretlen okból bekövetkezett a tragédia. 18-an megsérültek. A mentőcsapatok még…

Összedőlt egy 18 emeletes szálloda New Orelansban

HVG
-
  Tegnap 08:09 Életmód

Ketten meghaltak, húszan megsebesültek.

Ez a magánkórház vetekszik a szállodák luxusával

Roadster
-
  Tegnap 06:00 Otthon

Az ausztrálok erősen dizájnérzékenyek és elég sok trendet köszönhetünk nekik. Most megmutatták, hogy, ha kell egy kórház is lehet ízléses és a gyógyulás folyamata is lehet gyorsabb.

Robottechnológiai és felhő alapú rendszerek a szálloda- és vendéglátóiparban

Növekedés
-
  Tegnap 04:00 Gazdaság

A magas költségek, a kiélezett versenyhelyzet és a munkaerőhiány csak néhány azok közül tényezők közül, amelyek napi szinten kihívás elé állítják a szálloda és vendéglátó iparban tevékenykedő vállalkozókat. Jó hír, hogy szinte minden felmerülő problémára született már megoldás egy-egy technológiai fejlesztésnek köszönhetően.

Magánklinika, szálloda és egy meleg vizes fürdő is csalogatná a turistákat

Sonline
-
  19.10.12 20:30 Belföld

Magánklinika, szálloda, idősek otthona, kemping és több száz apartman is épül a következő években Balatonszemesen. A milliárdos beruházásoktól a település még több idegenforgalmi adóbevételre számít.

Összeomlott egy szálloda New Orleansban – videó

Origo
-
  19.10.12 19:21 Baleset-bűnügy

Két ember meghalt, többen megsérültek.

Hassay szállodákra szórja a pénzt, miközben a bérlakások omladoznak

Ez a lényeg
-
  19.10.12 04:33 Belföld

Hassay Zsófia, fideszes terézvárosi polgármester-jelölt Facebook oldalán osztotta meg az interjút, amit vele készített a Demokrata.

Magyar zsenik költöznek be egy csupa design budapesti szállodába

Origo
-
  19.10.11 20:03 Gazdaság

A magyar tudomány nagyjai ihlették a hotel belső kialakítását.

Hajdúszoboszló: gyógyuljon a fürdő szállodájában

Termal Online
-
  19.10.11 13:20 Utazás

A társadalombiztosítás által támogatott fürdőkezeléseket igénybe vevő vendégeknek kedvező szálláscsomagokat kínál a Hungarospa Thermal Hotel. A szálloda saját gyógyászati részleggel is rendelkezik.

Jól zárták a nyarat a hazai szállodák

MMonline
-
  19.10.11 12:53 Utazás

Közel 9 százalékos árbevétel növekedést hozott az augusztus a hazai kereskedelmi szálláshelyeknél az egy évvel korábbihoz képest a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint. A külföldi és belföldi vendégek 4,634 millió vendégéjszakát töltöttek a szállásokon, ami 1,6 százalékkal haladta meg a tavaly augusztusit. Augusztusban a külföldi…

Kik szavazták meg a peresített gödöllői szálloda-szerződést?

Gödöllői Hírek
-
  19.10.11 11:29 Gazdaság

Kizárólag lokálpatrióta klubos képviselők nyomtak igen gombot a javaslatra, akik közül október 13-án öten remélnek bizalmat

Újabb botrány egy szállodahajón

Infostart
-
  19.10.10 22:02 Külföld

Fellázadtak az utasok az észak-európai útra induló Norwegian Spirit kuxushajó fedélzetén, mert a tengerjáró több betervezett kikötőben sem állt meg.

Öt szállodaüzemeltető cégét egyesíti Mészáros Lőrinc

A cégközlönyben megjelent tájékoztatásban indoklás nem szerepel, ám a mínuszos tételekből arra lehet következtetni, hogy az összeolvadást kényszer szülte, amelynek következtében a Hunguest Hotels a tárgyi eszközeinek leértékelődése miatt súlyos, 19 milliárd forintot meghaladó vagyonvesztést kénytelen elszenvedni.

Eb2020: hanggránátokkal dobálták a magyar szurkolók szállodáját

NB1
-
  19.10.10 16:56 Foci

Többször is közbe kellett lépniük a rendőröknek.