Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Öt hét alatt hat nőt öltek meg Svédországban

444.hu
-
 21.05.08 18:40Baleset-bűnügy

A nők elleni erőszakot többen összemosták a bevándorlással, a nemek közti egyenlőségért felelős miniszter szerint ezzel azonban lekicsinylik a problémát, ami szerinte mélyen gyökerezik a svéd társadalomban.

Svédország leállította az „identitászavarban szenvedő” gyermekek gyógyszerezését

vasárnap.hu
-
 21.05.07 15:12Külföld

A skandináv ország nem azért tiltotta be a kiskorúak hormonkezelését, mert az egészségügyi hatóságok rájöttek, hogy egy ennyi idős gyermek nem tud felelős döntést hozni egy ekkora kérdésben, hanem a súlyos egészségügyi kockázatok miatt. Természetesen az ideális az lett volna, ha a hasonló kezelések lehetősége sem adott, úgy be se kellett…

Továbbra is támogatják a kommunista ifjúsági szervezetet Svédországban

Magyar Nemzet
-
 21.05.05 13:30Külföld

Megosztó az új francia klímatörvény; Ingyen sörrel csábítanak oltásra New Jerseyben. A cannabis legalizálásával mérsékelné a bűnözést Franciaország; A Fiatal Baloldaliak szervezet nyíltan kommunista eszméket hirdet.

A migránsok ellenszegülnek a koronavírus-tesztelésnek Svédországban

888.hu
-
 21.05.04 21:45Külföld

A migránsok nem akarják alávetni magukat a koronavírustesztnek Svédországban, mivel ha teszteltetik magukat, akkor kiutasíthatják őket az országból.

Svédország egymillió adag AstraZeneca-vakcinát ad a COVAX-nak

Most nincs szüksége a skandináv államnak az AstraZeneca oltóanyagra, ezért a fejlődő országoknak ajándékozza a készletét.

Svédország egymillió AstraZeneca vakcinát adományoz Indiának

Körkép
-
 21.05.03 15:57Külföld

Svédország a nemzetközi COVAX kezdeményezésen keresztül egymillió AstraZeneca vakcinát ajándékoz a koronavírus sújtotta Indiának – jelentette be Per Olsson Fridh a nemzetközi fejlődésért felelős miniszter.   „Világszerte tombol a járvány. Emberek halnak meg, terjed a szegénység, a gyerekek pedig sok helyen még mindig nem…

Svédországból kap díjat a Telex

A Telex nyerte a svéd Riporterek Határok Nélkül sajtószabadságdíját.