Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 14 hír

Svédország 5 éven belül elindíthatja az elektromos repülőket

Élő bolygónk
-
  Tegnap 14:20 Életmód

A repülőgépek az egyik legszennyezőbb közlekedési eszközök. A svéd repülőterek üzemeltetője ezért is dolgozott ki stratégiát az elektromos légi közlekedésre. Ha minden jól megy, akkor 2025-re már lehetővé válik tisztán elektromosan működő kereskedelmi járatok indítása az országon belül.

Öt éven belül elektromosan repülhetünk Svédországban?

Villanyautósok
-
  Tegnap 07:04 Életmód

Nem azt hajtogatják, hogy lehetetlen, hanem kitűzték a határidőket.. A teljes anyag Öt éven belül elektromosan repülhetünk Svédországban? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

Hamarosan tesztelheti saját kriptopénzét Svédország

Kriptoworld
-
  20.02.21 18:08 Gazdaság

Egy kriptopénz elindítása egyáltalán nem gyerekjáték. Főleg akkor, ha erre egy jegybank vállalkozik azzal a céllal, hogy letesztelje, hogyan fogadják majd a lakosok. Svédország ilyen kísérletekre minden tekintetben ideális. Az

Orbán Viktor: nem fogadható el Ausztria, Hollandia, Dánia és Svédország ajánlata

Nem fogadható el, hogy négy nettó befizető ország, Ausztria, Hollandia, Dánia, Svédország - Charles Michelnek, az Európai Tanács elnökének 1,074 százalékról szóló ajánlatát elutasítva - továbbra is bruttó nemzeti jövedelmük (GNI) 1 százalékát fizetné be az uniós költségvetésbe. Ha ambiciózus Európát akarunk, akkor ahhoz ambiciózus…

Svédországban elkezdték tesztelni a készpénz utáni életet

Qubit
-
  20.02.21 17:26 Gazdaság

Becslések szerint Svédország 2023-ban már készpénzmentes övezetté válhat, a jegybank pedig máris elkezdte tesztelni az állami digitális valutát, az e-koronát. Vezető amerikai közgazdászok szerint azonban ez nem olyan jó ötlet.

Svédország egyre közelebb a világ első digitális jegybankpénzéhez

A skandináv ország megkezdte a svéd korona digitális változata, az e-korona tesztelését. Svédország a világ legkevésbé készpénzfüggő országa.

Digitális bankjegyet tesztel Svédország

A svédországi központi bank bejelentette, hogy megkezdte a svéd korona digitális változata, az e-korona tesztelését, amivel a skandináv ország egy lépéssel közelebb került a világ első digitális jegybankpénzének kibocsátásához.

Svédországban elkezdték tesztelni az e-koronát

BitcoinBázis
-
  20.02.21 12:04 Gazdaság

Svédországban elkezdték tesztelni az e-koronát. A teszt egy éven keresztül, egészen 2021 februárig fog futni. Amennyiben a tesztet sikeresnek ítélik Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Svédországban megkezdték a világ első digitális jegybankpénzének tesztelését

A svédországi központi bank bejelentette, hogy megkezdte a svéd korona digitális változata, az e-korona tesztelését, amivel a skandináv ország egy ...

Svédországból teljesen eltűnhet a készpénz

Index
-
  20.02.20 17:34 Gazdaság

Már most is nagyon alacsony a készpénzállomány, most digitális valutát tesztelnek.

Ezért tárgyalt Svédországban Benkő Tibor honvédelmi miniszter

/Stockholm – Aktuális védelempolitikai kérdésekről és a két ország védelmi szektorát érintő együttműködési lehetőségekről egyeztetett Benkő Tibor honvédelmi miniszter Peter Hultqvist svéd védelmi miniszterrel szerdán Stockholmban – közölte a Honvédelmi Minisztérium az MTI-vel.

Svédországban tárgyalt Benkő Tibor

A katonai együttműködés egyik alapja a Gripen bérleti szerződés, amelyet még 2001-ben írt alá Magyarország

Svédországban tárgyalt Benkő Tibor honvédelmi miniszter

Aktuális védelempolitikai kérdésekről és a két ország védelmi szektorát érintő együttműködési lehetőségekről egyeztetett Peter Hultqvist svéd védelmi miniszterrel Stockholmban.

Svédországban tárgyalt Benkő Tibor

Svédország évek óta fontos haderőfejlesztési partnere Magyarországnak.