Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 34 hír

A Kaspersky befejezte az adatfeldolgozás Svájcba költöztetését és megnyitja új Átláthatósági Központját Észak-Ameriká…

A Központ megnyitása a Globális Átláthatósági Kezdeményezés keretében három éve bejelentett nagyszabású intézkedések végrehajtását tanúsítja   Az adattárolási és adatfeldolgozási tevékenységek Oroszországból Svájcba költöztetésével és a cég ötödik Átláthatósági Központjának Észak-Amerikában történő megnyitásával a Kaspersky…

Újabb nyomozásokat indított a svájci ügyészség Sepp Blatter és Michel Platini ellen

Origo
-
 Ma 07:45Foci

Évek óta tart a FIFA és az UEFA elnöke elleni eljárás, most új fordulatot vehet az ügy.

A Kaspersky befejezte az adatfeldolgozás Svájcba költöztetését és megnyitja új Átláthatósági Központját Észak-Ameriká…

Az adattárolási és adatfeldolgozási tevékenységek Oroszországból Svájcba költöztetésével és a cég ötödik Átláthatósági Központjának Észak-Amerikában történő megnyitásával a Kasperksky jelentős mérföldköveket ért el a Globális Átláthatósági Kezdeményezése terén.

Leszavazták a svájciak a vállalatok számonkérhetőségét

Euronews
-
 Tegnap 17:23Külföld

Két témáról szavaztak: arról, hogy a svájci cégek leányvállalatait Svájcban kérjék számon, ha környezetkárosítást vagy emberi jogi visszaélést követnek és arról, hogy állítsák le a fegyveripar részben svájci pénzből való finanszírozását. Mindkét javaslatot leszavazták.

A svájciak buszokkal vinnék hozzájuk a francia síelőket

Síelők
-
 Tegnap 00:00Utazás

Európa országainak síbolondjai manapság a svájciakra tekintenek, amely jelenleg az egyetlen ország az Alpokban, ahol engedélyezik a síelést, és amelyről az is elmondható, hogy biztosan nem akarja korlátozni a szezonban. Ha a franciák nagyon síelni akarnak karácsonykor, akkor csak át kell menniük a határon.

Svájc 10 legszebb természetes látnivalója

Utazómajom
-
 20.11.28 17:16Utazás

Svájc hegyeivel, zöld völgyeivel, kristálykék tavaival és csodaszép városaival kicsit olyan, mintha egy mesekönyv színhelye lenne. Rengeteg varázslatos helyen kirándulhatunk a kis országban: meseszép hegyek, Európa leghosszabb gleccserei, türkizkék tavak és páratlan vízesések várják itt a természet rajongóit. Igyekeztünk összeszedni Svájc 10…

Svájcban hatalmi játszmák áldozata lett a püspökválasztás

vasárnap.hu
-
 20.11.27 15:45Külföld

A Szentszék kiadott egy listát három, Ferenc pápa által jóváhagyott püspöki jelölttel, ám az érintett svájci katolikus egyházmegye számára egyik...

Svájc: javulnak a járvány számai, folytatódik a síelés

Síelők
-
 20.11.26 02:51Utazás

Aki mostanában nagyon síelni szeretne menni, annak eléggé limitáltak a lehetőségei. Észak-Amerikában megkezdődött a szezon, a skandináv országokban is engedik a síelést, azonban a legközelebb a svájci hegyekben lehet - a biztonsági intézkedések betartása mellett - csúszni.

Svájcot is elérte a terror: támadás történt Luganóban

Feltételezhetően terrortámadás történt Svájc déli részén, egy luganói bevásárlóközpontban. Egy 28 éves nő támadt két másik nőre: az egyiket fojtogatni kezdte, a másikat késsel szúrta nyakon. Az elkövetőt letartóztatták, miután az áruház többi vásárlójának sikerült lefognia a rendőrség kiérkezéséig.

Iszlamista nő támadt járókelőkre Svájcban

Dzsihadista merénylőként azonosították a svájci hatóságok azt a nőt, aki késsel támadt egy másik asszonyra kedden Luganoban.

Iszlamista merénylet Svájcban

Az elkövető késsel megtámadott egy másik nőt, egy harmadikat pedig torkon ragadott a svájci Ticino kantonbeli Lugano egyik áruházában kedden.

Dzsihadista merénylő lehet a svájci késes támadó

A támadó már ismert volt a szövetségi rendőrség számára.

Svájcot is elérte a terror: támadás történt Luganóban

Magyar Nemzet
-
 20.11.25 13:01Külföld

Az elkövetőnek már volt dolga a rendőrséggel egy terrorizmussal kapcsolatos nyomozás kapcsán.

Dzsihadista támadás volt a svájci késelés

Index
-
 20.11.25 12:56Baleset-bűnügy

Egy nő késsel támadt meg egy másikat, egy harmadikat pedig torkon ragadott a svájci Lugano egyik áruházában.

Dzsihadista merénylő volt a svájci késes támadó

A támadó 2017-ben lefolytatott nyomozásból már ismert volt a szövetségi rendőrség számára.