Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 141 hír

A hivatalos Star Wars képregénynek köszönhetően csak még nagyobb lett a zavar a Skywalker kora sithjei körül

IGN
-
 Tegnap 15:39Film

A Csillagok háborúja-trilógiák közötti hézagokat és ellentmondásokat most egy újabbal gazdagította a Marvel Comics Darth Vader képregénye.

A tavaly elhunyt David Prowse Star Wars-forgatókönyve 23 ezer fontért kelt el

ContextUs
-
 Tegnap 14:20Film

A csavart tartalmazó forgatókönyv kelt el a legmagasabb áron a Star Wars-árverésen.

Sorozatajánló: Star Wars: The Bad Batch

UniLife
-
 Tegnap 08:00Életmód

Nem minden klón hajtotta végre a 66-os parancsot, így tettek a 99-es osztag, a Bad Batch tagai is. A Köztársaság pusztulása után nem akarnak mást, csak megtalálni helyüket a folyamatosan változó galaxisban.

Star Wars: The Bad Batch kritika: a Disney továbbra is tudja, hogy mitől döglik a légy

fmc
-
 21.05.08 17:59Film

Május 4-én befutott a Star Wars: The Bad Batch című animációs sorozat első epizódja, amely A klónok háborúja tavaly debütált hetedik évadában szó szerint berobbant szupercsapat történetét viszi tovább. Miközben annak is szemtanúi lehetünk, hogy emelkedett fel a Darth Vader által fémjelzett Birodalom. Nézzük, hogyan teljesített nálunk a…

A Star Wars cuki bébilényeit nem tudják elengedni, erre erősít rá a The Bad Batch is

GameStar
-
 21.05.07 13:10Film

Új teaser trailert kapott a Star Wars: The Bad Batch, melyben felbukkan egy végtelenül cuki bébi rancor is. Szavazást is tartunk ennek kapcsán, lehet cukiskodni!

Csaknem tízszeres áron kelt el az eredeti Star Wars-forgatókönyv, amely még eltitkolta Darth Vader kilétét

A becsült ár csaknem tízszereséért, 23 ezer fontért (9,5 millió forintért) kelt el az első Star Wars-trilógiában Darth Vadert alakító, tavaly elhunyt David Prowse A birodalom visszavág című epizódhoz készült forgatókönyvpéldánya.

David Prowse Star Wars-forgatókönyve 23 ezer fontért kelt el

A színész forgatókönyvpéldányát, amelynek minden lapján szerepel a Vader felirat, eredetileg 2500-4000 fontra (1-1,7 millió forintra) becsülték.

A Star Wars-nap kapcsán felbukkant egy régi kép rajta a Darth Vadernek öltözött Spielberggel: Azért örülünk, hogy ne…

IGN
-
 21.05.06 16:30Film

Darth Vaderé egy igen komplex szerep volt, hiszen több színész játszotta el őt. Steven Spielberg ugyan nem volt a jelöltek között, de egy fotó tanúsága szerint maga is felöltötte a Vader-rucit.

Zack Snyder szívesen forgatna Star Wars-filmet, de nem hiszi, hogy túlélné

IGN
-
 21.05.06 13:45Film

Zack Snyder belenyúlt a darázsfészekbe a DC-filmjei forgatásai során, és bár tanult DC / Warner-kalandból, azért bepróbálkozna a Disney / Lucasfilmmel is, hátha a Star Wars-rajongókat is sikerülne magára haragítania.

Rekordáron, 23 ezer fontért kelt el egy Star Wars-forgatókönyv

A becsült ár csaknem tízszereséért, 23 ezer fontért (9,5 millió forintért) kelt el az első Star Wars-trilógiában Darth Vadert alakító, tavaly elhunyt David Prowse A birodalom visszavág című epizódhoz készült forgatókönyvpéldánya.

David Prowse Star Wars-forgatókönyve 23 ezer fontért kelt el

A színész forgatókönyvpéldányát, amelynek minden lapján szerepel a Vader felirat,

Michael B. Jordan felidézte, hogy baltázta el a Star Warsos meghallgatását J.J. Abrams előtt, amely "életem talán legros…

IGN
-
 21.05.06 09:48Film

Michael B. Jordannek nincs oka rá, hogy panaszkodjon a karrierje miatt, de biztosan szomorú egy kicsit, amiért nem kapott szerepet egy messzi-messzi galaxisban

Kritika: Star Wars - The Bad Batch, 1. évad, 1. rész

IGN
-
 21.05.06 07:39Film

Masszív pilottal indult el A klónok háborúja spinoff-szériája, a hasonló stílusban animált The Bad Batch, amiről nem gondoltuk volna, hogy szükségünk van rá.

Alig hisszük el, hogy ez nem CGI a Star Wars VIII-ban

Mafab
-
 21.05.06 04:00FilmAz utolsó Jedik

A Star Wars filmek mindig is a bámulatos és korszerű technikai megoldásokkal büszkélkedhettek, ám arra valószínűleg senki sem gondolt, hogy Az utolsó Jedik egyik leglátványosabb jeleneténél egyáltalán nem használtak CGI technológiát.