Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

A legújabb Falcon 9 kilövés egy igazi mérföldkő a SpaceX számára

Androgeek
-
 Tegnap 08:50Tudomány

A SpaceX ismételten felvitt 60 darab Starlink műholdat a Falcon 9-es újrahasznosítható rakétával, azonban ez egy igencsak fontos küldetés volt az űrügynökség számára, mivelhogy ez volt a századik alkalom, hogy sikeresen az óceánban landolt a hordozórakéta. A mai repülés a 2020-as év huszonharmadik SpaceX-kilövését jelentett

Fontos teszt jön: 15 km magasra küldi fel a SpaceX az űrhajót, amivel embereket vinne a Marsra

HVG
-
 20.11.25 11:03Infotech

A Starship SN8 prototípusát kísérleti célból akár már november 30-án is felbocsáthatják. Az egységgel aztán le is szállnának.

Azt mondja a japán űrhajós, hogy a SpaceX a legjobb

Baon
-
 20.11.24 18:00Infotech

Szeretne még egy negyedik űrhajóra is felkerülni.

SpaceX és NASA háttérképek iPhone-ra

Szifon
-
 20.11.23 15:00Mobiltech

November 15-én a SpaceX és a NASA négy űrhajóst küldött a Nemzetközi Űrállomásra első közös missziójuk során. Ennek apropójából az iDownloadBlog összegyűjtött egy SpaceX háttérkép csomagot, amelyek képei a korábbi küldetéseken készültek. SpaceX háttérképek iPhone-ra Az alábbi háttérképek a Demo-2 küldetésen, valamint a Starlink…

Így lett a SpaceX a király

Infostart
-
 20.11.22 15:11Tudomány

A SpaceX az űrmissziók egyik legnagyobb költségét csökkentette az újrahasznosítható rakéták kifejlesztésével – mondta az InfoRádiónak az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpontjának főigazgatója.