Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 115 hír

OTP fiók nyílt a MOM Parkban

Megnyitott az OTP-fiók a MOM Parkban.Ne szokványos bankfiókra számítsatok, készpénzt ki-és befizetni az okos ATM-nél lehet, a készpénzmentes tanácsadói fiókban minden egyéb lakossági, kisvállalkozói vagy társasházi szolgáltatás elérhető. 

Arcon ütötte, mert ingatlanja előtt parkolt Lábatlanon

Az Esztergomi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot egy férfi ellen, aki

Veszélyeztetik a koalákat a heves esőzések egy Sydney melletti nemzeti parkban

Veszélyeztetik a koalák életét a heves esőzések egy Sydney melletti nemzeti parkban.

Elkészült Debrecen első komplex kutyafoglalkoztató parkja

Egyedülálló kutyafuttatót adtak át péntek délután Debrecenben, a Kassai út 115-123. mögötti területen.

Átadták Debrecen első kutyafoglalkoztató parkját – fotókkal, videóval

Debrecen - Elkészült a harmadik kutyafuttató a városban, a most átadott parkban foglalkoztató eszközök is várják a négylábúakat.

Veszélyeztetik a koalákat a heves esőzések egy Sydney melletti nemzeti parkban

Veszélyeztetik a koalák életét a heves esőzések egy Sydney melletti nemzeti parkban. A bozóttüzek miatt régóta várt és már két ...

Felújították Ludányhalásziban az emlékművet és a parkot

Nool
-
  Ma 14:12 Belföld

A halászi településrészen, közvetlenül a templom melletti parkban áll a szovjet hősök emlékműve. Itt temették el 1944 decemberében a harcok során elesett szovjet katonákat.

Már tényleg kerületi kézbe vették a parkolást Baranyiék

Hírklikk
-
  Ma 12:49 Belföld

Egy-másfél év múlva teljesen új alapokra helyezett okos parkolási rendszer épül ki a Ferencvárosban – ígéri Baranyi Krisztina ellenzéki polgármester abban a Facebookon megjelent videóüzenetben, amelyben arról számol be, hogy nem kis küzdelem árán, de immár teljes egészében sikerült átvenni a kerületi parkolási rendszert, s mostantól…

Nemsokára az egész kerületben működhet az új parkolásüzemeltetés

Csütörtökön, 16-án megállapodott az önkormányzat a korábbi parkolásüzemeltető céggel, hogy még a héten leszerelik és elviszik a hátrahagyott automatáikat, amik miatt a József Attila-lakótelepen és a Vágóhíd utcában még nem indulhatott el az új rendszer. Az önkormányzat Facebook-oldalán azt írják, még várhatóan "hét-tíz nap, mire visszaáll a…

Elérhető és védtelen az interneten a Microsoft parkolóházának szervere

PC Fórum
-
  Ma 12:00 Infotech

Egy német biztonsági szakértő a közelmúltban meglepő felfedezést tett egy nem különösebben izgalmasnak indult vizsgálata során. Az illető ugyanis felfedezte, hogy az interneten át védtelen csatornákon keresztül simán el tudja érni egy, a Microsoft redmondi főhadiszállásán található parkolóház szerverét.

Baranyi: A parkoltatáson keresztül többé egy fillért sem lophatnak Ferencvárosban!

Ez a lényeg
-
  Ma 10:44 Belföld

Többé nem vándorol ki egyetlen forint közpénz sem a kerületből - jelentette ki Baranyi Krisztina annak kapcsán, hogy péntektől a teljes kerületben saját kézbe kerül a parkoltatás. 

Hatalmas innovációs parkok jöhetnek létre

Az Orbán-kormány döntésének értelmében nyolc helyen, köztük hat vidéki helyszínen hoznának létre innovációs parkokat. A teljes programra 300 milliárd forintot szánnak.

Parkolás miatt ütött ököllel a lábatlani pincesoron

Súlyos testi sértés miatt nyújtott be vádiratot az Esztergomi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki azért támadt rá a sértettre, mert az a pincéje előtti útszakaszon várakozott a járművével.

Mozgássérült parkolóban fotózták le a szombathelyi parkolásfelügyelet autóját

Nyugat
-
  Ma 08:54 Megyei

Némileg rendhagyó epizód a szabálytalanul parkolók sorozatunkban.

Válságban van Erdei Zsolt párkapcsolata?

NLC
-
  Ma 06:03 Bulvár

Az egykori profi ökölvívó őszintén vallott a kapcsolatáról és annak nehézségeiről.