Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

Egyedülálló üzem épül Somogyban

Magyar Építők
-
  Tegnap 15:21 Gazdaság

A 3 milliárdos új egységben évi 100 ezer tonna takarmányt termelnek, amivel a beruházó cég jórészt a saját állatait látja el.

Takarmánygyártó üzem bokrétaavatóját tartották Somogyban

A magyar gazdaság növekedési üteme ma a legnagyobb az Európai Unióban – mondta a külgazdasági és külügyminiszter a Claessens cégcsoport érdekeltségébe tartozó Tbz Táp Kft. 3,1 milliárd forintból épülő takarmánygyártó üzemének bokrétaavatóján a Somogy megyei Böhönye-Terebezdpusztán hétfőn.

Somogy kincseivel ismerkedtek a motorosok

Sonline
-
  Tegnap 11:30 Belföld

Somogy látnivalóival ismerkedtek a szombati motoros nap résztvevői: 102-en csatlakoztak a Somogyi Motorosok Egyesület túrájához.

Tizenötször mentettek a tűzoltók a hétvégén Somogyban

Sonline
-
  Tegnap 11:24 Baleset-bűnügy

Mozgalmas hétvége volt ez a tűzoltóknak, sok esetben kellett életet, vagyont menteni a hétvégén.

Takarmányüzemet avattak Somogy megyében

A magyar gazdaság növekedési üteme ma a legnagyobb az Európai Unióban – mondta a külgazdasági és külügyminiszter a Claessens cégcsoport érdekeltségébe tartozó TBZ Táp Kft. 3,1 milliárd forintból épülő takarmánygyártó

Somogy megyei összesítő

Police
-
  Tegnap 07:46 Baleset-bűnügy

Somogy megyei összesítő Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 09. 16., h - 07:46

Sokan elmennek, de betelepülőből sincs hiány Somogyban

hírbalaton
-
  19.09.15 13:40 Belföld

  Bár Somogy ott van azon megyék között, amelyekből a legtöbben vándorolnak el, ám majdnem ugyanennyien ide is költöznek a statisztika szerint. Ezért összességben nem számottevő a csökkenő létszám, persze azért érezhető. Egy hónapnál tovább nem díszítik az „eladó” táblák a sávolyi házakat, mert ennyi idő alatt általában elkelnek a…

Leginkább ivólébe hullik a somogyi szilva a fákról

Sonline
-
  19.09.15 11:30 Gazdaság

Habár augusztusban még azt prognosztizálták a szakértők, hogy nem lesz jó szilvatermés, a somogyi gazdák rácáfoltak a várakozásra. A legtöbb termelőnél roskadoztak a fák.

Újra zötyög a somogyi vicinális

hírbalaton
-
  19.09.15 09:15 Belföld

Különvonat indul október 19-én a 2009. december 13-tól szünetelő személyforgalmú, 37-es számú Somogyszob–Balatonszentgyörgy vasútvonalon. Hiába telt el azóta tíz év, a belső-somogyi szárnyvonal többször bizonyította, hogy szükség van rá. Somogyszob és Böhönye, valamint Balatonszentgyörgy és Marcali között rendszeres teherforgalom…

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M7-es autópálya somogyi szakaszán

Police
-
  19.09.14 18:59 Baleset-bűnügy

Megszűnt a forgalomkorlátozás az M7-es autópálya somogyi szakaszán Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 09. 14., szo - 18:59 Balatonszabadi térségében sávkorlátozás volt érvényben.

Sokan elmennek, de betelepülőből sincs hiány Somogyban

Sonline
-
  19.09.14 15:30 Belföld

Bár Somogy ott van azon megyék között, amelyekből a legtöbben vándorolnak el, ám majdnem ugyanennyien ide is költöznek a statisztika szerint. Ezért összességben nem számottevő a csökkenő létszám, persze azért érezhető.

Csaknem húsz év kihagyás után újra zakatolhat a kisvasút a somogyi fürdőhöz

Travelo
-
  19.09.13 14:17 Utazás

Támogatást már kaptak a felújításra, elvileg 2021-re kész is lesznek a munkák.

Éledezik a somtermesztés Somogyban

Magro
-
  19.09.13 13:03 Gazdaság

Új lendületet vinne a Húsos Som Társaság a Somogy megyében egykor sok helyen előforduló csonthéjas gyümölcs termesztésébe. A céljuk az, hogy újra megismertessék az emberekkel a somot, és a belőle készülő termékeket. Ám nehéz a dolguk, mert Magyarországon nincs bejegyzett somfajta, így újat nemesítettek, aminek már az elbírálása…

A határon ácsorog a somogyi búza

Agrotrend
-
  19.09.12 12:41 Gazdaság

Több ezer tonna somogyi búza sorsa kérdéses, mert a magas don-toxin tartalom miatt nem veszi át a külföldi megrendelő.