Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 27 hír

Hírek röviden: tizenötre nőtt a fertőzöttek száma Somogyban

Tizenötre nőtt a fertőzöttek száma megyénkben, a vírus nagy erővel indult meg országszerte is. Kövesd velünk a legfrissebb híreket folyamatosan frissülő cikkünkkel!

Öt hektáron égett a nádas Somogy megyében

Körülbelül öt hektáron égett a nádas Som külterületén, Daránypuszta térségében. A tűzhöz a siófoki hivatásos és a tabi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat.

Somogyi táncok online

kultura.hu
-
  20.04.04 12:38 Kultúra

A Balaton és a Dráva folyó között, Somogyország dombos, erdőkben,

Somogyország táncai: ugrós, kanásztánc, lassú és friss csárdás – Táncolj velünk online!

Librarius
-
  20.04.04 09:59 KönyvBalaton

Táncold körbe Magyarországot online! – Somogy – A Balaton és a Dráva folyó között, ahogy az öregek mondják Somogyország dombos, erdőkben, mezőkben gazdag vidékén találjuk a magyar tánckincs legszebb, legrégiesebb táncait. Ezen a héten a térség három táncával, az ugróssal, a kanásztánccal, valamint a lassú és friss csárdással…

Változik a somogyi vonatközlekedés

KaposPont
-
  20.04.03 15:30 Megyei

Karbantartások miatt módosított menetrend szerint közlekednek a járatok.

Összefogtak a Somogyi Bicskások

KaposPont
-
  20.04.03 14:12 Életmód

A Kaposvári Kosárlabda Klub fanatikusai úgy határoztak, hogy gyűjtést szerveznek a helyi mentősöknek, hiszen a koronavírus miatt még komolyabb feladat hárul rájuk.

Fertőzött vetőburgonyát találtak Somogy megyében

A burgonya baktériumos hervadását és barna gumórothadását okozó Ralstonia solanacearum károsítót mutatott ki az egyik holland származású vetőburgonya-tételben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma. A kifogásolt tételek szerencsére nem érintkeztek más szállítmányokkal, így sikerült megakadályozni a…

Ökumenikus segítség Somogyban

HírTV
-
  20.04.03 12:41 Vélemény

Kaposvárról Komáromi Krisztina tudósította a Hír Tv-t.

Fertőzött vetőburgonyát talált a Nébih Somogy megyében

A területileg illetékes kormányhivatal mindkét esetben elrendelte a fertőzött vetőburgonya megsemmisítését. A kifogásolt tételek szerencsére nem érintkeztek más szállítmányokkal, így sikerült megakadályozni a károsító terjedését.

Fertőzött holland vetőburgonyát talált a Nébih Somogyban

A burgonya baktériumos hervadását és barna gumórothadását okozó Ralstonia solanacearum károsítót mutatott ki az egyik holland származású vetőburgonya-tételben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma.

Somogyi erdészeket díjaztak

KaposPont
-
  20.04.03 09:24 Életmód

A SEFAG Zrt. három munkatársa vehetett át elismerést a napokban.

Hírek röviden: egyel nőtt a fertőzöttek száma Somogyban

A koronavirus.gov.hu már tizenkét somogyi betegről tud. Kövesd velünk a legfrissebb híreket folyamatosan frissülő cikkünkkel!

Fertőzött vetőburgonyát talált a hatóság Somogy megyében

A burgonya baktériumos hervadását és barna gumórothadását okozó Ralstonia solanacearum károsítót mutatott ki az egyik holland származású vetőburgonya-tételben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma. Az azonos fémzárszámú tételből két Somogy megyei céghez szállítottak - 47.500 kg, illetve 3.750 kg…

Somogy megyei összesítő

Police
-
  20.04.03 07:29 Baleset-bűnügy

Somogy megyei összesítő Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 04. 03., p - 07:29

Fertőzött vetőburgonya érkezett Somogyba

Összesen több mint 50 tonna burgonyát kellett megsemmisíteni.