Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 123 hír

Hihetetlen! Molnár Tamás úgy lett az Év Dalszövegírója, hogy fel volt mentve nyelvtanból

Blikk
-
 Ma 10:00Bulvár

A sors különös fintora, hogy egy olyan dalszövegíró nyeri meg a Petőfi Zenei Díjátadó különdíját, aki gyermekkorában fel volt mentve nyelvtanból. Molnár Tamásnak az Anti Fitness Club és a JETLAG együttes frontemberének mégis sikerült a lehetetlen és kinőtte egykori hiányosságait, sőt még díjat is nyert, a Blikk pedig ott volt a helyszínen és…

Sokéves mémet “támasztott” fel egy kanadai autós, a rendőrök zaklatásért keresik

Liner
-
 Ma 01:40Külföld

A riporternő, aki felé a trágárságot eleresztette az autós, nem találta viccesnek a dolgot.

Félmillió forintot adományozott Szarka Tamás az üldözött keresztények megsegítésére

ma7.sk
-
 Tegnap 21:00Zene

2020. őszén megszületett Szarka Tamás Kossuth-díjas zenész és zeneszerző korszakalkotó, szakrális műve a Missa Missio. A szerző a zenéjén keresztül a katolikus hit erejével szeretné növelni a magyar emberek, családok értékrendjét és a mű bemutatásával hozzájárulni a katolikus keresztény kultúra népszerűsítéséhez. Ma a…

Duró Dóra a könyvdarálás után futócipőben, Somlóit majszolva tiltakozik? – Mindent a 15 perc hírnévért!

A Mi Hazánk mozgalom élharcosa, Duró Dóra magyar anya és parlamenti képviselő úgy döntött, megint megmártózik a politikus számára fontosságát

Úton a huszonnégyórás verseny felé – A Fejér megyei opelosok elnöke, Juhász Tamás bizakodó

Feol
-
 Tegnap 15:00Autó-motor

Hiába a koronavírus-járvány, az Opel Találkozósok Fejér Megye (Otfm) egyesület elnöke és 18 fős csapata gőzerővel készülnek a nagy megmérettetésre.

Gasztrotörténet: csupán egy elírás miatt somlói a galuska

Blikk
-
 Tegnap 14:15Bulvár

A somlói galuska egy ízig-vérig magyar desszert. Az 1950-es évek végén a Gundel étteremben Szőcs József Béla cukrászmester készítette el először.

A botanikus kert feladata a nevelés is Wirth Tamás szerint

Bama
-
 Tegnap 12:30Belföld

Wirth Tamás szeretné, ha az arborétum megőrizné jellegét

Szele Tamás: Múltradír Bostonból

Huppa
-
 Tegnap 11:48Vélemény

Nem tudom, sírjak vagy nevessek de inkább van kedvem sírni, ha belegondolok ebbe a szép, új világba, ami közelegni látszik, És remélem, a 138 éves, 26 Pulitzert kiérdemelt Boston Globe is átgondolja még párszor, mielőtt bevezeti az újítást, amivel – ha általánossá válik – teljesen feleslegessé válik a sajtó, mint olyan, de legalább hiteltelenné…

A döntőben folytathatja a békési ifj. Mahovics Tamás

Beol
-
 Tegnap 10:09Kultúra

Bejutott a Gyermek Néptáncosok Országos Szólótánc Fesztiváljának döntőjébe a békési ifj. Mahovics Tamás, a Belencéres Néptáncegyüttes szólistája, a Szokolay Sándor Alapfokú Művészeti Iskola növendéke.

Az Egyesült Államok ma Keystone nélkül is több mint 50 százalékban kanadai olajimportra támaszkodik

NRGreport
-
 21.01.22 23:34Gazdaság

Lehet, hogy Biden törölte a Keystone XL olajvezeték projektet, ettől még az Egyesült Államok továbbra is készen áll rekord mennyiségű kanadai importra a meglévő vezetékeken keresztül.

,,Példát mutatott a szeretetével" – Náray Tamás mesél édesanyjáról

nőklapja.hu
-
 21.01.22 20:00Életmód

Hogyan hatott Náray Tamás életére az édesanyjával való kapcsolata? A kiadvány 2021/3. számának interjúja.

Cseh Tamás előtt tiszteleg A Bence kalandjai

Port
-
 21.01.22 18:05ZeneCseh Tamás

A Bence kalandjai a Murielből és a Kodachrome-ból ismert Jobbágy Bence zenei projektje. Ősszel jelent meg bemutatkozó lemezük, a Tengerek, most pedig Cseh Tamás és Bereményi Géza Égboltsapkájú című dalát dolgozták fel, így tisztelegve a két szerző előtt születésnapjukon, ugyanis Tamásé január 22-én, Gézáé pedig január 25-én van.

Jordán Tamás január 22-ei köszöntője

A Weöres Sándor Színház nem csak a magyar kultúra napját ünnepli január 22-én, ezen a napon avatták fel 2011-ben Szombathely első, saját társulattal rendelkező kőszínházát.

Szabó Tamás a Volán-tartozásról: Nem olyan nagy probléma

Ez a lényeg
-
 21.01.22 17:06Vélemény

A „laikus fülek” számára egyértelmű, hogy egy 75 és millió forintos tartozás, amit évek alatt sikerült összehoznia a fideszes vezetésnek, igenis probléma. Különösen nagy.