Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Soma Mamagésa: Kajarendelő-szűz vagyok!

Steiner Kristóf eheti vendége a Kristóf’s Kitchen in The Studiosban Spitzer Göngyi Soma Mamagésa, akiért a műsorvezető hosszú évek óta szenvedélyesen rajong. Így nem volt kérdés, hogy a vegán főzős talkshow legújabb epizódjában vele osztja meg az indiai konyha iránti szeretetét. Soma nem csak a főzés iránti elköteleződéséről, hanem…

Mi másról beszélhetne Soma Mamagésa főzés közben, mint a szexualitásról?

Velvet
-
  19.10.15 15:00 Bulvár

Steiner Kristóf főzőműsorában ezúttal Soma Mamagésa volt a meghívott vendég, aki nem hazudtolta meg önmagát és a szexről (is) beszélt.

Ezüstérmet szerzett Görbe Soma az Etc Series 2 futamon, Rossi Moor sikeresen szerepelt a fő versenyen

Nagyon tanulságos és kemény hétvége van a Mugenrace Junior Team csapatának háta mögött. Már csütörtökön elkezdődtek a szabadedzések, ahol sajnos a hideg körülmények között  bukott Görbe Soma, aki így már nem tudott az aznapi többi szabadedzésen részt venni. Somának ez a kihagyás a fő versenyre való kvalifikációba került,…

Görbe Soma ezüstérmes

Sport365
-
  19.10.15 10:50 Sport

Rossi Moor is sikeresen szerepelt a motocross versenyen.

„Minden hang a helyén volt” – Balázs-Piri Soma sikere Londonban

Blikk
-
  19.10.15 15:36 Külföld

Ezt a 15 éves zongorista fiút nem lehet nem szeretni. Közhelynek hangzik, de esetében tényleg igaz: kedves jelenlétében mosolyra derülnek az arcok, kivirulnak a zord tekintetek. Aki pedig meghallja zongorázni, laikusként érzi, szakmabeliként pedig tudja, különleges kincset talált.

„Minden hang a helyén volt” - Balázs-Piri Soma sikere Londonban

Fidelio
-
  19.10.15 16:40 ZeneVirtuózok

Aki meghallja zongorázni a mindössze tizenöt éves Balázs-Piri Somát, a Virtuózok felfedezettjét, laikusként érzi, szakmabeliként pedig tudja, hogy különleges kincset talált.

Kiss Soma Ábrahám: Ha Szijjártó kevesebb menekültet akar, akkor talán nem támogatnia kellene Kurdisztán megszállás…

A támadás miatt a börtönökből rengeteg elfogott dzsihadista szabadul ki, akik vígan alakíthatják újra a terrorszervezeteket.