Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 119 hír

Gyanús esetek Somogyban, megismétlik a választást

Az önkormányzati választások előtti hetekben csaknem megduplázódott a helyi lakcímmel rendelkező, választásra jogosultak száma a Somogy megyei Kisberényben, emiatt megsemmisítették a választási eredményeket és új választást írtak ki november 10-ére.

Többletforrásból fásítanak a somogyi gazdálkodók

Sonline
-
  Ma 21:00 Belföld

Nőtt az erdőtelepítésre adható támogatás összege: megyénkben az erdősítési pályázatra eddig összesen 56 kérelem érkezett, 53 esetben már megszületett a támogatói döntés.

„Sömmerdások” találkoztak Szekszárdon a múlt héten

Teol
-
  Ma 20:00 Megyei

Összességében több, mint ezer Tolna megyei fiatal dolgozott a rendszerváltás előtti három évtizedben Kelet-Németországban.

Már Kósa Lajos is lemondatná Borkait

Kósa Lajos már a polgármesterségről is lemondatná Borkait. Vasárnap este a Hír Tv Bayer show-jában Kósa Lajos arról beszélt, hogy új választás kellene Győrben. “Az egyszeregy mindenki számára, azt azért látjuk, hogy akármilyen jó egy politikai teljesítmény, nem fér bele az, ami a videókon látható volt, egyik oldalon sem. Ezt el kell…

Kósa Lajos: A Fidesz növelte a szavazatait az önkormányzati voksoláson

Az önkormányzati választáson a kormánypártok 437 ezerrel kaptak több szavazatot, mint az ellenzék.

Korózs Lajos nyilvánosságra hozta, amitől Orbán rettegett, nehogy kiderüljön

Az Orbán-kormány papíron több tízmilliárd forintot költött arra, hogy javítsa az ivóvíz minőségét… Az Orbán-kormány papíron több tízmilliárd forintot költött arra, hogy javítsa az ivóvíz minőségét, ennek ellenére a mai napig rákkeltő, magas arzén tartalmú víz folyik a csapból azokon a településeken, ahol már elvégezték a munkát. Úgy tűnik, hogy a F

Hivatalosan is megbukott Kósa Lajos elmélete, hogy a külföldiek nyerték meg a választást Karácsony Gergelynek

Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke a választás másnapján azt mondta, szerinte az döntött Karácsony Gergely javára, hogy 90 ezer külföldi EU-s szavazója volt, akik Budapesten létesítettek lakcímet, és így tudtak voksolni. Karácsony 50 ezer szavazattal előzte Tarlós István, így Kósa szerint pont kerek…

Kósa Lajos azt üzente…

„(…)Borkai kilépett a FIDESZ-ből, de ott Győrben is lesz még ennek szerintem konzekvenciája, mert az egy megfontolandó kérdés, hogy akarja-e egy polgármester olyan helyzetbe hozni a saját városát, amilyenbe most Győr került. Szerintem ez nem helyes, tehát az a helyzet, hogy egy tisztességes választás egyenlő feltételekkel sokkal jobbat…

Két férfit ütöttek el Somogyban egy őz miatt, amit előtte ők gázoltak el

A 61-es úton Pogányszentpéterről Iharosberény felé tartó személyautó elcsapott egy őzet szombaton éjszaka, az állat azonnal elpusztult és a szemközti sávba repült - írja a sonline.hu.

Kerítést bontott, majd felniket lopott két somoskőújfalui férfi

A két somoskőújfalui ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát fejezték be a salgótarjáni rendőrök.

Kósa Lajos új választást szeretne Győrben

A debreceni politikus Bayer Zsolt vendége volt.

Kósa Lajos már időközi választásról beszél Győr kapcsán

A Fidesz alelnöke egy televíziós interjúban nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy Győrben időközi választáson döntsenek újra a polgármester személyéről. Kósa Lajos szerint Borkai Zsolt nem hozhatja olyan helyzetbe a saját városát, amilyenbe a nyilvánosságra hozott videója miatt került.

Kósa Lajos szerint Győrnek jót tenne egy új választás

A Fidesz alelnöke és önkormányzati választásért felelő kampányfőnöke szerint lesz még konzekvenciája a Borkai-videónak.

Kósa Lajos: Borkainak és Győrnek is sokkal jobbat tenne egy tisztességes választás egyenlő feltételekkel

Minden eddiginél egyértelműbben utalt egy fideszes vezető arra, hogy Borkainak belátható időn belül le kellene mondania.

Kósa Lajos vészjósló szavai Borkairól – Lesznek még következmények?

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke és az önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke a Bayer-show-ban beszélt a Borkai-ügyről.