Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

A Futureal-csoport Skóciában vett irodaházat

A Trinova Real Estate sikeresen lezárta a Spectrum Building irodaház megvásárlását a Futureal-csoport megbízásából. A glasgow-i tranzakció meghatározó állomás a Futureal nyugat-európai terjeszkedésében.

200 éve nincs magyarázat a 17 minikoporsóra: a skóciai lelet eredete máig tisztázatlan

Femina
-
  19.11.11 19:06 Ezotéria-horoszkóp

Egy skót domb oldalában apró tündérkoporsókra leltek.

Skócia függetlenségi népszavazást tarthat 2020-ban

Jövőre újabb függetlenségi népszavazást akarnak a skótok - mondta Berzi Gergely, a Századvég külügyi igazgatója az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Szakértő: Skócia függetlenségi népszavazást tarthat 2020-ban

Már volt egy ilyen, akkor 55 százalék "brit" akart maradni, ám most más a felállás. Az nem változott, hogy Londonnak rá kell bólintania a voksolásra - véli Berzi Gergely.

Emberkereskedelemért ítéltek el három szlovákot Skóciában!

Parameter
-
  19.11.09 08:20 Határtalan

A Joj TV rendőrségi forrásból úgy értesült, eddig 14 áldozat jelentkezett, ez a szám azonban vélhetően korántsem végleges.  A szervezett bűnbandáért a szlovák illegális migrációért felelős rendőrségi egység és a brit rendőrség leplezte le közösen együttműködve. Az áldozatok egyikének sikerült hazajutnia Szlovákiába. Ő a televíziónak…

Skóciában jövőre újabb függetlenségi népszavazást kell tartani

Skóciában jövőre újabb függetlenségi népszavazást kell tartani, ha a skótok nem akarják, hogy Londonban döntsenek a sorsukról - mondta pénteken a skót miniszterelnök.

Rendkívüli: Skócia nem akar kilépni az Európai Unióból!

Skóciában jövőre újabb függetlenségi népszavazást kell tartani, ha a skótok nem akarják, hogy Londonban döntsenek a sorsukról – mondta pénteken a skót miniszterelnök. Nicola Sturgeon, a Skóciában kormányzó, függetlenségre törekvő Skót Nemzeti Párt (Snp) vezetője az Snp hivatalos választási kampánynyitó nagygyűlésén kijelentette azt is,…

Újabb népszavazás jöhet Skóciában a függetlenedésről

VG
-
  19.11.08 17:02 Külföld

Ha az Skót Nemzeti Párt a mostani választásokat megnyeri Skóciában, Londonnak nem lesz módja beleszólni a népszavazásba.

Brexit: Skócia már a függetlenségen gondolkodik

Neokohn
-
  19.11.08 14:09 Külföld

A kérdés csak az, mi lesz, a London elveti az újabb népszavazás engedélyezését?

A skót miniszterelnök jövőre újra népszavazást tartana Skócia függetlenségéről

Boris Johnson brit miniszterelnök azonban nem biztos, hogy engedélyezné a népszavazás megtartását.