Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 111 hír

Kirabolták Tasnádi István írót, elveszhetnek a munkái

A dráma- és forgatókönyvírónak a laptopját és a külső adathordozóját lopták el, mialatt ő egy céges karácsonyi rendezvényen volt.

Ujhelyi István: Alapvető emberi jog a tisztességes egészségügyi ellátás!

OLKT
-
  Ma 11:39 Belföld

Ep-Képviselői Nyíltlevél-Sorozat Magyarország Polgáraihoz (274.) Alapvető emberi jog a tisztességes egészségügyi ellátás! „Mindenkinek joga van ahhoz, hogy kellő időben nyújtott és megfizethető – megelőzési, illetve gyógyítási célú – egészségügyi ellátásban részesüljön”; ez szerepel az európai állam- és kormányfők által 2017 novemberében…

Marnitz István: Négyévente egy új Paks 2

Nem győztünk, de esélyt teremtettünk magunknak a későbbi győzelemre – szól Orbán Viktor újabb duplafedelű üzenete.

Stumpf István: Orbán Viktor sem bírja már a harcot, a többség morális értelemben inkább kormányváltást akar

Vészcsengő a Fidesz-kormányzat számára az önkormányzati választások kimenetele – nyilatkozott lapunknak Stumpf István volt alkotmánybíró, korábbi kancelláriaminiszter. Bár az elmúlt években kevesebbet foglalkozott a társadalomszerkezet változásaival, most úgy látja, hogy szociális okokból a többség nem akar kormányváltást – lehet…

Ellopták Tasnádi István laptopját – értékes szövegek tűntek el

Tasnádi Istvánnal megtörtént minden író rémálma: betörtek a lakásukba és elvitték a laptopját és a külső adathordozóját, rajta a korábbi és a folyamatban lévő munkáival.

Ujhelyi István: Alapvető emberi jog a tisztességes egészségügyi ellátás!

Az egészségügyi rendszerek egyenlőtlenségéből fakadó különbségek kezelése elengedhetetlen. 

Elkészült a mű: Csukás István egy évig írta a Süsü sorozat harmadik részét

Life
-
  Ma 08:58 Bulvár

Elkészült a mű: Csukás István egy évig írta a Süsü sorozat harmadik részét

Továbbra is problémát jelent a Szent István téri susnyás

SzegedMa
-
  Ma 08:47 Belföld

Úgy fest, mintha dinoszauruszok randevúznának ott.

Halasi István lett az év kőbányai tűzoltója

Halasi István tűzoltó törzszászlós vehette át az év tűzoltója címet kerületünkben. Frimmel Gábor tűzoltó törzszászlós és Kardos Imre tűzoltó zászlós pedig kiváló tűzoltó címben részesültek. Az önkormányzat a Kőbánya Tűzvédelméért Közalapítvánnyal közösen szervezett évértékelő rendezvényén már harmadik alkalommal részesítették…

Tasnádi István: “A drámaíró önmagát álarcok mögé bújtatva írja meg”

SzínházOrg
-
  Ma 07:53 Színpad

Múlt héten jelent meg az Időfutár sorozat 8. záró kötete a Pagony kiadó gondozásában. Közben az egyik szerző, Tasnádi István már javában új filmje rendezésére készül, ami az „öregezésről” szól. Az író azt mondja: számára elengedhetetlen a közvetlen visszajelzés, így talált rá a színházra, és „gyógyult ki a versírásból”. A kultura.hu kérdezte. A kér

Kovács „Kokó” István: Egerben mindig maradandó emlékeket szereztem

Heol
-
  Tegnap 20:00 Belföld

A héten tartotta éves záró vacsoráját az Eger Sikeréért Egyesület. Az eseményre díszvendégként meghívást kapott Kovács István, vagy ahogy egy ország ismeri, Kokó is.

Szász István Szilárd: Angyalok közt élni

Maszol
-
  Tegnap 17:54 Határtalan

Dicséretes, hogy nagyon sokan karácsonyhoz közeledve angyalbőrbe bújnak és örömet szereznek az árván maradt és/vagy nehéz sorsú gyermekeknek.

Páncélkocsi és Tek-esek a Szent István téri karácsonyi vásáron

A Terrorelhárítási Központ tegnap bejelentette, hogy a korábbi évekhez hasonlóan kivonul belvárosi karácsonyi rendezvényekre, garantálja a legnagyobb fővárosi adventi és karácsonyi vásárok biztonságát.

Bogárdi Szabó István: Ez az!

Mandiner
-
  Tegnap 15:14 Vélemény

Püspök úr! Kormányzati kommunikációt dicsérni merő stréberkedés! – hallom a függetlenségnek titulált lelkiismereti regiszter indignált zúgását.