Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 374 hír

Szégyent Hoz Az Országra…!

OLKT
-
  Ma 13:15 Vélemény

Nem dicsekszik vele a kormány, de Orbán februárban meglátogatja a fehérorosz diktátort! Orbán Viktort februárban hivatalos látogatásra várják Minszkbe, ahol várhatóan ismét találkozik az Európa utolsó igazi diktátorának tartott Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnökkel – vette észre a ht a 24.hu a fehérorosz állami hírügynökség jelentései között. A

Karafiáth Orsolya: Pokorni, most szeretünk!

Mandiner
-
  Ma 12:41 Vélemény

A magyar közélet Madonnája, a korábbi trendszetter, Gyurcsány is ráült a hullámra. És bár mondanivalója érvényes, mégis állítom: hiba volt hozzászólnia.

Tíz nap alatt 21 ember fagyott halálra az országban

Népszava
-
  Ma 11:54 Belföld

Az áldozatok közel kétharmada nem az utcán, hanem otthonában leli halálát, amit nem tud kifűteni. Hiányzik a politikai akarat a helyzet megváltoztatására a Magyar Szociális Fórum szerint.

Kéztörés miatt műtötték a Fidesz országgyűlési képviselőjét

Dr. Hoppál Péter megcsúszott a jeges járdán Pécsett. Minden helyit óvatosságra intett.

Új programok sokaságát ígérik a siklósiaknak

Bama
-
  Ma 10:49 Belföld

Új szelek fújnak a Tenkesalján, miután a siklósiak új polgármestert választott Riegl Gábor személyében.

Nyolc helyen tartanak országszerte választásokat a mai nap

Nyolc településen rendeznek ma időközi önkormányzati választást: Inárcson, Gyulajon, Szakonyban és Döröskén polgármestert, a főváros Xxii. kerületében, Törökszentmiklóson és Sajószentpéteren egyéni választókerületi képviselőket választanak, Nagybudméron pedig nemzetiségi képviselőket. Az időközi polgármester- és egyéni képviselői…

Miskolci konferencia: egy ország csak erős vidékkel lehet sikeres

OrientPress
-
  Ma 10:20 Belföld

A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar, mint az Eperjesi-Miskolci Evangélikus Jogakadémia szellemi örököse és a Miskolci Jogásztradíciók Megőrzéséért Egyesület a IV. Az újjászülető vidék címmel ünnepi konferenciát szervezett pénteken, Miskolcon.

Január végéig lehet pályázni a XVII. Országos Népművészeti Kiállításon való részvételre

Magyar Nemzet
-
  Ma 10:14 Kultúra

Fontos követelmény, hogy a kézműves hagyomány újszerűen megfogalmazott formában és funkcióban jelenjen meg használati tárgyakon.

Megjött a hidegfront: 3 részre szakad az ország időjárása

Még mindig érvényes az Országos Meteorológiai intézet figyelmeztetése: tartós sűrű köd nehezíti meg a vasárnap reggelt és ez még nem minden…

A csíkszeredai kórházé az egyik legmodernebb műtőblokk az országban

Székelyhon
-
  Ma 09:18 Határtalan

Országos szinten is az egyik legmodernebb felszerelésű műtőblokkja lett a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórháznak az utóbbi évek fejlesztései révén. Jelenleg folyamatban van az új műtőblokk kialakítása, amit várhatóan idén befejeznek. Folytatjuk a csíkszeredai kórház osztályainak bemutatását.{P2} Adrian Dobrică mellkassebész…

76 millió dollárból tenné rendbe a turizmust az ausztrál kormány, az ország egy része még mindig lángokban áll

Minden 13. ausztrál munkahely az idegenforgalomra és a vendéglátásra támaszkodik, ezért fontos a támogatás Scott Morrison szerint.

Tatabányai siker született a ceglédi országos cselgáncs kupán

Kemma
-
  Ma 08:47 Sport

Az Ippon Judo Tatabánya SE tehetséges versenyzője az év első versenyén állt a dobogóra a 81 kilogrammosok kategóriájában.

Időjárás: Három részre szakad az ország vasárnap

Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapi térképe szerint szeles, havas, vagy borult, párás idő várható.