Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 109 hír

Kovács Zoltán: Bocsánatkérés jár a magyarok nagy többségének is

hirado.hu
-
  Tegnap 21:38 Életmód

A koronavírus elleni védekezésről szóló törvény az ország érdekeit szolgálta, és eredményesen működött.

Koskovics Zoltán: Trianon: a győztesek ostobasága

Mandiner
-
  Tegnap 17:59 Vélemény

Az 1919-es Párizs körüli békeszerződésekről ma már egyre egyöntetűbb az az álláspont, hogy borzalmas hibákat foglaltak magukban.

Opauszki Zoltán: Turisztikai szempontból meghatározó a Wenckheim-kerékpárút

Behír
-
  Tegnap 16:31 Belföld

Még idén elkezdhetik a Wenckheim-kerékpárút építését, hiszen több szakasz esetében is sikeres volt a közbeszerzési eljárás. A Modern Városok Program részeként épülő kerékpárút a Békés megyében található Wenckheim-kastélyokat köti majd össze, amely újabb turisztikai értéket ad Békéscsabának és környezetének.

Kovács Zoltán a magyarok nevében bocsánatkérést követel külföldi kutatóktól

A magyar demokráciát kritizáló, illetve kétségbe vonó külföldi kutatóknak írt levelet Kovács Zoltán államtitkár. A magyar politikát harminc éve kutató finn Heino Nyyssönen is a címzettek között van, a Turkui Egyetem professzora azért került a magyar kormány célkeresztjébe, mert a történész-politológus a járvány miatti különleges jogrend kapcsán kb

Kovács Zoltán a magyarok nevében bocsánatkérést követel külföldi kutatóktól

A magyar demokráciát kritizáló, illetve kétségbe vonó külföldi kutatóknak írt levelet az államtitkár.

„Mindig a politika jön énhozzám, hogy foglalkozzon velem” - 68 éve született Kocsis Zoltán

1952. május 30-án született Kocsis Zoltán kétszeres Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, karmester és zeneszerző. Zsenialitása megkérdőjelezhetetlen volt: zenei tudása, műveltsége egyedülálló volt a kortárs zene világában is.

Kovács Zoltán levelet küldött külföldi kutatóknak, hogy kérjenek bocsánatot a magyaroktól

Ezekben az állítólag személyes hangú levelekben a nemzetközi kommunikációs államtitkár a magyar nép nevében kifogásolja, hogy a kutatók kvázi diktatúrának nevezték Magyarországot.

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

Ez a lényeg
-
  Tegnap 10:54 Belföld

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

Ma ünnepelné születésnapját Kocsis Zoltán

A kétszeres Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, karmester és zeneszerző, a Nemzeti Filharmonikus Zenekar volt főzeneigazgatója ma lenne 68 éves.Kocsis Zoltán születésnapján kezdődik a bérletértékesítésA mai napon, vagyis május 30-án indul el a Nemzeti Filharmonikus Zenekar honlapján az új bérletek értékesítése. A dátum nem…

Több mint 40 éven keresztül szolgálta a magyar zenei életet - 68 éves lenne Kocsis Zoltán

A kétszeres Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész a kortárs magyar zene egyik legnagyobb alakja. Kocsis Zoltán haláláig a Nemzeti Filharmonikus Zenekar főzeneigazgatója volt.

Szarvák Zoltán akár ezerkétszáz kilométert is levezet egy év alatt

Szoljon
-
  Tegnap 07:00 Baleset-bűnügy

Elismerő címet vehetett át a Kunszentmártoni Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon szolgálatot vállaló Szarvák Zoltán tűzoltó főtörzsőrmester.

Hetényi Zoltán lett az Erste Liga legjobb kapusa

Az előző idényhez hasonlóan a félbeszakadt 2019/20-as szezonban is Hetényi Zoltánt választották a jégkorong Erste Liga legjobb kapusának. A magyar szövetség honlapja pénteken közölte: a DEAC játékosa az alapszakaszban 93,3 százalékkal védett, a középszakaszban 93,16 volt a mutatója, majd a negyeddöntőben még javult, és 95…

Megint Hetényi Zoltán lett az Erste Liga legjobb kapusa

M4 Sport
-
  20.05.29 21:37 SportErsteFTC

A védők között finn, a csatárok között kanadai győzelem született.