Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 55 hír

16 éves lány készítette a horvátzsidányi Mária-emlékhely új domborműveit – fotók

Vaol
-
 Tegnap 17:00Megyei

Megáldotta dr. Veres András győri megyés püspök vasárnap a Mária-emlékhely új domborműveit, amit a 16 éves Apró Janka készített Dumovits István plébános felkérésére a Mária hét alkalmából.

Bemutatkozik Máriahalom, ahol korszerű orvosi rendelő épül

Kemma
-
 Tegnap 11:53Belföld

A település számára nagyon fontos beruházás zajlik Máriahalom központjában, ahol egy új, 120 négyzetméteres orvosi rendelő épül.

Az első magyar királynőt 11 évesen koronázták meg: apja fiúsíttatta I. Máriát, hogy a trónra kerülhessen

Femina
-
 Tegnap 11:46Belföld

Nagy Lajos király halála után lánya, I. Mária került a trónra. Ő volt az első női uralkodó, aki a fejére tehette a Szent Koronát.

Telkes Mária az a magyar tudós, aki a napenergia úttörője lett Amerikában

Glamour
-
 Tegnap 11:05Bulvár

Amikor a környezettudatosság és a fenntarthatóság még korántsem voltak kulcsfontosságú ügyek, élt Amerikában egy magyar tudós, aki nem kevesebbet tett egy élhetőbb jövőért, minthogy feltalálta a napenergia hasznosítását.

Németh Szilárd újra Wittner Máriánál vizitált! – Most az édesanyját, tortát és a szokásos fotóst is magával vitte

Városi Kurír
-
 Tegnap 10:28Bulvár

Németh Szilárdot különös kapcsolat fűzheti Wittner Máriához, "56 hőséhez". Legutóbb akkor járt nála közösségi oldala tanulsága szerint, amikor 2019 tavaszán az Orbán Viktor programját támogató ívet írta alá a sokat látott hölgy, természetesen -biztos, ami tuti, a stábot akkor is odarendelte, mert a kampánynak dübörögni kell! Most sem egyedül…

Átadták a Steller Mária Védőnői Díjakat – vasi védőnőt is elismertek

Vaol
-
 Tegnap 10:11MegyeiElismerés

A védőnői hivatás és az egyéni életpályák elismeréseként tizenkilenc megyéből egy-egy és a fővárosból két védőnő kapta a 2020-ban alapított Steller Mária Védőnői Díjat, amelyet a díjat létrehozó Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom adott át csütörtökön Budapesten.

Szákszendi védőnőt tüntettek ki a Steller Mária Védőnői Díjjal

Komárom-Esztergom megyéből Wessel Tünde vehette át az oklevelet és az emlékplakettet.

Schmidt Jenő: a legnagyobb plusz, hogy nem lesz elvonás az önkormányzati szektorból

hírbalaton
-
 21.06.11 18:47Belföld

Az önkormányzatok szempontjából a 2022-es költségvetés legjobb része, hogy miután a veszélyhelyzetnek vége, nem vonják el az iparűzési adót – hangsúlyozta az InfoRádió Aréna című műsorában a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének (TÖOSZ) elnöke. Schmidt Jenő – aki a dél-balatoni Tab polgármestere is egyben …

Parmai utazás Mária Lujza hercegnő nyomában

NLC
-
 21.06.11 11:16Utazás

Parma város nem csak a sonkájáról híres. Bármerre lép az ember, mindenhol belebotlik Napóleon felesége, Mária Lujza egykori császárné örökségébe!

Átadták a Steller Mária Védőnői Díjakat

A védőnői hivatás és az egyéni életpályák elismeréseként tizenkilenc megyéből egy-egy és a fővárosól két védőnő kapta a 2020-ban alapított Steller Mária Védőnői Díjat, amelyet a díjat létrehozó Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom adott át csütörtökön Budapesten.

Átadták a Steller Mária Védőnői Díjakat

A védőnői hivatás és az egyéni életpályák elismeréseként tizenkilenc megyéből egy-egy és a fővárosól két védőnő kapta meg az elismerést.

Schmidt Jenő: a legnagyobb plusz, hogy nem lesz elvonás az önkormányzati szektorból

Infostart
-
 21.06.10 16:59Belföld

Az önkormányzatok szempontjából a 2022-es költségvetés legjobb része, hogy miután a veszélyhelyzetnek vége, nem vonják el az iparűzési adót – hangsúlyozta az InfoRádió Aréna című műsorában a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke. Schmidt Jenő beszélt a bérlakás-szabályozás helyzetéről és a vízi közművek sorsáról…

Müller Cecília: a védőnők ajándék egész Magyarországnak – Átadták a Steller Mária Védőnői Díjakat

A védőnői hivatás és az egyéni életpályák elismeréseként tizenkilenc megyéből egy-egy és a fővárosól két védőnő kapta a 2020-ban alapított Steller Mária Védőnői Díjat, amelyet a díjat létrehozó Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom adott át csütörtökön Budapesten.

Megható gesztus, amit a Szeged Marian Cozma emlékéért tesz

A nagy rivális meggyilkolt kézilabdázójáról nevezik el az épülő szegedi csarnok egyik szektorát.