Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 74 hír

Kiderült: ilyen ajándékokat kért György herceg karácsonyra

Vilmos herceg Marry Berry televíziós szakács műsorának a vendége volt, amelyet a királyi család karácsonyával kapcsolatban készített.

Matolcsy György: Adventi hírek

Növekedés
-
  Ma 12:18 Vélemény

Miért is ne hinnénk Advent idején, hogy a magyar nemzet felől nézve a világot, süllyed a rossz és jön fel a jó?

Ez György herceg karácsonyi kívánságlistája

Vilmos herceg elárulta, hogy mit kap majd legidősebb gyereke.

Dörner György: ha nincs magyar kultúra, elvész minden

Bayer Zsolt ezúttal Dörner Györggyel, az Újszínház igazgatójával beszélgetett a Bayer showban.

Nógrádi György: Kína veszélyforrás és inspiráló versenytárs is a NATO számára

A szakértő szerint a „három globális játékos” közül az Egyesült Államok messze az első, Kína lemaradva a második, Oroszország pedig nagy lemaradással a harmadik.

A magyar kormány szerint minden ellenséges lövészárokból Soros György feje kandikál ki

Rövid szünet után újult erővel tért vissza a sorosozás a magyar kormány kommunikációs fősodrába. A magyar származású amerikai milliárdos elleni kampány akkor csillapodott kicsit, amikor az Európai Néppárt rossz néven vette az erős antiszemita beütésekkel tarkított „Dzsordzsibácsizást”. Most maga a miniszterelnök indította újra a…

Bakondi György nehéz helyzetet lát Boszniában, Pintér Sándor vezetésével migrációügyi munkacsoport alakul

Pintér Sándor belügyminiszter vezetésével egy elemző-értékelő munkacsoport alakult, amely a migrációs tendenciákkal, annak változó mozgásaival, állampolgársági összetételével foglalkozik - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 szombat esti műsorában.

Marosán György: Mi vár ránk a szingularitáson túl?

Népszava
-
  Tegnap 08:00 Vélemény

Az 1970-es évek közepén a Római Klub jelentése - „The Limits to Growth”

Bakondi György: A belügyminiszter vezetésével elemző-értékelő munkacsoport alakult

Pintér Sándor vezetésével egy elemző-értékelő munkacsoport alakult, amely a migrációs tendenciákkal, annak változó mozgásaival, állampolgársági összetételével foglalkozik – mondta a belbiztonsági főtanácsadó.

Folytatódott a Thúry György Történelmi Szabadegyetem előadássorozata

Kanizsa Újság
-
  19.12.14 15:24 Megyei

Az ismeretterjesztő programon ezúttal Horváth Gábor, a Batthyány Lajos Gimnázium történelem-német szakos tanára és az intézmény egykori diákja, Kanász Viktor történész tartott előadást.

Debreceni sikerek a Mailáth György Tudományos Pályázaton

Haon
-
  19.12.14 14:04 Baleset-bűnügy

A Debreceni Törvényszék illetékességi területén idén kinevezett bírák, titkárok és fogalmazók is ott lehettek december 13-án az Országos Bírósági Hivatal által rendezett Consilium Peritorumon – derül ki a törvényszék közleményéből.

Fricz Tamás kontra Gábor György

Városi Kurír
-
  19.12.14 12:55 Vélemény

Ismét egymásnak feszül a gyűlöletkeltés és a tiszta ész. A békemenetes Fricz Tamás blogján megy neki Greta Thunbergnek. Ezt a bejegyzést szedi szét, kontrázza a filozófus. Fricz blogja: “Jobb, ha ezt tisztán látjuk, mielőtt beszippantana minket is a klímaőrület. Greta Thunberg nem más, mint ennek az álságos globalista klímamozgalomnak a…

Az öccsén teszteli a poénjait a népszerű humorista, Orosz György

Blikk
-
  19.12.14 11:30 Bulvár

Gyerekkorukban a családi rendezvények főattrakciójaként lépett fel Orosz György (41) és testvére, András (36). Ám azt kevesen tudják, hogy a Stand Up Comedy Humortársulat alapítója sok évvel ezelőtt az öccsével kezdte a pályáját is, évekig közösen tervezték a viccekkel tűzdelt jövőjüket.