Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 131 hír

Független Szabad Egyetem: Tájékoztató az SZFE 2021/22-es tanévének szakindításairól

Mandiner
-
 Ma 09:25Belföld

A felsorolt tanárok abban az esetben vállalják a feladatot, ha garanciákat kapnak a szenátus jogkörének visszaállítására.

Szegénylegények: a járványhelyzetet használják fel az SZFE lefejezésére

Törvénysértést súroló rendeletet fogadtatott el a kormánypárt az országgyűléssel szerdán, amire hivatkozva, pénteken késő este – szokásos alattomban – a színiegyetem félévének felfüggesztését közölte az SZFE szerint törvénytelenül kinevezett kuratórium.

Csernai Mihály SZFE HÖK elnök levele Bodolay Gézához

Csernai Mihály SZFE HÖK elnök az intézmény újonnan kinevezett színházművészeti intézetének vezetőjét szólítja meg egy nyílt levélben, amelyet közösségi oldalán publikált és amely reflektál Bodolay Géza Klubrádiónak tett nyilatkozatára.

Kőszegi szobrok is az SZFE mellett

Nyugat
-
 Tegnap 19:09Megyei

A Facebookon botlottunk bele.

A kormányrendeletre hivatkozva nem ismerik el az SZFE diákjainak félévét

Egy friss kormányrendeletre hivatkozva nem ismerik el a tanulók félévét - ezt közölte a Színház és Filmművészeti Egyetem kuratóriuma. A szerdán kiadott rendelet szerint veszélyhelyzet esetén az egyetemek dönthetnek a félév felfüggesztéséről. Az oktatási jogok biztosa korábban arra szólította fel az egyetem vezetését, vonják vissza a félév…

Hiába a járvány, az állami szférában alig engedélyezik a home-office-t

Magyar Hang
-
 Tegnap 15:12Belföld

Már az is felmerült, hogy a kisgyerekes szülők majd beviszik a gyermekeiket a munkahelyre. De ez végképp nem lenne szabályos.

Érvénytelen félév: az SZFE kuratórium a kitart korábbi döntése mellett

A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) fenntartó kuratóriuma legutóbbi döntésével megerősítette, hogy a továbbra is fennálló rendkívüli helyzetre tekintettel a tanulmányi kötelezettségek jogszerű teljesítésének feltételei az egyetemen nem állnak fenn.

Érvénytelenítette az őszi félévet az SZFE vezetése

A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) fenntartója mai döntésével megerősítette, hogy a továbbra is fennálló rendkívüli helyzetre tekintettel a tanulmányi kötelezettségek jogszerű teljesítésének feltételei az Egyetemen nem állnak fenn – derül ki a Színház- és Filmművészeti Egyetem új fenntartójának péntek esti közleményéből, amelyet az…

Az SZFE új fenntartója érvénytelenítette a félévet

Az SZFE-n történő oktatás csak február 1-je után lesz folytatható.

SZFE – Az oktatási jogok biztosa szerint jogsértő az oktatás felfüggesztése

Az oktatási jogok biztosa szerint jogsértő a Színház- és Filmművészeti Egyetemet (SZFE) fenntartó alapítvány kuratóriumának az oktatást felfüggesztő döntése – közölte a hallgatói kommunikációs szolgálat az MTI-vel pénteken.

A német kormány rekordösszegű, 2,1 milliárd eurós támogatást kínál a kultúr szférának

ContextUs
-
 Tegnap 10:59Kultúra

A Berlini Zsidó Múzeumba ezentúl ingyenes lesz a belépés.

SZFE: bukták az őszi félévet a hallgatók

A Színház- és Filmművészetért Alapítvány kuratóriumának közölte: az őszi félév nem számít bele a tanulmányokba, azt be kell pótolni.

Új Szfe-s intézetvezető: Nem gondolom, hogy ez forradalom lenne

Rettenetes gyávaságnak tartotta volna, ha nem vállalja el a felkérést – mondta kinevezéséről Bodolay Géza színházi rendező, az Szfe Színháztörténeti Intézetének új vezetője a Klubrádiónak.