Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Aukción veheted meg Hitler sapkáját, zakóját és Eva Braun ruháját is: lehet, nem jó ötlet?

Noizz
-
  Ma 12:30 Bulvár

Hitler sapkája, Eva Braun ruhája és a Mein Kampf ezüstborítású verziója. Ezek és hozzájuk hasonló tárgyak várják új tulajdonosaikat egy német aukciós ház árverésén. Egy európai rabbi szerint olyanok fogják megvenni ezeket a tárgyakat, akik dicsőítik Hitlert, az aukciós ház vezetője viszont nem ért ezzel egyet.

Elmaradtak a Corona–Sapientia hokimeccsek

Székelyhon
-
  Ma 12:12 Sport

Nem játszották le a Brassói Corona–Sapientia U23 mérkőzéseket a román jégkorongbajnokság alapszakaszában, a vendég székelyföldi együttes nem tudott ezeken megjelennni.

Versenykorlátozó, az utasok szabad választáshoz fűződő jogát csorbító megállapodások alapján szednek sápot a belvár…

Ma, 18 órakor, a Lurdy Házban rendezik az „Első országos taxisofőr konferenciát”. Az esemény szervezője Bodnár György, aki közel 14 éve taxizik Budapesten. Elmondása szerint mintegy 20 éve senki nem képviseli a taxisok érdekeit, nincs szakszervezet, senki nem ad hangot a sofőrök elégedetlenségüknek, ezért érezte szükségét annak, hogy az…

Kislányom! Sál, sapka, kesztyű!

NLC
-
  19.11.17 16:34 Divat

Bizony-bizony jön a zimankó rövid időn belül, de nem érdemes a fagyokat megvárni a legszebb sapka, sál vagy kesztyű beszerzésével.

Sapka a nénik ellen: Így vértezd fel magad az utcán beszóló nénik ellen

Famiily
-
  19.11.17 05:05 Életmód

Tény: többször annyi idegen szólítja le az embert az utcán gyerekkel, mint gyerek nélkül. Melyik anya nem érezte még úgy, hogy szeretne végre elmenni a közértbe anélkül, hogy bárki megállítaná? A néni örök. Nénik mindig is voltak. Bármikor, bárhol előlépnek önkéntes pótnagyivá, szakszervezetté, a kis védtelen árvák első számú képviseletévé.…

Képeken a Sapphire Radeon RX 5700 XT NITRO+ SE

PCWorld
-
  19.11.15 10:00 Infotech

Befutottak az első képek a prémium Radeon RX 5700 XT NITRO+ videokártya különleges kiadásáról.

Őry Mariann: Van sapka, nincs sapka

Mandiner
-
  19.11.15 07:27 Vélemény

Kérdésnek álcázott szónoklataikból világosan kitűnt az Orbán Viktor és bevándorláspolitikája iránti engesztelhetetlen utálatuk.

Sose volt még ilyen sápadt Saoirse Ronan

24
-
  19.11.13 22:03 Bulvár

Sose volt még talán ennyire sápadt, egy hófehér szobában észre se vennéd.