Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Végre megmutatta magát sapka nélkül a magyar énekes. Nagyon furcsa

Eddig még nem szabadult meg tőle, pszichológushoz is jár emiatt.

A giccs piros sapkát visel

NLC
-
 Tegnap 17:12Otthon

A kerti törpék történelméhez egy ókori termékenységistennek és egy német szobrásznak legalább annyi köze van, mint egy excentrikus angol ügyvédnek, George Harrisonnak vagy az Amelie csodálatos élete alkotóinak.

A giccs piros sapkát visel

Startlap
-
 Tegnap 17:12Otthon

A kerti törpék történelméhez egy ókori termékenységistennek és egy német szobrásznak legalább annyi köze van, mint egy excentrikus angol ügyvédnek, George Harrisonnak vagy az Amelie csodálatos élete alkotóinak.

Sapka a fülön

Minden erőfeszítésünk sikeressége – most nekem úgy tűnik –, végül is a nemzet(ek) kulturáltságán áll vagy bukik. A miénken is.

Stílusiskola: így viselj tavasszal baseball sapkákat

Style
-
 21.04.09 23:09Életmód

Minél melegebb van, annál kevesebb ruhadarabot veszünk fel, így érdemes minél több kiegészítőt választani ahhoz, hogy továbbra is izgalmasak legyenek az outfitjeink. Baseball sapkát például akár elegánsabb, aká lazább összeállításokkal is vieslhetünk. Mutatjuk a kedvenceinket!

A kripto sapiens: űrlény vagy átlagember?

BitcoinBázis
-
 21.04.09 15:34Gazdaság

Figyelem! Az alábbi cikk egy része a szerző saját véleményét és tapasztalatát tükrözi és nélkülöz mindenféle tudományos kutatást. Lehet, hogy

Ott ha van rajta sapka, azért, itt ha nincs, azért baltáznak le – Avagy: gyereknevelés itthon és a tengerentúlon

WMN
-
 21.04.08 16:00Életmód

Úgy tűnik, bár jó pár szabály kultúrafüggő, eltérő a hozzáállás a szoptatást, az önállóságra nevelést és a balesetekre való reagálást illetően is, egy dolog univerzális csak: mindenki jobban fogja tudni, mit is kell csinálnod a gyerekeddel, mint te magad.

Történelmi pillanat: Fluor sapka nélkül rappel a Wellhello új klipjében

Hosszú idő után megérkezett a Wellhello új dala, a Zsúr, de talán még ennél is nagyobb hír, hogy Fluor Tomi megszabadult védjegyévé vált sapkájától.

Fluor Tomi megvált sapkájától a Wellhello vadonatúj klipjében

Tegnap este Wellhello klippremier volt a YouTube-on, új lemezük legelső dalához készítették a videót, ami a Zsúr címet kapta. Érdekesség, hogy a klipben Fluor Tomi végig sapka nélkül látható, ami nagyon nem megszokott tőle, ugyanis a rapper a karrierje kezdete óta szinte mindig sapkát hordott. Egyedüli kivétel talán a Nyerő Páros című RTL-e

Napi balfék: Van sapka?

Origo
-
 21.04.07 13:46Belföld

A baloldal folyamatosan a lélegeztetőgépek mennyiségével támadja a kormányt, maguknak ellentmondva.