Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 39 hír

Mikor menjünk a sürgősségire?

Győr Plusz
-
  Tegnap 15:10 Megyei

2013-ban nyílt meg a sürgősségi osztály, így hét esztendő tapasztalatait is hordozza az a kötet, melyet ezen az osztályon is dolgozó belgyógyász, onkológus, a győri dr. Kulmann Tamás főorvos írt. A tudományos munkát is végző onkológus műszakvezetőként dolgozott a sürgősségin, tudatában van hát annak, mennyire nem ismerik saját szervezetük…

Ferencváros nagymenőjének lezuhant magánrepülője is részt vett a IX. kerületi sürgősségi betegellátásban

444
-
  Tegnap 14:25 Belföld

Valami okból nagyon fontos volt, hogy Bácskai János jó barátjának mentős feladatokra legyen szerződése. A probléma az, hogy a kerületben nincs se sürgősségi betegellátás, se repülőtér.

Megjelent az új protokoll a szülészeti és újszülött ellátásról

Intima
-
  20.01.20 19:59 Életmód

Dr. Pap Károly, a Jósa András Oktatókórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályának osztályvezető főorvosa, a Szakmai Kollégium Szülészeti és Nőgyógyászati Asszisztált Reprodukciós Tagozatának tagja, aktívan részt vett az irányelvek kidolgozásában. Az osztályvezető főorvos szerint a több éves egyeztetésnek köszönhetően megszületett az…

Nagy István Berlinben: világszerte növelni kell az agrárium hatékonyságát az egyre növekvő népesség ellátásához

Tovább kell javítani a mezőgazdasági termelés hatékonyságát az élelmiszer-ellátás biztosításához, mert egyre növekszik a világ népessége, az erőforrások viszont folyamatosan szűkülnek – hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter szombaton Berlinben a Globális

Legkorszerűbb ellátások diabétesszel élő gyerekeknek

A kormány célja, hogy a legkorszerűbb ellátásban részesüljenek az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek, mondta a családügyi államtitkár.

Legkorszerűbb ellátások diabétesszel élő gyerekeknek

A kormány célja, hogy a legkorszerűbb ellátásban részesüljenek az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek, mondta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

Kiderült, miért nem biztosít jobb ellátást a hálapénz

Ripost
-
  20.01.20 05:00 Belföld

Alaposan felkavarta olvasóinkat a hálapénz témája: mint arról pénteken beszámoltunk, eldurvult a „hálapénzbiznisz”, már legalább 200 ezer forintot kell adni az ingyenes állami intézményekben egy szülésért.

Korszerű ellátás cukorbeteg gyerekeknek

A kormány célja, hogy a legkorszerűbb ellátásban részesüljenek az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek - mondta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár egy szombati budapesti rendezvényen.

Az egyre növekvő népesség ellátásához növelni kell az agrárium hatékonyságát

Tovább kell javítani a mezőgazdasági termelés hatékonyságát az élelmiszer-ellátás biztosításához, mert egyre növekszik a világ népessége, az erőforrások viszont folyamatosan szűkülnek - hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter szombaton Berlinben a Globális Élelmezési és Mezőgazdasági Fórumon (GFFA).

Társadalombiztosítási ellátások: Mi mennyi 2020-ban?

Behír
-
  20.01.19 07:19 Belföld

Magyarország Alaptörvénye szerint anyaság, betegség, rokkantság, fogyatékosság, özvegység, árvaság és önhibáján kívül bekövetkezett munkanélküliség esetén minden magyar állampolgár törvényben meghatározott támogatásra jogosult.

Novák Katalin: a kormány a legkorszerűbb ellátást kívánja biztosítani az 1-es típusú diabétesszel élő gyerekeknek

A kormány célja, hogy a legkorszerűbb ellátásban részesüljenek az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek – mondta a család- és ifjúságügyért ...

Nagy István Berlinben: világszerte növelni kell az agrárium hatékonyságát az egyre növekvő népesség ellátásához

Tovább kell javítani a mezőgazdasági termelés hatékonyságát az élelmiszer-ellátás biztosításához, mert egyre növekszik a világ népessége, az erőforrások viszont folyamatosan szűkülnek - hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter szombaton Berlinben a Globális Élelmezési és Mezőgazdasági Fórumon (GFFA).

Világszerte növelni kell az agrárium hatékonyságát az egyre növekvő népesség ellátásához

A szántóterület és az ivóvíz csökkenése mellett szükséges többet termelni - hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter.

A legkorszerűbb ellátást kívánja biztosítani a kormány a diabétesszel élő gyerekek ellátására

Propeller
-
  20.01.18 14:53 BelföldOktatásSOTE

Novák Katalin a hosszú távú kormányzati feladatok között említette annak elérését, hogy az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek teljes értékűen tudjanak részt venni a köznevelésben és a közétkeztetésben. A kormány célja, hogy a legkorszerűbb ellátásban részesüljenek az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekek – mondta a…

A kormány a legkorszerűbb ellátást kívánja biztosítani a cukorbeteg gyerekeknek

Magyar Nemzet
-
  20.01.18 13:34 Belföld

Az intézkedések célja az, hogy minden érintett család hozzájusson a betegség kontrollálásához szükséges modern eszközökhöz – mondta Novák Katalin.