Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 58 hír

A sürgősségi ellátás a járványhelyzetben is helytállt

Magyar Nemzet
-
  20.05.27 18:57 Belföld

Az itt dolgozók a pandémia legnehezebb időszakaiban is tudták segíteni a magyarok egészségének védelmét.

5 dolog, amit a sürgősségi császár után tanultam

Babaszoba
-
  20.05.24 04:39 Életmód

Egyáltalán nem bántam, hogy fuccsba ment a szülési tervem (leginkább, mert nem is volt ilyesmim - hiszen azt gondoltam, olyan lesz, mint a többi). A felépülést azonban egy kicsit sem élveztem.

Pintér Sándor államosítaná a háziorvosi ellátást

Mennyiért vállalnák havonta a háziorvosok a betegek ellátását? – tette fel a kérdést Pintér Sándor belügyminiszter az alapellátókat képviselő szervezeteknek. A Covid-19 járvány alatt nem voltak vezényelhetőek az alapellátó orvosok – ezzel indokolta az egészségügy rendbetételével legújabban megbízott kormánytag, a miniszterelnök helyettese, hogy…

Államosíthatja a háziorvosi ellátást Pintér Sándor

A két világháború közötti felállást kombinálná a Kádár-éra rendszerével az alapellátásban a belügyminiszter a MedicalOnline szerint.

Pintér Sándor államosíthatja a háziorvosi ellátást a MedicalOnline szerint

A szakértők szerint ez egyszerre idézi a két világháború közötti és a Kádár-rendszer időszakának gyakorlatát. A kormány nagyobb hatékonyságot várhat az intézkedéstől.

MedicalOnline: Pintér államosítaná a háziorvosi ellátást

A portál több egymástól független forrásra hivatkozva azt írja: a miniszter többek között azzal indokolta ennek szükségességét, hogy a Covid-19-járvány alatt nem voltak vezényelhetők az orvosok.

Államosítaná a háziorvosi ellátást Pintér, a 65 év feletti háziorvosok várhatóan azonnal hátrahagynák körzeteiket

Az átszervezést valószínűleg az indokolja, hogy a járvány során nem voltak vezényelhetőek a háziorvosok - akik közül viszont sokan éppen a központi irányítás hiánya miatt választották ezt a hivatást.

Pintér Sándor államosítaná a háziorvosi ellátást?

A két világháború között is a Belügyminisztérium irányítása alatt működött az egészségügy.

MOK: A megbeszéléseken nem került szóba a háziorvosi ellátás államosítása

ATV
-
  20.05.24 13:24 Belföld

A MedicalOnline írt arról, hogy információik szerint Pintér Sándor belügyminiszter államosítaná a háziorvosi ellátást. A portál szerint a miniszter ezt azzal indokolta, hogy a Covid-19-járvány alatt nem voltak vezényelhetők az orvosok.

Pintér államosítaná a háziorvosi ellátást

A Medical Online című lap több, egymástól független forrásra hivatkozva, azt írja, hogy a miniszter többek között azzal indokolta ennek szükségességét, hogy a Covid-19-járvány alatt nem voltak vezényelhetők az orvosok. Ismeretes, hogy Pintért a közelmúltban bízta meg az egészségügy rendbetételével Orbán Viktor miniszterelnök.

Pintér Sándor államosítaná a háziorvosi ellátást

A MedicalOnline több független forrásból is úgy értesült, hogy Pintér Sándor belügyminiszter arról érdeklődik az alapellátókat képviselő szervezeteknél: „mennyiért vállalnák havonta a háziorvosok a betegek ellátását”. Az orvosi lap szerint az egészségügy rendbetételével a közelmúltban megbízott Pintér azért fontolgatja a háziorvosi praxisok állami

A háziorvosi ellátás központosítása jöhet

A háziorvosi ellátás államosítását készítheti elő Pintér Sándor belügyminiszter. A Covid-19 járvány alatt nem voltak vezényelhetőek az alapellátó orvosok – ezzel indokolta az egészségügy rendbetételével legújabban megbízott kormánytag, a miniszterelnök

Az orvosi kamarával nem egyeztettek a háziorvosi ellátás államosításáról

444.hu
-
  20.05.25 06:47 Belföld

A szervezet elnöke, Kincses Gyula a Facebookon reagált a hírekre.