Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 70 hír

Amikor Csoóri Sándor közel hajolt a földhöz…

Librarius
-
 Ma 07:59Könyv

Csoóri prózájának fontos részét képezik ezek az írások, melyekben a valóság és a költő adnak egymásnak randevút. Küzdelem a valósággal!  

A Csoóri Sándor Program által támogatott zalai és muravidéki pályázatok

Zaol
-
 Tegnap 17:30Megyei

Több tucatnyi zalai intézmény és szervezet szerepelt sikeresen a népművészeti és hagyományőrző tevékenységet támogató Csoóri Sándor Program 2020-as pályázati kiírásain. Az elnyert összegek 300 ezer forinttól 6,5 millió forintig terjednek.

Ftc: Híres Premier League-edzők helyett választották Rebrovot – Varga Sándor

Varga Sándor, a kárpátaljai játékosügynök és a Ferencváros kapcsolata nem először mutatkozik gyümölcsözőnek.

„Mintha egy jégtáblán sodródnék!” – mondja a Borsnak az egymilliárdos csalással vádolt Sándor, akinek mindkét lábát …

Már több mint hat éve történt a baleset, de a Cs. Sándor ellen indított büntetőper még mindig nem zárult le. Sőt, a csütörtöki ülésen egy újabb bírócsere miatt kis túlzással minden kezdődhet elölről.

Megemelné a szegedi parkolási díjakat a momentumos Nagy Sándor

SzegedMa
-
 20.11.30 18:19Autó-motor

Először hét, majd további négy százalékkal.

Szigetvári József reméli, sikerül egy szervezetben tartani az internetes kereskedőket, pontosította Nagy Sándor szavait

Media1
-
 20.11.30 15:24Gazdaság

Az Ecommerce Hungary elnökségi tagja a Media1-nek azt mondta, reméli, erős és hatásos maradhat a 2005 óta működő Ecommerce Hungary nevű internetes szakmai szervezet, és végül nem kerül sor a szakadásra. Szigetvári József pontosította Nagy Sándor, az Ecommerce Hungary leköszönő elnökének néhány nappal ezelőtti szavait,…

Sándor Orsi és Tóth Andi bemutatják, milyen frizurát választanak az ünnepekre

Style
-
 20.11.30 14:05Életmód

A karácsonyi készülődés sok tennivalóval és rohanással jár. A nők nagy többségének fodrászhoz sincs ideje elmenni a számtalan előkészületek miatt. Sándor Orsi és Tóth Andi bemutatják, milyen otthon is könnyedén elkészíthető frizurával tündökölnek az ünnepek alatt.

Kelet Is, Nyugat Is Jászberényi Sándor: A varjúkirály – Nyugati történetek

Revizor
-
 20.11.29 23:18Könyv

Kevesebb az erőszak Jászberényi Sándor új novelláskötetében, bár kétségtelen: mészárlással kezdődik és családirtással zárul. Közrefog azonban egy töredékes felnövekvéstörténetet és ennek nyomán egy portrét is. Domján Edit Kritikája.

Szakály Sándor: Karácsonyok – egykoron

vasárnap.hu
-
 20.11.29 09:41Karácsony

Törökkoppány egy kis falu Somogy megyében. Ma még kisebb – lélekszámát tekintve –, mint amekkora volt egykoron. Ott születtem, emlékeim...

Jahoda Sándor versei

Tiszatáj
-
 20.11.28 21:55Blog

hat király nap van egy héten a hetedik ellenségem kivételez a Vasárnap gyűlölöm mert jót hoz – másnak még a csöndje is otromba vonul a nyáj a templomba és majd otthon várja őket leves husi – husi főleg hozzám csak Tartuffe-modorban szól mindig hogy helyem hol van

Levélben kérnek Pintér Sándortól méltányos elbánást az egészségügyi dolgozók

Mérce
-
 20.11.28 20:02Vélemény

A Független Egészségügyi Szakszervezet hangsúlyozta, nem csupán az ország 18.000 orvosán múlna az egészségügy működése a járványhelyzet alatt, hanem rajtuk is.

„Hisszük, ha látjuk” – reagált a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezetének elnöke Pintér Sándor levelére

„Hisszük, ha látjuk” – így reagált a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezetének elnöke híradónknak Pintér Sándor levelére, amelyben a miniszter arról tájékoztatta az orvosi kamarát és a parlamenti pártokat, hogy milyen javaslatokat fogadott be az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvénnyel kapcsolatban. A Magyar Orvosok…