Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 39 hír

Bankkártyások, figyelem! Riasztást adott ki a Pénzügyminisztérium

Az egyre gyakoribbá váló bankkártyás és online visszaélések megelőzésére hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára; Tállai András. Tavaly mintegy 70 ezer visszaélés történt, és csaknem 1,3 milliárd forintot próbáltak ellopni a bankkártyacsalók, de az elsőre riasztónak tűnő számok ellenére Magyarország a…

Elkezdődött a jégkármérséklő rendszer riasztási időszaka

A jégkármérséklő riasztási időszaka szeptember 30-ig tart. A rendszer honlapja szerint jelenleg csak a déli megyékben alakulhat ki kisebb valószínűséggel jégeső.

Riasztás: új telefonos átverés terjed Magyarországon

Banki ügyintézőnek, közműszolgáltató emberének adják ki magukat újabban telefonos szélhámosok. Természetesen személyes adatainkat próbálják kicsalni tőlünk − figyelmeztet a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet. Az intézet riasztást adott ki az ál-ügyintézők elmúlt napokban megszaporodott hívásai miatt. Mint…

Újabb csaló weboldalak miatt adtak ki riasztást

Megtévesztőek lehetnek a különféle egészségügyi termékeket hirdető egyes weboldalak. Megmutatjuk mire figyeljen.

Nak: elkezdődött a jégkár-mérséklő rendszer riasztási időszaka

Szerdán elkezdődött a 2018 óta üzemelő jégkár-mérséklő rendszer védekezési időszaka - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az MTI-vel csütörtökön.

Elkezdődött a jégkármérséklő rendszer riasztási időszaka

Szerdán elkezdődött a 2018 óta üzemelő jégkármérséklő rendszer védekezési időszaka - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az MTI-vel csütörtökön.

Riasztást adott ki a Kibervédelmi Intézet

Újabb trükkökhöz folyamodnak a csalók, ne dőljön be nekik.

Vigyázat! Csaló telefonhívások miatt adtak ki riasztást

Ügyintézői megkeresésnek álcázott csaló telefonhívások miatt adott ki riasztást a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet (Nbsz Nki).

Riasztást adott ki a kibervédelmi intézet: ügyintézőnek álcázott csalók hívogatják a magyarokat

Ügyintézői megkeresésnek álcázott csaló telefonhívások miatt adott ki riasztást a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet (NBSZ NKI).

Riasztás! Csalók banki ügyintézőként húznak csőbe

Csalók banki ügyintézőként húznak csőbe – figyelmeztet a futótűzként terjedő új csalási formára a Nemzeti Kibervédelmi Intézet.

NAK: elkezdődött a jégkármérséklő rendszer riasztási időszaka

Szerdán elkezdődött a 2018 óta üzemelő jégkármérséklő rendszer védekezési időszaka - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a...

NAK: Indul a jégkármérséklő rendszer riasztási időszaka

Szerdán elkezdődött a 2018 óta üzemelő jégkármérséklő rendszer védekezési időszaka - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (Nak) az Mti-vel csütörtökön.

Elsőfokú riasztást adott ki zivatarok kialakulása miatt a meteorológiai szolgálat

Hírpress
-
 21.04.15 15:48Baleset-bűnügy

Elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki zivatarok kialakulása miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az érintett területeken elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként megerősödhet a szél, és jégeső is előfordulhat. A riasztások által érintett területeket, járásokat az alábbi hivatkozáson elérhető, folyamatosan frissülő