Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 136 hír

Kijárási korlátozás: Csongrád megyében eddig tizenkilenc személlyel szemben intézkedett a rendőrség

Mint ismeretes, múlt hétvégén, valamint hétfő délután is rengetegen tartózkodtak az újszegedi ligetben a kijárási korlátozás ellenére. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrök folyamatosan ellenőrzik a közterületeket. Kiderült, eddig tizenkilenc alkalommal intézkedtek a kijárási korlátozás alapján.

Olasz rendőrség: A maffia jelentős hasznot húzhat a koronavírusból

Az olasz rendőrség figyelmeztette a lakosságot, hogy a szervezett bűnözői réteg, a maffia nagy befolyást szerezhet az alapvető igényeket biztosító gazdasági szektorokban a pénzügyi nyomás alatt. The post Olasz rendőrség: A maffia jelentős hasznot húzhat a koronavírusból appeared first on Liner.hu.

Felhívás az ellenzéki pártokhoz, valamint a rendőrséghez és az ügyészségekhez!

OLKT
-
  Tegnap 19:18 Vélemény

Meghalt már sok ember. Megbetegedett még több. Minden felelősség a miniszterelnöké , hiszen minden döntés, legyen az helyes, vagy helytelen, egyedüli irányítója az országnak , de felelőse is. Ha valamelyik elhunytról, vagy betegről kiderül, hogy azért kellett megbetegednie, vagy meghalnia, mert nem kapott, nem juthatott maszkhoz, vagy…

A baranyaiak java szabálykövető a rendőrség szerint

Bama
-
  Tegnap 17:42 Belföld

De azért vannak, akik nem tartják be az előírásokat.

Elküldték a rendőrségtől a Ján Kuciakot megfigyelő rendőrnyomozót

Felvidék.ma
-
  Tegnap 17:26 Határtalan

Štefan Mlynarčík, aki korábban újságírókat figyelt meg, köztük a meggyilkolt Ján Kuciakot is, 2020. március 27-én távozott a rendőrségtől. Arra, hogy Mlynarčík már nem rendőr, a tvnoviny.sk portál hívta fel a figyelmet. Az információt Lucia Mihalíková, a Pozsonyi (Bratislava) Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője is megerősítette a TASR…

Ha látta ezt a tiszaörsi fiút, hívja a rendőrséget!

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy eltűnt fiatalember ügyében.

A rendőrség ellenőrzi a kijárási korlátozás betartását

A rendőrség az egyes járások határainál, illetve a városokon kívül ellenőrzi majd azokat az embereket, akik valamilyen célból elhagyják otthonaikat.

Arcmaszkokkal csalókra rontotta rá az ajtót a rendőrség

Liner
-
  Tegnap 10:58 Életmód

Elkerülhetetlen, hogy még az ilyen szintű krízishelyzetek idején is, mint a COVID-19 járvány, legyenek emberek, akik rosszindulatúan, a saját hasznukra próbálják felhasználni a helyzetet. The post Arcmaszkokkal csalókra rontotta rá az ajtót a rendőrség appeared first on Liner.hu.

Lépett a rendőrség a Havanna lakótelepen gyermekét megölő nő ügyében

Őrizetbe vették a rendőrök P. Orsolyát, aki a hétvégén végzett egy éves kislányával, majd besétált a rendőrségre.

Saját anyjával végzett a mogyoródi nő – majd felhívta a rendőrséget

Maga hívta a rendőrséget egy 55 éves mogyoródi nő, miután több késszúrással megölte édesanyját. „Megöltem anyámat”– ezt mondta a telefonba a rendőröknek egy nő hétfő este fél tízkor. A rendőrök az akkor már élettelen asszonyon nem tudott segíteni. A két nő együtt élt, a lánynak nem volt munkája, az egyetlen bevételük az anya nyugdíjából volt

Színészből rendőr: Utoljára nyomozót alakított, majd besétált a rendőrségre Gál Kristóf

Színésznek készült, de rendőrként találta meg a hivatását Gál Kristóf. Az Operatív Törzs tagjának nem csak jó a humora, de izgalmas életutat tudhat maga mögött. Íme hét érdekesség Gál Kristófról, aki színészből lett gyilkossági ügyekkel foglalkozó nyomozó, majd rendőrségi szóvivő.

Megölte az anyját, majd hívta a rendőrséget

A gyilkosság indítéka egyelőre nem ismert, a nő jelenleg nincs kihallgatható állapotban.

Megfizetnek a több tízmilliós gaztettért: szájmaszkos csalókat fogott el a rendőrség

A csalók az interneten kínálták a védőeszközöket, előre kértek átutalást, de nem szállítottak. Összesen több tízmillió forinttal károsíthattak meg magánszemélyeket, háziorvosokat, gyógyszertárakat.