Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 136 hír

Könnygázt használt a rendőrség Athénban, hogy feloszlassa a macedóniai névváltoztatás ellen tiltakozó tömeget

Könnygázt is bevetett a rendőrség ma Athénban, hogy feloszlassa a több tízezer fős tömeget, amely a Parlamentnél Macedónia névváltoztatásának tervezett ratifikációja ellen tüntetett - közölte a görög állami televízió.

Rendőrségi intézkedés várhat Fülöp hercegre

Rendőrségi intésben részesült a brit uralkodó férje, aki alig két nappal meglehetősen súlyos autóbalesete után biztonsági övének becsatolása nélkül vezette új járművét.

Könnygázt használt a rendőrség, hogy feloszlassa a dühödten tiltakozó tömeget Athénban

Könnygázt használt a rendőrség Athénban, hogy feloszlassa a macedóniai névváltoztatás ellen tiltakozó tömeget vasárnap.

Könnygázt használt a rendőrség Athénban, hogy feloszlassa a macedóniai névváltoztatás ellen tiltakozó tömeget

Könnygázt is bevetett a rendőrség vasárnap Athénban, hogy feloszlassa a több tízezer fős tömeget, amely a Parlamentnél Macedónia névváltoztatásának tervezett ratifikációja ellen tüntetett - közölte a görög állami televízió.

Tamás verekedett, majd távozott – keresi a rendőrség

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

Két tüntetőt feljelentett a rendőrség a tegnapi, budapesti demonstráció után történtek miatt

A Várkert Bazárnál is alakult már ki kisebb dulakodás a rendőrségi dokumentumok szerint.

Több mint 2,5 millió lejre bírságolt a rendőrség szombaton

Székelyhon
-
  Ma 12:18 Határtalan

Közel ötszáz bevont jogosítvány, több mint 600 bűncselekmény, illetve mintegy 2,5 millió lej értékű bírság – így néz ki röviden a szombati nap országos rendőrségi mérlege.

Több mint két és fél millió lejre büntetett a rendőrség szombaton

Maszol
-
  Ma 11:21 Határtalan

Országszerte csaknem nyolcezer bírságot szabott ki a rendőrség a szombati nap folyamán 

Biztonsági öv nélküli vezetésért figyelmeztette a rendőrség a brit uralkodó férjét

Rendőrségi intésben részesült a brit uralkodó férje, aki alig két nappal meglehetősen súlyos autóbalesete után biztonsági övének becsatolása nélkül vezette új járművét. Az idén 98 esztendős Fülöp edinburghi herceget a királyi család kelet-angliai téli rezidenciája, Sandringham közelében érte a baleset még csütörtök este, amikor Land Rover…

Robbanás egy észak-írországi városban, a rendőrség pokolgépre gyanakszik

Az incidensben senki nem sérült meg. Az észak-írországi rendőrségi szolgálat (PSNI) szombat éjjel Twitter-bejegyzésben közölte, hogy áll a közelben egy másik autó is, amely gyanús az esetet vizsgáló nyomozóknak. A PSNI közölte, hogy a készülő robbantásról előzetes értesítést kapott, és éppen hozzákezdett a környéken több épület - köztük…

Riasztást adott ki a magyar rendőrség

A megváltozott útviszonyoknak megfelelő közlekedés fokozott figyelmet igényel a járművezetőktől! A magyar rendőrség a police.hu oldalon figyelmezteti az autóvezetőket.