Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 146 hír

Megadja Gábor: Vajon melyik az a hír, amelyikről a hatalmat ellenőrző média nem számolt be?

Nahát! Ezt a hírt nem tartotta elég fontosnak a hazai független-objektív média!

Talmácsi Gábor is segíti a magyar sporttech startup nemzetközi terjeszkedését

Bejelentette együttműködését a magyar szurkolói képküldő alkalmazást fejlesztő Seyu Solutions és a Talmácsi Management. A megállapodás értelmében Talmácsi Gábor stratégiai üzletfejlesztési tanácsadóként segíti az innovatív vállalkozás piacra lépését a nemzetközi motorsportban.

Gyermekkora óta különleges kapcsolat fűzi a kutyákhoz Göde Gábort, fehérvári trénert

Feol
-
 Tegnap 17:30Állatvilág

Göde Gábor életében mindig is központi szerepet töltöttek be a kutyák. Gyermekként még állatorvos szeretett volna lenni, ám végül az oktatásban találta meg az élete értelmét, és mára már sok-sok ember szavaz neki bizalmat és fordul hozzá segítségért, ő pedig készséggel áll mindenki rendelkezésére immár 8 éve.

Elek Gábor: Nem az olaszok ellen készülünk az olimpiára

Könnyed győzelmekkel vette az Olaszország elleni vb-selejtezőket a női kézilabda-válogatott, Elek Gábor kapitány nem is úgy gondolt a párharcra, mint az olimpiai felkészülés részére.

Kubatov Gábor: Semmi közöm a Dunaferr-botrányhoz

A Dunaferr körül zajló konfliktusok hátterében az a vita állhat, ami az ISD Dunaferr Zrt. orosz és ukrán tulajdonosai között feszül. A cég egy közleményt adott közre szombaton. Stummer János, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának jobbikos elnöke szerint a pénteken, a dunaújvárosi Dunaferrnél történtekhez Kubatov…

Kirobbant a háború Kubatov Gábor és a Jobbik között

A Nemzetbiztonsági Bizottsáh Jobbikos elnöke szerint Kubatov Gábornak köze lehet a Dunaferr erőszakos elfoglalási kísérletéhez. Az egész ügy kezd nagyon sötét fordulatokat venni. Summer János a Jobbik képviselője, a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke rendkívüli ülésen tárgyalná a Dunaferr körül kirobbant botrány részleteit. Amennyiben…

Stummer János arra kérte Kubatov Gábort, a Fidesz pártigazgatóját, hogy „kösse meg a kutyáit, ne fenyegesse tovább…

Stummer János arra kérte Kubatov Gábort, a Fidesz pártigazgatóját, hogy „kösse meg a kutyáit, ne fenyegesse tovább a dunaújvárosi embereket” mert ők nyugalmat, békét szeretnének, és nem akarnak azzal szembesülni, hogy városukat zsoldosseregek szállják meg, és érvényt akarnak szerezni kibogozhatatlan politikai, gazdasági, üzleti…

Malicskó Gábor: A gépeké vagy az embereké lesz a felelősség baleset esetén?

Baleset egy önvezető autóval, műhibaper a műtétet végző robotasszissztens ellen? A technológia lassan az életünk minden területét átszövi, új kihívásokat teremtve, amelyek egy részére a biztosítóknak is reagálniuk kell.

Rá sem ismerni Bochkor Gáborra, mióta reagált ARRA

Telex
-
 Tegnap 09:58Bulvár

És hogy kinek mi van a lábán, hogy ki melyik testrészén változtatott, vagy hogy mire vágyott, kiderül az e heti clickbait-híradóból.

Kubatov Gábor: Akinek kalapács van a kezében, mindenhol szöget lát

Így fogalmazott a politikus a közösségi oldalán közzétett posztjában Stummer János vádjára reagálva.

Máté Gábor: “Illúzió azt gondolni, hogy a közvetítések pótolhatják a valódi színházat”

A budapesti Katona József Színház igazgatója szerint az online közvetített színdarabok nem pótolhatják a közönség előtt, élőben bemutatott színházi előadásokat.

Kubatov Gábor keményen nekiment Stummer Jánosnak

"Nemhogy a Nemzetbiztonsági bizottság élére nem való, de még éjjeliőrnek sem" - írja Kubatov Gábor a Jobbik alelnökéről vasárnap esti Facebook posztjában.

Talmácsi Gábor is segíti az egyik legígéretesebb magyar sporttech startup nemzetközi terjeszkedését

Bejelentette együttműködését a magyar szurkolói képküldő alkalmazást fejlesztő Seyu Solutions és a Talmácsi Management. A megállapodás értelmében Talmácsi Gábor stratégiai üzletfejlesztési tanácsadóként segíti az innovatív vállalkozás piacra lépését a nemzetközi motorsportban. Néhány héttel a hajdúnánási MotoGP pálya beruházásának…

Visszavágott Kubatov Gábor

A Jobbikos Stummer János nemhogy a Nemzetbiztonsági Bizottság élére nem való, de még éjjeliőrnek sem - ezt írta közösségi oldalán a Fidesz pártigazgatója.

Triatlon: Faldum Gábor a 10. helyen zárt Melillában

NSO
-
 21.04.18 21:27Sport

Faldum Gábor a 10. helyen zárt a melillai Európa-kupa-versenyen, amely a triatlonosok idei első megmérettetése volt, s amelyen a hosszú, koronavírus miatti szünetet követően világkupa-erősségű mezőny gyűlt össze.