Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Romániai választások – Ludovic Orban szerint a liberálisok akár az RMDSZ-szel is kormánykoalícióra léphetnek

Ludovic Orban román miniszterelnök szerint a román nemzeti liberálisok a december 6-i parlamenti választások után többek között a Romániai Magyar Demokrata Szövetséggel (RMDSZ) is kormánykoalícióra léphetnek, de minderről a választások eredményének függvényében határoznak.   Orban nyilatkozatáról pénteken számolt be a román média.…

Koronavírusos lett az Rmdsz Hunyad megyei parlamenti képviselőjelöltje

Maszol
-
 20.11.25 19:01Határtalan

Széll Lőrinc elkülönítésbe vonul és online kampányol.

Székelyföldi gyorsforgalmi utat szorgalmaz az RMDSZ

Székelyhon
-
 20.11.24 21:24Határtalan

Sepsiszentgyörgy–Csíkszereda–Gyergyószentmiklós közötti gyorsforgalmi út megépítését szorgalmazza az RMDSZ. Háromszéki és Hargita megyei elöljárók egyeztettek a székelyföldi nagy infrastrukturális beruházásokról hétfőn, a szépmezői ipari parkban.

RMDSZ-javaslat: ne a fővárosból irányítsák az intézményeinket

Székelyhon
-
 20.11.24 16:15Határtalan

A decentralizációra törekszik az RMDSZ parlamenti képviselete, hiszen eredményesebb az önkormányzati szintű irányítás és támogatottság – hangzott el a csíkszeredai városházán.

A kreatív iparágakat is támogatná az Rmdsz a járványkezelési programjában

Maszol
-
 20.11.24 15:12Határtalan

Oláh Emese szerint Kolozsvár és vonzásköre kifejezetten jól áll, 2009-től 2016-ig 23 százalékos fejlődést mutatott, amely azóta valószínűleg csak növekedett, és remélik, hogy a törvénytervezetük által biztosítani tudják a fejlődést a következő években is.

Változásra van szükség a sportélet működtetését illetően az RMDSZ politikusai szerint

Székelyhon
-
 20.11.23 18:12Határtalan

A tömegsport és a teljesítménysport terén is meg kell változtatni a közpolitikákat – szögezték le a hétfői sepsiszentgyörgyi sajtótájékoztatón az RMDSZ politikusai.

RMDSZ-javaslat: sportegyesületet minden iskolának, finanszírozást a teljesítménysportnak

Maszol
-
 20.11.23 16:51Határtalan

Közpolitikai kérdés is, hogy valaki tud-e kiváló eredményeket elérni egy sportágban, tud-e rekordokat dönteni, részt venni Európa-bajnokságon vagy világbajnokságon.