Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Tokár Géza: Megszületett?

Mandiner
-
  Ma 13:38 Vélemény

Győztes a Híd és Bugár, vesztes az, aki dolgozott, mert aki nem csinál semmit, az kevésbé üti meg a bokáját.

„Tiszteletem, Géza bátyám!” – A kamera lencséjének túloldalán is rejteznek kalandos történetek

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Farkas Géza (1890–1971) végigfényképezte csaknem az egész 20. századot, jellegzetes képei őrzik Szombathely és az itt élők arcát. Nemrég könyv jelent meg róla, ezért felkerestük az unokáit.

Dr. Filvig Géza hivatalosan is átvette a polgármesteri munkakört dr. Bálint Józseftől

Kalohírek
-
  Tegnap 09:07 Belföld

A képviselőtestület alakuló ülését, az eskütételt október 25-én, pénteken, 14 órakor tartják. Ezen az ülésen döntenek az alpolgármester személyről, illetve az egyes bizottságok is ekkor állnak fel.

Bereményi Géza és Járai Márk megidézte Cseh Tamást a Hadikban

Librarius
-
  Tegnap 07:59 Könyv

Bereményi Géza történetekkel, Járai Márk önálló koncerttel idézte fel Cseh Tamás emlékét a Hadik Irodalmi Szalon 103. estéjén.  

A szabadulószobában is bajnok Kökény Bea és Imre Géza – Új terepen próbált szerencsét a két legendás sportoló és g…

Blikk
-
  19.10.18 21:07 Sport

Imádja a fejtörőket Imre Géza (44) és Kökény Beatrix (50) családja, ezért nemrégiben szabadulószobában tették próbára magukat, s remekül vizsgáztak. A világ- és Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüst- és bronzérmes párbajtőröző, valamint az Eb-győztes, olimpiai- és vb-ezüstérmes kézilabdázó is nagyon élvezte az izgalmakat fiukkal,…

Villanyoszlopnak ütközött egy autó a Géza fejedelem körúton

Hiros
-
  19.10.18 15:07 Baleset-bűnügy

Villanyoszlopnak ütközött egy autó Kecskeméten, a Géza fejedelem körúton ma (péntek) délután.

Izsák Gézának kell felráznia a tolnai csapatot

Teol
-
  19.10.18 07:05 Sport

Új edzővel várja a Bátaszék SE elleni szombati rangadóját a Tolna VFC. Gracza Tibor helyét egyelőre Izsák Géza foglalta el.

Kucsera Géza: Az alkotmány által szavatolt jogoknak érvényt kell szerezni!

Szabad Magyar Szó
-
  19.10.17 15:35 Határtalan

A közelmúltban már foglalkoztunk azzal, hogy Szerbiában joghátrányt eredményez, ha a közigazgatási hatósághoz kisebbségi nyelven nyújtjuk be az okiratot. Hosszú hónapokra mellékvágányra kerül ugyanis a közigazgatási ügy, ha az azzal kapcsolatos okiratot – élve a törvények és alkotmány által szavatolt lehetőségekkel – magyarul, vagy más…

Dr. Filvig Géza polgármester: Új irány, új, intenzívebb időszak előtt állunk! – Mindenkire számítok, aki építeni, szépíteni …

Kalohírek
-
  19.10.17 09:18 Megyei

„Szeretném megköszönni mindazoknak, akik felajánlották segítségüket, és hogy közösen dolgozhatunk a város érdekében. Ez egy nagyon jó érzés, ezekkel a felajánlásokkal élni fogok a következő öt évben.”

Minden körzetet megnyert Filvig Géza – Mutatjuk a polgármesterjelöltek támogatottságát választókerületenként

Kalohírek
-
  19.10.15 11:07 Megyei

Bagó Zoltán többet vehetett el az ellenzék pártoktól, mint korábbi pártjának, a Fidesznek a szavazói bázisából. Filvig Gézát megszorítani sem tudták, egyetlen körzetben sem. Bolvári minden körzetben második. Mutatjuk a polgármester-választás szavazókerületi eredményeit!

Családmeséink 7. rész összefoglaló - Szécsi Zoltán és Galán Géza

Petőfi Live
-
  19.10.14 11:09 Bulvár

Ezúttal a mezőgazdaság került a középpontba.

Jeszenszky Géza: Az Orbán-kormány szörnyűségesen viselkedett

Elképszető öldökléssel tör utat a török hadsereg Szíria északi részén. A legfrissebb hírek szerint a támadók tüzérsége a kurdok mellett amerikai csapatokat is veszélyeztetett. Megfigyelők szerint a török offenzíva miatt az Iszlám Állam terroristái újra kiszabadulhatnak. A vérengzés újra felveti a magyar kormány felelősségét, mert – egyedüliként az

Dr. Filvig Géza jelentős szavazattöbbséggel lett Kalocsa város polgármestere – Ismertetjük a részletes adatokat

Kalohírek
-
  19.10.14 09:56 Megyei

Az újonnan felálló képviselő-testületen belül egyértelműen adott a polgármester és csapata domináns többsége. Így Filvig Géza nem kényszerül kényszerkoalíciókra, eseti paktumokra a város ügyeiben történt szavazáskor.