Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 30 hír

Tőkeemelésről és saját részvények vásárlásáról is döntött az AutoWallis

Az AutoWallis igazgatósága többek között a társaság alaptőkéjének maximum hatmilliárd forintra történő felemelésének lehetőségéről, és saját részvények vásárlására szóló felhatalmazásról döntött. Ezek célja, hogy a tőzsde autós vállalata tovább folytassa tavaly meghirdetett növekedési stratégiájának megvalósítását. A mai döntés alapján az…

Hiába a vakcina, súlyos esés elé nézhetnek a részvénypiacok

Egyre nagyobb egy nemzetközi részvénypiaci zuhanás esélye, ami alól magyar piac sem tudná kivonni magát. Mutatjuk miért.

Tőkeemelésről és saját részvények vásárlásáról döntött az AutoWallis

Az Autowallis Nyrt. igazgatósága a cég alaptőkéjének maximum hatmilliárd forintra emelésének lehetőségéről és saját részvények vásárlására szóló felhatalmazásról is döntött hétfői ülésén - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Tőkeemelésről és saját részvények vásárlásáról is döntött az AutoWallis

A tőkeemelés lehetőséget biztosít arra, hogy a cég először vonjon be forrást közvetlenül a tőkepiacról intézményi és magánbefektetőktől.

Nincs megállás: ismét vette saját részvényeit a Mol

Portfolio
-
 Tegnap 20:35Gazdaság

A Mol 300 ezer darab „A” sorozatú törzsrészvényt vásárolt 2 038,5 forint/darab átlagárfolyamon a mai kereskedésben. A tranzakció érétke megközelítette a 612 millió forintot, amely az összforgalom több, mint 8 százalékát adták.

Tovább vette saját részvényeit a Richter

Portfolio
-
 Tegnap 14:55Gazdaság

Múlt pénteken tovább vette saját részvényeit a Richter, ezzel már közel 700 millió forintot költött sajátrészvény-vásárlásra.

Aegon-eladás: az eladó és a vevő részvényesei is nagyon örülnek

Portfolio
-
 Tegnap 13:13Gazdaság

A biztosítók jelenlegi értékeltségéhez képest drágán válik meg régiós biztosítóitól az Aegon, ennek ellenére nemcsak az eladó, hanem a vevő részvényesei is pozitívan reagáltak a tőzsdén a bejelentésre.

Kétszer is fizethet a Duna House jövőre hűséges részvényeseinek

VG
-
 Tegnap 05:00Gazdaság

A járvány közepette is rekordot értek el a Duna House jutalékai, és a lengyel piac teljesítménye is kiemelkedő volt.

Hatalmas változás az ügyfelek hozzáállásában – mindenki amerikai részvényt akar venni

Növekedés
-
 Tegnap 04:21Gazdaság

Az amerikai piacok iránti érdeklődés már eléri a teljes részvényforgalom felét, vagyis meghaladja a magyar és a német részvényforgalom együttes értékét - mondta a növekedés.hu-nak Varjú Péter. Az Erste Befektetési Zrt. Értékpapír és Derivatív Kereskedés üzletág igazgatójával beszélgettünk a lakosság tőzsdézési szokásairól, a jelenleg…

Eladja a Ripple a MoneyGram részvényei harmadát

BitcoinBázis
-
 20.11.28 12:06Gazdaság

Az amerikai tőzsdefelügyeletnek (SEC) küldött jelentés szerint a Ripple 4 millió darab MoneyGram részvényétől szabadul meg. A Ripple cég még

Mindenkit mosolyra fakaszt ez a cég – a vevőket és a részvényeseket is

Privátbankár
-
 20.11.27 18:04Pénzügy

Stock Picking rovatunkban az MFC Equity nemzetközi befektetési klub olyan növekedésorientált cégeket keres, amelyek részvényeinek ára nem tükrözi valódi értéküket. A sorozat következő részében az Align Technology nevű vállalatot járják körül a szakértők, amely forradalmi fogszabályzóinak köszönhetően nagy növekedésnek nézhet elébe. 

Nem lassít a Mol: ismét vette saját részvényeit

Portfolio
-
 20.11.26 20:05Gazdaság

A Mol 265 ezer darab „A” sorozatú törzsrészvényt vásárolt 2 052,5 forint/darab átlagárfolyamon a mai kereskedésben. A tranzakció érétke megközelítette az 544 millió forintot, amely az összforgalom közel 21 százalékát adták.

Enyhén gyengült a magyar részvényindex

TőzsdeFórum
-
 20.11.26 18:09Pénzügy

A BUX 11,54 pontos, 0,03 százalékos csökkenéssel zárt.

Tőzsdezárás – Enyhén gyengült a magyar részvényindex

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 11,54 pontos, 0,03 százalékos csökkenéssel, 39 023,56 ponton zárt csütörtökön. A részvénypiac forgalma 6,6 milliárd forint volt, a vezető részvények a Mol kivételével emelkedtek az előző napi záráshoz képest. Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. senior elemzője eseménytelennek jellemezte a…