Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Egy száz éve eleven kultusz Kós Károlyé

Népszava
-
  Ma 12:30 Kultúra

Anthony Gall építész Kós Károly munkásságának legismertebb szakértője. Most jelent meg legújabb kötete az erdélyi polihisztorról.

Béres Ilona, Cserhalmi György, Eperjes Károly és Pécsi Ildikó is megkapta a Magyar Filmakadémia életműdíját

Szabó István Oscar- és Kossuth-díjas rendezőt is díjazták volna, de ő úgy döntött, nem veszi át az elismerést.

Tíz napot töltött a szombathelyi Püspökvárban IV. Károly

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

1921 márciusában Szombathelyen járt IV. Károly. Tíz napot töltött a Püspökvárban, itt találkozott a királypártiak vezetőivel.

Életműdíjat kapott Béres Ilona, Cserhalmi György, Eperjes Károly és Pécsi Ildikó

Négy színművész, Béres Ilona, Cserhalmi György, Eperjes Károly és Pécsi Ildikó vehette át a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíját pénteken este a Pesti Vigadóban, a Magyar Filmdíj 2020 – Magyar Mozgókép Szemle keretében. A Magyar Filmakadémia életműdíjával kitüntetett Pécsi Ildikó, Eperjes Károloy, Béres Ilona és Cserhalmi…

Károly megkérdezte Szentkirályi Alexandrát, miért vágnak ki annyi fát - elindult a Kormányinfó Plusz

Elstartolt a Kormányinfó Plusz, amelyben lakossági kérdésekre válaszol Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Facebook-oldalán. Először olyan kérdéseket válogattak be, amelyek a családtámogatásról, a béremelésekről, a fiatalokról, a nemzeti konzultációról, a béremelésekről, a klímavédelemről szólnak.

Eperjes Károly: ma a civilizációt és a kultúrát is a liberalizmus uralja

Infostart
-
  Tegnap 07:09 Infotech

A Mandiner Eperjes Károly színésszel közöl interjút, míg a HVG az okosotthonokkal kapcsolatos visszaélésekre figyelmeztet. A Figyelőben pedig arról lehet olvasni, hogy nem szükséges a szabályozás, az európai minimálbér koncepciója a piaci folyamatok révén, magától is megvalósul. Hetilapszemle következik Varga Mónikától.

Károlyi Bernátra emlékeztek Almáskamaráson

A modern magyar katolikus politizálás arcképcsarnoka című kötet sajtónyilvános bemutatóját rendezték meg csütörtök délelőtt, Almáskamaráson. A kötet a magyarországi kereszténydemokrácia több, mint egy évszázados történetéből emel ki néhány jeles alakot. A művet először tavaly novemberben mutatták be, Budapesten. Az esemény…

Vértes György fotográfus “Kőbányától az Abbey Road-ig” kiállításmegnyitó – 2020. Március 5. Budakalász, Kós Károly …

Koncertmagazin
-
  20.02.27 17:02 Zene

Vértes György fotográfus “Kőbányától az Abbey Road-ig” kiállításmegnyitó Budakalász, Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár 2020. március 5., 16:00   Vértes György ott volt a hetvenes-nyolcvanas évek legnagyobb magyar pop-rock történeteinél, a hazai beatkorszak legemlékezetesebb momentumainál – ezeket örökítette meg legendás…

Az Év Agrárembere kitüntető díj Agrárgépészet kategóriájának győztese: Dr. Hentz Károly

Agrotrend
-
  20.02.26 18:18 Gazdaság

A hatodik alkalommal megrendezett Év Agrárembere Agrárgépészet kategóriájában Dr. Hentz Károlyt választotta győztesként a zsűri. A kategóriát támogatta a Profi Magazin.

Országos TDK verseny az Eszterházy Károly Egyetemen

TDK - Azaz Tudományról Diákoknak Kíváncsiságból

Úthiba a Róbert Károly körúton, lezártak egy sávot

Ittlakunk
-
  20.02.26 08:06 Budapest 13. ker

A Róbert Károly körúton az Árpád híd felé a Kacsóh Pongrác úti felüljárón a külső sávot lezárták úthiba miatt - írja a BKK.Lassú a közlekedés, óvatosan vezessetek!

Aktualitások az Eszterházy Károly Egyetemen

Heol
-
  20.02.25 17:20 Belföld

Az Egri Tavaszi Fesztiválról, a Magyar Fallabda Szövetség és az Eszterházy Károly Egyetem között létrejövő együttműködési megállapodásról, és egy, az év elején elindult innovációs projektről számoltak be sajtótájékoztatón kedden az egyetemen.

Gerendai Károly is előad az idei Budapest Startup Safarin

VG
-
  20.02.24 17:06 Gazdaság

A Safari két napja több mint ötven helyszínen zajlik majd magyar és nemzetközi előadókkal.

Ezt érezte Károly iránt valójában Diana hercegnő

Mégsem volt szerelmes a fiai apjába?