Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

Rékasi Károlynak is megoldást jelenthet az új, lábhosszabbító módszer

Ripost
-
  19.08.23 06:50 BelföldOktatásSOTE

Négy centimétert sikerült növelni a páciens lábának hosszán azzal a forradalmian új eljárással, amit magyar orvos először alkalmazott a Semmelweis Egyetem Ortopédiai Klinikáján. Éppen ennyivel rövidebb Rékasi Károly színművész lába négy évvel ezelőtti balesete óta. Bár biztosat az orvos látatlanban nem mondhat, ha minden körülmény…

Nyári Károly boldog nagypapa lett

A zongoraművész nemrég nagypapa lett, hiszen a család legnagyobb örömére megszületett Edit lánya első kisfia, Kálmán Emánuel. A pici keresztelőjét ugyanott és ugyanazon a napon tartották, ahol Edit és párja, Dráfi Kálmán hegedűművész esküvője volt egy évvel korábban.

Ökölvívás: Balzsay Károly másodszor is legyőzte a rákot

Balzsay Károly, a magyar ökölvívó-válogatott szövetségi kapitánya másodszor is legyőzte a rákot. A profi világbajnok a 24.hu oldalnak beszélt a betegségéről.

Másodszor is legyőzte a rákot Balzsay Károly

Két kemoterápiás kezelés között is edzést tartott az egykori ökölvívó-versenyző, sőt még a sterilizált szobában is dolgozott az ökölvívó szövetség ügyein.

Szerencsés Károly: Szent Istvánnak sikerült a nemzetet jó irányba terelnie

Gondola
-
  19.08.20 22:50 Belföld

Az államalapítás ünnepe egy olyan üzenet nemzeti nagylétünk megteremtőjének, Szent Istvánnak, hogy helyes útra irányította az országot

18 új józsefvárosi: állampolgársági eskütétel a Károlyi palotában

Ittlakunk
-
  19.08.21 17:15 Budapest 08. ker

Tizennyolc görög származású polgártársunk vette fel a magyar állampolgárságot augusztus 19-én a Múzeum utcai Károlyi palotában. Új honfitársaink Sántha Péterné alpolgármester előtt tették le az állampolgársági esküt. Az ünnepi eseményen köszöntőt mondott Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Arszeniosz Kardamakisz, a…

Eperjes Károly: A szív és ész harmóniájára kell törekedni

Lokál
-
  19.08.22 05:15 Bulvár

Káosz és Harmónia kapcsolatáról beszélt Eperjes Károly a nemzetközi Fesztivál Akadémia Budapest rendezvényén. A Kossuth-díjas színművész, rendező mesterségbeli tanulmányaira alapozva, két alapmű: a Biblia és Arisztotelész Poétikája mentén határozta meg az élet kultúrájának a lényegét.

Bán Károly: Ujhelyi kimentése

Mandiner
-
  19.08.22 07:58 Vélemény

Elcsendesedését nem Nagyboldogasszony ünnepe, hanem egy bírósági ítélet okozta.

A megye 7 csodája: arisztokrata élmény vár a Károlyi-kastélyban

Feol
-
  19.08.23 08:00 Megyei

Nemcsak a település, de a megye egyik legértékesebb ékköve is a viszonylag fiatal, de sokat látott Károlyi-kastély, illetve annak parkja.

Kilátóra fel! Innen nézd a Balatont: Eötvös Károly-kilátó a Fekete-hegyen

WeLoveBalaton
-
  19.08.23 10:24 Kultúra

Vulkáni hegy, rajta bazaltsapka, a bazalton kis tavak lánca és egy szilárdan álló kilátótorony, ahonnan lehengerlő a panoráma. Ez a Fekete-hegy.

Allergiás volt az egyik lakó, így hát kivágtak 7 fát a szombathelyi Károly Róbert utcában

Ugytudjuk
-
  19.08.23 13:32 Megyei

Mindehhez a lakóközösség közösen adta áldását.

Szexshop üzlet és online webáruház termékajánló Intim Center Budapest, Károly krt. 14. félemelet

Cafeblog
-
  19.08.24 07:10 Szex

Budapesten a legrégebbi szexshop üzlet a kiskörúton a Károly krt. 14. sz. alatt a félemeleten található. Az Intim Center Szexshop üzlet és online webáruház az első volt Magyarországon aki erotikus termékeket forgalmaz.Erotikus termékek szexshop blog itt, használati leírások, szexshop vásárlási tanácsok itt olvashatók. A legújabb…

08.25. Üzenet: Karsai Károly

Gyulatelevízió
-
  Tegnap 00:00 Kultúra

“Abban az időben Jézus Jeruzsálem felé tartott. Útközben tanított a városokban és falvakban, melyeken áthaladt.”

Lehasadt faág veszélyeztette a forgalmat a Károlyi Mihály utcában

Debreceni Nap
-
  Tegnap 09:10 Megyei

Szombat délelőtt egy faág lehasadt és a forgalmat veszélyeztette Debrecenben, a Károlyi Mihály utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrésszel távolították el az ágat.

08.26. Üzenet: Karsai Károly

“Jézus egyszer így korholta a farizeusokat: Jaj, nektek, képmutató írástudók és farizeusok! Elzárjátok a mennyek országába vezető utat az emberek elől.”