Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 167 hír

Vitára hívja a nemzetárulózó Pósán Lászlót a debreceni Momentum

Debreceni Nap
-
  Tegnap 22:31 Megyei

Pósán László, Debrecen egyik Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselője hétfői sajtótájékoztatóján azért bírálta a Momentum vezetőit, mert állítása szerint a párt “nem az RMDSZ magyar jelöltjét támogatja a romániai elnökválasztáson, hanem egy korrupcióval vádolt román liberális politikust”. Pósán úgy fogalmazott, arra már volt példa, hogy a határon…

A turisták is több helyre eljuthatnak a Parlamentben, mint az újságírók – Ellehetetleníti új szabályozásával a tudósítók …

Blikk
-
  Tegnap 21:38 Belföld

Szinte hihetetlen, de a Parlamentben a turisták több helyen fotózhatnak, mint az újságírók. Az október végi első őszi ülésnapon a tudósítók is csak találgatták, hogy merre mehetnek, ugyanis Kövér László házelnök a minden eddiginél szigorúbb szabályozást vezetett be.

Kéri László: Mostmár Moszkva a főnök!

OLKT
-
  Tegnap 20:19 Belföld

Kéri László politológus szerint Moszkva a tanító, Orbán pedig a kisdiák! Mondhatnánk, hogy szinte egy időben, párhuzamosan történnek olyan dolgok, amelyek első látásra talán távol esnének a viszonyainktól, mélyebben belegondolva azonban könnyen belátható, hogy nagyon rövid időn belül minket is érinthetnek. Hong Kongban már tizennegyedik…

Legújabb regényének születésébe engedett bepillantást Darvasi László Egerben

Heol
-
  Tegnap 20:00 Könyv

Molnár Ferenc irodalmi szalonjának vendége Darvasi László író, költő volt. A találkozás apropóját legújabb regénye, a Magyar sellő adta.

Legújabb regényének születésébe engedett bepillantást Darvasi László

Heol
-
  Tegnap 20:00 Könyv

Molnár Ferenc irodalmi szalonjának vendége Darvasi László író, költő volt. A találkozás apropóját legújabb regénye, a Magyar sellő adta.

Domonkos László: Zentai csaták

Mandiner
-
  Tegnap 19:06 Vélemény

Szinte nincs olyan magyar család, amelyet ne kötne valamilyen szál ahhoz a nemzetgyilkossági kísérlethez, amit Trianonnak nevezünk.

Beperelte Kövér Lászlót az Azonnali.hu

Beperelte Kövér László házelnököt és hivatalát az Azonnali.hu, mert az internetes oldal szerint a Parlament őszi ülésszakánál bevezetett szigorítások ellehetetlenítik a parlamenti tudósítást. Az új szabályok értelmében az újságírók nem mehetnek az ülésterem közelébe, csak kijelölt útvonalakon mozoghatnak, a politikusok pedig bármikor…

Ennyi volt: kirúgták a Sepsi Osk éléről László Csabát

Blikk
-
  Tegnap 18:00 Foci

Távozik a román élvonalbeli Sepsi OSK futballcsapatától László Csaba (55) vezetőedző.

Helyreigazítási pert nyert László Imre: hazudott a Pesti Srácok a szexuális zaklatási vádakról

A propaganda portál az önkormányzati választások előtt vádolta meg a politikust azzal, hogy szexuálisan zaklatta egy kolléganőjét.

Pert nyert a Pesti Srácok ellen Újbuda polgármestere, László Imre nem zaklatta a kolléganőjét 2012-ben

László Imre, Újbuda DK-s polgármestere helyreigazítási pert nyert a Pesti Srácok ellen – közölte a párt. A kormánypárti revolverportál (valamint az álhírt átvevő Origo és TV2) az október 13-i önkormányzati választás előtt állította a politikusról azt, hogy 2012-ben többször is szexuálisan zaklatta egy kolléganőjét.

László Imre pert nyert a PestiSrácok ellen

A DK közleményben tudatta, hogy Újbuda polgármestere korábban helyreigazítási pert indított, miután a portál azt állította róla, hogy egy volt kolléganőjével erőszakoskodott.

Megvan László Csaba utódja

Teol
-
  Tegnap 15:30 SportRománia

Leo Grozavu váltja a magyar trénert a román Liga 1-ben játszó sepsiszentgyörgyi labdarúgócsapat kispadján – jelentette be keddi sajtótájékoztatón Diószegi László, a klub tulajdonosa.

László Csabát menesztették a Sepsi OSK kispadjáról

Origo
-
  Tegnap 15:27 Foci

A Fradi korábbi edzője ennek ellenére nem távozik a csapattól.

Már nem László Csaba a Sepsi Osk vezetőedzője - Leo Grozavu váltja

Sport365
-
  Tegnap 15:20 Foci

Két győzelem, tíz döntetlen és négy vereség volt a magyar edző mérlege.

László Csabát felállították a Sepsi kispadjáról

M4 Sport
-
  Tegnap 15:17 Sport

László Csaba a szezon eleje óta edzette a sepsiszentgyörgyi csapatot.