Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 116 hír

Puzsér Róbert és Varga Viktor élő egyenesben ütköztek

Városi Kurír
-
  Ma 10:55 Bulvár

Puzsér Róbert az Önkényes mérvadó című, SpiritFM-en futó rádióműsorában Varga Viktor énekest tevékenységét minősítette, aki Puzsér szerint a celebek „legsemmirekellőbbje, legirritálóbbja, legostobábbja, legszégyentelenebbje”. Adok-kapok A műsorvezető szerint Varga azért talál ki olyat, hogy tonhallal mos fogat, mert azt…

Nem lett szép a vége: Puzsér Róbert élő adásban hívta fel Varga Viktort

ATV
-
  Tegnap 18:56 Bulvár

Élő adásban hívta fel Puzsér Róbert Varga Viktort, akivel a nyilvánosság előtt kölcsönösen minősítették egymást. A felek erős szavakkal illették egymást, a vita végére sem sikerült semmiben megegyezniük.

Balhé a bíróságon: egymásnak esett Berki Krisztián és Puzsér Róbert

Csupán öt percig tartott a rágalmazásért feljelentett Puzsér Róbert büntetőtárgyalása a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, de abban az öt percben az ember úgy érezte magát, mintha egy színházi vígjátékot nézne. A komédia azzal kezdődött, hogy a tárgyalóteremben a koronavírus-járvány miatt mindenki maszkban ült, csak a vagyont érő…

Tovább hadakozik Puzsér Róbert és Berki Krisztián

Mindketten indultak tavaly a főpolgármesteri címért, a vitájuk azóta is tart.

Nem várt fordulatot vett Berki Krisztián és Puzsér Róbert pere

ATV
-
  20.10.19 14:39 Belföld

Ma lett volna az első tárgyalása Berki Krisztián Puzsér Róberttel szemben indított büntetőperének. A tárgyalást viszont elhalasztották, mivel Berki ügyvédje egy újabb vádpontot nyújtott be a kritikus ellen.

Csúnyán összebalhézott Varga Viktor és Puzsér Róbert

Csúnyán összebalhézott Varga Viktor és Puzsér Róbert

Puzsér Róbert elmondta, kivel lehetne választást nyerni a Fidesz ellen 2022-ben

A publicista szerint egy centrista miniszterelnök-jelölt garanciát jelenthetne. Puzsér Róbert meggyőződése, hogy Orbán Viktor olyan miniszterelnök-jelölttel verhető, akinek vannak jobboldali vegyértékei, s aki ezek által képes a Fideszt a saját felségterületén, vagyis a vidéki városokban és a falvakban kihívni – ahogy Márki-Zay Péter tette ezt…

Puzsér Róbert elárulta, kivel lehetne megverni Orbán Viktort 2022-ben

Puzsér Róbert meggyőződése, hogy Orbán Viktor olyan miniszterelnök-jelölttel verhető, akinek vannak jobboldali vegyértékei, s aki ezek által képes a Fideszt a saját felségterületén, vagyis a vidéki városokban és a falvakban kihívni – ahogy Márki-Zay Péter tette ezt Hódmezővásárhelyen váratlanul nagy sikerrel.

Összebalhézott Varga Viktor és Puzsér Róbert

Megy a csörte a kritikus és az énekes között.

Te számító alak: Varga Viktor kemény szavakkal osztotta ki Puzsér Róbertet

Az énekes nem tett lakatot a szájára, őszintén elmondta a véleményét a mindenkit kritizáló hírességről.

Varga Viktor az Instagramon osztotta ki Puzsér Róbertet

Puzsér Róbert nemrég az Önkényes mérvadó című videósorozata egy részében ekézte Varga Viktort, aki most Instagramon támadt vissza. Bejegyzésében idegbetegnek nevezte a kritikust, és azzal vádolta meg, hogy ő csak irigy rá.

Varga Viktor beszólt Puzsér Róbertnek: “Te idegbeteg, produktum nélküli, irigy f*szfej”

Puzsér Róbert nemrég az Önkényes mérvadó című videósorozata egy részében ekézte Varga Viktort, aki most Instagramon támadt vissza. Bejegyzésében idegbetegnek nevezte a kritikust, és azzal vádolta meg, hogy ő csak irigy rá. “Előadja azt, hogy egy végtelenül szabad és zabolátlan fiatal, aki azt tesz, ami csak az eszébe jut, de valójában…

Összebalhézott Puzsér Róbert és Varga Viktor: „Egy ótvar kis senki”

Hihetetlen, hogy mennyire elfajult a helyzet, hiszen mindketten teljesen kikeltek magukból.

Eltűnés miatt keressük Udvardi Krisztofer Róbertet

Police
-
  20.10.16 06:30 Baleset-bűnügy

Eltűnés miatt keressük Udvardi Krisztofer Róbertet Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 10. 16., p - 06:30 A győri nyomozók a lakosság segítségét kérik az ismeretlen helyen tartózkodó fiatal megtalálásához.