Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 51 hír

Szász András visszatér a román bajnokhoz

Székelyhon
-
  Ma 13:27 Sport

Egy évet töltött a Grundfos Tatabányánál a székelyudvarhelyi nevelésű kézilabdázó. Újabb megállapodást kötött a Bukaresti Dinamóval.

Tállai András: az intézkedések közül az egyik legfontosabb a hiteltörlesztési moratórium volt

Idén mintegy kétezer milliárd többletforrás marad a lakosságnál és a vállalatoknál.

Operatív törzs - Tállai András: A lakossági ügyfelek 40 százaléka törleszt továbbra is

Magyarország a koronavírus ellen folytatott első csatát megnyerte, amely a gazdaságvédelmi döntéseknek, köztük az egyedülálló hitelmoratóriumnak is köszönhető – mondta Tállai András a Pénzügyminisztérium államtitkára az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatójának kezdetén. 

Tállai András: Az egyik legeredményesebben védekező ország vagyunk

A Pénzügyminisztérium miniszterhelyettese, Tállai András adott tájékoztatást Magyarország gazdasági helyzetét illetően.

Benk András: csak a limonádémban látok jeget

BorsOnline
-
  Ma 10:30 Sport

Megnyugodhatnak az újpesti hokiszurkolók, ugyanis a szóbeszédek ellenére jégkorongcs

Mi lett volna, ha...? – Sorsfordító történetekről beszélget Balázsy Panna és Csonka András

Fidelio
-
  Ma 09:55 Könyv

Ki lehet nőni a Disney-meséket? Ki írta már át a kedvenc történeteit a saját fantáziája szerint? És vajon kik kerültek be a Sorsfordító történetek novellapályázat legjobbjai közé? Ez is kiderül május 25-én 16 órakor a Líra Könyv Facebook oldalán!

MVM-ügy: nincs börtönben Szász András

Népszava
-
  Ma 08:00 Gazdaság

A Kocsis-perben fél éve jogerősen rá kiszabott letöltendő ellenére máig nem kezdte meg büntetését a kalandos múltú Szász András. Az okok ködösek, a rendőrség nem lépett.

Virtuális barangolás a betléri Andrássy-kastélyban

A betléri Andrássy-kastélyban egy különleges és egyedi világ bontakozik ki. A vadászkastély Szlovákiában az egyetlen olyan kastély, amelynek 1945 után is megmaradt a berendezése. Ennek köszönheti azt a történelmi miliőt és atmoszférát, mely magával repíti a látogatót a 19. század nemesi világába.

A legszebb nők mind odavoltak Kern András magánnyomozójáért

24.hu
-
  Tegnap 13:56 Film

Kern András és Szurdi Miklós kiléptek az árnyékból, és megcsinálták a rendszerváltás utáni első magyar krimisorozatot. A Privát kopó a régi rendőrfilmjeink receptjét alkalmazta. Elég volt ez a 90-es években?

Fejezetek Békéscsaba történetéből: Üzletek az Andrássyn a világháborúk között

Behír
-
  Tegnap 08:13 Belföld

Iparosok és kézművesek mindig is voltak városunkban az 1718-as újratelepítést követően, de sokáig kis számban képviseltették magukat, és az iparfejlődés is nehezen indult meg.

Petőcz András: A macska visszatér

A költészet napjától a karanténidőszak legvégéig a Klubrádió honlapján minden nap közzéteszünk egy verses vagy prózai felolvasást Belső közlés című irodalmi műsorunk felvételei közül, hogy az otthon maradást ezzel is tartalmasabbá, könnyebben elviselhetővé tegyük. Ma Petőcz András A macska visszatér című versét hallgathatják meg a…

Írótudását csillogtatta a desperadós Zolnai András

Haon
-
  20.05.23 20:03 Sport

Sikeres zenei karrierje mellett sportírásban is jeleskedik.

Jelasity Radovánt választották a Bankszövetség új elnökévé, Becsei András alelnök lett

Jelasity Radovánt, az Erste Bank elnök-vezérigazgatóját választotta meg a Magyar Bankszövetség elnökének a szervezet pénteki tisztújító testületi ülése, amelyet videokonferencia keretében tartottak meg - közölte a szövetség az Mti-vel pénteken.

Lélekbalzsam – Vincze András jegyzete

NSO
-
  20.05.22 22:56 Foci

 Írnám, hogy erre vártunk. Mármint hogy folytatódjon a futballbajnokság és vele párhuzamosan a Magyar Kupa, legyen foci, labda, szotyi, hangulat,...

Földes Eszter mesével lepte meg Lovasi Andrást

marie claire
-
  20.05.22 18:00 Bulvár

Színészeket, szinkronszínészeket és kulturális nagyköveteket kértünk meg, hogy olvassanak fel egy-egy olyan történetet, ami szerintük segíthet egy kicsit kiszakadni néhány percre a valóságból.