Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 211 hír

Pulai András: Valószínűleg nem ez az első ilyen parti Brüsszelben

Lehet, hogy ez, amit ma látunk egy olyan politikai csata része, aminek van egy másik, ennél nagyobb és fontosabb színtere?

Pulai András a Szájer-ügyről: Miért pont most?

Ha sok fontos ember van ott, miért csak a Fidesz legfontosabb EU politikusa lett (eddig) körülírva? – tette fel a kérdést a Publicisu Intézet elemzője.

Jámbor András: Kéz, kokain, kommuizmus

Mandiner
-
 20.11.25 20:51Vélemény

Gyásznap ez Argentinának, és az egész foci világnak. Isten veled Maradona!

Toroczkay András versei

Tiszatáj
-
 20.11.25 21:52Blog

„Apa, legyél jó!”, mire a válasz: „Dehát, kisfiam, én jó vagyok.” „Nem, apa legyél jó.”, és ez így ment a végtelenségig, amíg apa meg nem értette, amit már addig is értett, és nevetve lóvá nem változott. Győzelmi mutatója jóval negyven százalék alatt volt, az első tíz futamát bukta, kilenc alkalommal kancacsikó verte meg.

Fekete-Győr András: Orbánt úgy kezelik, mint a bácsit, aki a kocsmában mindig zsidózni kezd

Mandiner
-
 20.11.25 23:05Vélemény

Bosszantó és felháborító ugyan, de inkább csak érdektelen.

Állandósult Bizonytalanság Interjú Pál Andrással

Revizor
-
 20.11.26 00:06SzínpadSzínház

Aznap beszélgettünk, amikor leálltak a színházak. A Radnóti társulata szinte egész nap próbált, hamarosan bemutatták volna a Don Carlost. A próbaszünetre már sejteni lehetett, hogy mi várható. Pál Andrást arról kérdeztem, hogyan lehet koncentrálni a szinte naponta változó körülmények között. Vlasics Sarolta Interjúja.

Online ereget pipafüstöt Berecz András

Debreceni Nap
-
 20.11.26 06:48Megyei

A Debreceni Őszi Fesztivál eseményei hagyományos formában nem tarthatók meg, ezért a Főnix Rendezvényszervező az előzetesen online vagy személyesen megváltott belépőjegyek vételárát visszatéríti. Viszont a Debreceni Őszi Fesztivál korábban meghirdetett eseményei közül néhányat, így Berecz András Félbevágott pipafüst című…

Schiffer András: Nem ilyesmiken múlik a jogállamiság

Egyáltalán nem lennék boldogtalan, ha az ügyészséget Varga Judit miniszterként irányítaná.

Pál András: “Állandóan azt kutatom, hogy egyáltalán mi az a színészet”

Pál Andrást aznap kérdezte a Revizor, amikor leálltak a színházak. A Radnóti társulata szinte egész nap próbált, hamarosan bemutatták volna a Don Carlost. 

Szent András Sörfőzde Esthajnal 2020

BeerPorn
-
 20.11.26 10:41Karácsony

A Szent András Sörfőzde minden évben valami különlegességgel készül a karácsonyra, Az Esthajnal széria nyolcadik darabja egy feketeribizlis balti porter.

Szent András Sörfőzde Áfonyás Ale

BeerPorn
-
 20.11.26 11:59Karácsony

Békésszentandráson, a Szent András Sörfőzde igazi mestere a gyümölcsös söröknek. Ki ne ismerné a főzde gyümölcsös lágereit, vagy a Málnás Búzát? A gyümölccsel készülő söreik legújabb darabja a Áfonyás Ale.

Válság előtt, COVID után – Pikó András: Túléltem, túlteszem magam

168 Óra Online
-
 20.11.26 12:00Belföld

Reggelente még fájós fejjel ébred, gyenge, és néha szédül. De kopogjuk le, megúszta, szerencsére a család is jól van. Nem vágyakozik – ahogy csúfondárosan mondja – a COVID-celeb szerepére. Az jólesett neki, hogy volt munkahelye, a Klubrádió felhívta. A helyzet esetünkben hasonló, a polgármester – le sem merem írni, hány éve – a 168…