Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 23 hír

“Látom a címeket a propagandasajtóban, hogy „Hadházy törvénysértésre biztat”, és ezúttal igazuk is lesz a bértollnoko…

Nehogy azt higgye a kedves olvasó, hogy Hadházy Ákos képviselő csak úgy, brahiból választotta a figyelemfelhívás törvényesnek nem mondható módját arra, hogy felrázzon minket. Felháborodott, elkeseredett posztját közösségi oldalán tette közzé.

Hadházy Ákos: Orbán propagandája pont olyan, mint Goebbelsé

168.hu
-
 Tegnap 09:04Belföld

Hadházy Ákos még nem olvasta az ellenzéki előválasztási szabályzatot, de reméli, hogy nem csak a kampányra fognak koncentrálni a pártok, hanem a lehetséges kormányváltás utáni első intézkedésekre is felkészülnek.

Medián: Hatott a propaganda, vezet a Fidesz

A minden felületet betöltő Fidesz-propagandának hatékonyan sikerült a központba állítani a járvány áldozatainak száma helyett az oltások számát – mondta Hann Endre, a Medián ügyvezetője, akit arról kérdeztünk, hogy legutóbbi felmérésük alapján a Fidesz 40, a ellenzék 36 százaléknyi szavazatot kapna (úgy, hogy utóbbi erősödött is februárhoz…

A Kínai Kommunista Párt Propagandaosztálya szorosabbra fűzte a viszonyát a Fudan Egyetemmel

Stratégiai megállapodást írt alá az egyetem és a kínai állami médiatársaság.

Hivatalosan is a kínai állami propaganda része lett a Fudan Egyetem

Bár a magyar kormány szerint szó sincs arról, hogy ideológiai oktatás is folyna majd a Fudan egyetem Budapestre tervezett campusán, mégis stratégiai megállapodást kötött az egyetem és Kína legnagyobb állami médiavállalata.

Megállapodott a Fudan Egyetem a kínai állampárti propagandával az együttműködésről

A China Media Grouphoz tartozik a Kínai Központi Televízió, a Kínai Nemzeti Rádió és a Kínai Nemzetközi Rádió nemzeti holdingjaként. Palkovics László korábban azt mondta, semmiféle ideológiai oktatás nem lesz az egyetemen.

Együttműködik a Fudan Egyetem és a kínai állami propaganda terjesztője

Teljes stratégiai és együttműködési partneri kapcsolatot alakít ki a kínai Fudan Egyetem és a China Media Group.

Teljes stratégiai és együttműködési partneri kapcsolatot alakított a Fudan Egyetem a kínai állampárti propagandával

De a magyar kormány szerint nem lesz ideológiai oktatás a Kínai Kommunista Párt elitképző egyetemének budapesti campusán.

Összefog a kínai állami propaganda és a Fudan Egyetem

Teljes stratégiai és együttműködési partneri kapcsolatot alakított a kínai Fudan Egyetem és a China Media Group - jelentette a Kínai Nemzetközi Rádió. A CMG az ország legnagyobb állami médiavállalata, a központi ideológia terjesztője. Az egyetem hamarosan Budapesten is megnyitja kapuit.

Szijjártó: Véglegesen összedőlt a kínai oltóanyaggal szembeni liberális propagandahadjárat

A kormány és a Fidesz eddig „oltásellenes baloldal”-t emlegetett, most a külügyminiszter a „liberális propagandahadjáratot” bírálta a WHO által jóváhagyott kínai vakcinával szemben tanúsított korábbi ellenállás miatt.

Szijjártó: Véglegesen összedőlt a Sinopharm-vakcina elleni liberális propagandahadjárat

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pénteken globális jóváhagyást biztosított a Sinopharm-vakcina számára, így véglegesen összedőlt a kínai oltóanyaggal szembeni liberális propagandahadjárat – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben.

Összedőlt a Sinopharm-vakcina elleni liberális propagandahadjárat

Szijjártó: Új helyzet állt elő a világjárvány elleni küzdelemben.

Szijjártó: a Who jóváhagyásával véglegesen összedőlt a Sinopharm-vakcina elleni liberális propagandahadjárat

  A politikus magyar újságíróknak nyilatkozva hangsúlyozta, a WHO jóváhagyásával, illetve a G20-as országok közelgő globális egészségügyi csúcstalálkozóját megelőzően új helyzet állt elő a világjárvány elleni küzdelemben.     Innentől kezdve a Sinopharm oltóanyagával szembeni, illetve a Sinopharm-vakcinát használó…