Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 179 hír

Polt Péter kirugta a Bács-Kiskun megyei főügyészt és helyettesét

Hírklikk
-
  Tegnap 14:03 BelföldPolt Péter

November 15-én Polt Péter legfőbb ügyész azonnali hatállyal menesztette Nánási László Bács-Kiskun megye főügyészt és Dókáné Pályi Krisztina főügyészhelyettest – írja a Hírösvény.

Ügyészeket mentett fel Polt Péter a húspápa miatt?

Napi
-
  Tegnap 10:30 Cégvilág

Polt Péter azonnali hatállyal felmentette a beosztásából november 15-én Nánási Lászlót, Bács-Kiskun megye főügyészét, valamint Dókáné Pályi Krisztina főügyészhelyettest - írta a Hírösvény portálra hivatkozva a 24.hu.

A húspápa miatt rúghatja ki kollégáit Polt Péter

24
-
  Tegnap 08:00 Külföld

Polt Péter azonnali hatállyal felmentette dr. Nánási Lászlót és Dr. Dókáné dr. Pályi Krisztinát.

Polt Péter azonnali hatállyal kirúgta a Bács-Kiskun megyei főügyészt és a helyettesét

November 15-én Polt Péter legfőbb ügyész azonnali hatállyal menesztette Nánási László Bács-Kiskun megye főügyészt és Dókáné Pályi Krisztina főügyészhelyettest – írja a Hírösvény.

Feneketlen kút – Malonyai Péter publicisztikája

NSO
-
  19.11.10 23:21 Foci

Hadd legyek egyszerre fennkölt és nagyképű: az új aréna felavatásával végleg elbúcsúzhatok gyerekkorom egy fontos darabjától. Mert a (most már egykor...

Új rendelőt és magánkórházat tervez nyitni Varga Péter Pál

ProfitLine
-
  19.11.11 01:30 Gazdaság

Olyan mértékben növekszik a magánegészségügyi szektor teljesítménye, hogy folyamatosan óriási igény van a kapacitások bővítésére - kezdte előadását Varga Péter Pál.

“A folyamatos feszültséget jobban szeretem a dalokban, mint a menetrendszerű bombasztikus befejezéseket” – Jakab …

NullHatEgy
-
  19.11.11 07:00 Film

Tíz éve jelent meg a Jazzékiel mára már klasszikussá vált Holy Shit című lemeze, amely az évfordulóra most vinyl formátumban is megjelent. Hamarosan emelik a tétet, műbőrkötéses változatban is megjelentetik. A zenekar frontemberével, Jakab Péterrel beszélgettünk. PÁN - 061.hu Nem lehet nem észrevenni, hogy milyen erős artworkkel…

Legszebb férfikor – Valló Péter a Thália Színházban rendez

SzínházOrg
-
  19.11.11 07:12 Színpad

Elkezdődtek a Legszebb férfikor próbái a Thália Színházban. Az újabb Frayn-mű – egyben hazai ősbemutató – december 14-től lesz látható a Nagyszínpadon. A vígjáték rendezője Valló Péter, aki – saját bevallása szerint – most rendez először bohózatot, bár Michael Frayn darabjaival már többször volt szerencséje találkozni – legutóbb a…

Gajda Péternek buknia kell

Magyar Nemzet
-
  19.11.11 08:00 Vélemény

Gajda Péter újraválasztott kispesti szocialista polgármesternek buknia kell, mert ennek az embernek a pozícióban tartása súlyosan veszélyezteti a közmorált és a közvagyont.

Legendás édesapjáról mesélt Bozsik Péter

Ripost
-
  19.11.11 08:00 Sport

Másodszor érkezik Magyarországra az uruguayi labdarúgó-válogatott, amely ezúttal is részese lesz egy játékos búcsúztatónak.

Jakab Péter: Ma Jászberényt szabadítottuk fel, holnap az országot

A Jobbik frakcióvezetője az elsöprő jászberényi győzelem után üzent.

Merő Péter óriási meglepetéssel zárta bemutatóját a Budapest Fashion Weeken

Femcafe
-
  19.11.11 10:29 Divat

Nem titok, hogy a tehetséges és népszerű magyar tervező pontosan tudja, mi kell a nőknek. Meseszép ruháit előszeretettel viselik a hazai sztárok is, akik közül egy híres modell zárta a dizájner bemutatóját vasárnap este a Budapest Fashion Weeken.

Végrehajtást indít a PestiSrácok ellen Juhász Péter

Juhász Péter végrehajtást kezdeményez a PestiSrácokkal szemben, aminek – írja Facebook-posztjában – felszámolás is lehet a vége.

Juhász Péter: végrehajtást indítok a Pesti Srácokkal szemben, aminek a vége a felszámolásuk lehet

5 millió forintot nyert jogerősen a kormányközeli laptól, amely hazugságokat terjesztett róla. Állítólag anyagi gondjaik miatt nem tudtak fizetni neki.