Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 121 hír

Újabb bűncselekményekkel gyanúsíthatják meg a tyukodi polgármestert

Népszava
-
  Tegnap 18:28 Baleset-bűnügy

Korábban már rabosították a férfit, mert a gyanú szerint zaklatta a falu anyakönyvvezetőjét, a rendőrség azonban további bűncselekményre utaló nyomokat is talált.

Megállapodásokat színlelt, de a vád szerint csak le akarta nyúlni a 31 milliós támogatást a fideszes polgármester

Egy uniós bűnmegelőzési projekt 31 millió forintját keresik Tát Margiton, Méhkerék fideszes polgármesterén és hét társán, akiket az ügyészség jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással vádolt meg.

Bejelentették: dr. Árvay István is indul az újabb választáson polgármesterként

Július 18-án sajtótájékoztató keretein belül mutatták be Mosonmagyaróváron a Fidesz-KDNP, 2019-es önkormányzati választáson induló jelöltjeit.

Grezsa István: Kérem, támogassa a béketeremtés programját! – kampányszámlát nyitott a polgármesterjelölt

Grezsa István a vásárhelyiek segítségét kéri. Nyitott egy önálló számlaszámot, amelyből kampányát szeretné finanszírozni. Ide minden kisebb nagyobb adományt örömmel és tisztelettel fogad.

Több eljárás is folyik a zaklatásért feljelentett polgármester ügyében

24
-
  Tegnap 14:43 Belföld

A tyukodi anyakönyvvezető ügyvédje nem érti, miért húzódik már két éve a nyomozás.

Hajdúnánás polgármestere nem ért egyet

ÁSZ
-
  Tegnap 13:00 Gazdaság

Hajdúnánás Városi Önkormányzat belső kontrollrendszere ellenőrzéséről készült jelentéstervezetet az Állami Számvevőszék (ÁSZ) megküldte Hajdúnánás város polgármestere részére, aki a jelentéstervezet megállapításaira észrevételt tett.

Megszereztük a vádiratot: 31 millió lenyúlására törekedett a fideszes polgármester

Jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással vádolja az ügyészség Tát Margit méhkeréki fideszes polgármestert. Egy bűnmegelőzési projekt 31 millió forintja tűnt el: szőrén, szálán.

Csalással vádolt fideszes polgármester ellen emeltek vádat

Méhkerék fideszes polgármesterét Tát Margitot, költségvetési csalással és hamis magánokirat felhasználásával vádolja a Gyulai Járási Ügyészség.

Költségvetési csalással vádolja az ügyészség Méhkerék fideszes polgármesterét

A vádirat szerint Tát Margit a 31 milliós bűnmegelőzési projekt forrásait fordította ismeretlen célra.

Csalás miatt fideszes polgármester ellen emeltek vádat

Nem tartott meg egy olyan képzési programot, amelyre 31 millió forintnyi támogatást vett fel, de még magának is számlázott belőle. Az ügyészség költségvetési csalás miatt emelt vádat.

Költségvetési csalással gyanúsítja az ügyészség a fideszes polgármestert

Költségvetési csalással gyanúsítja az ügyészség Méhkerék fideszes polgármesterét. A gyanú szerint 31 millió forintos uniós támogatásból kellett volna bűnmegelőzési programot megvalósítani a településen, azonban egy tanároknak tartott tréninget leszámítva az egész program elmaradt.

Bízzon a Fideszben, hát én nem – Költségvetési csalással vádolja az ügyészség a fideszes polgármesterjelöltet

31 millió forintos uniós forrásból bűnmegelőzési programot kellett volna megvalósítania a méhkeréki iskolának, ám a program – egy kétnapos tanároknak szóló tréninget leszámítva – elmaradt, írta 2015-ben a 444.hu. Egy helyi pedagógus akkor az Együtt önkormányzati képviselője Juhász Péter alapította Igazmondó Alapítványhoz fordult…

31 milliót keresnek a fideszes polgármesteren

A bűnmegelőzési programra szánt 31 milliót keresik Méhkerék vezetőjén. 

Költségvetési csalással vádolnak egy fideszes polgármestert, mégis őt jelöli a kormánypárt az önkormányzati választásr…

Tát Margitot, Méhkerék fideszes polgármesterét költségvetési csalással és hamis magánokirat felhasználásával vádolja a Gyulai Járási Ügyészség, derül ki csütörtöki a Magyar Narancs cikkéből. Ennek ellenére a politikus a Fidesz polgármesterjelöltje az őszi önkormányzati választásokon.