Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch PC-re. októberben jelenik meg

theGeek
-
 Ma 07:00Gaming

A F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch nemrég jelent meg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, de a PC-s megjelenési dátum egészen a mai napig nem volt ismert.   Ez a TiGames első játéka, és átütő sikerrel indult; nos, jelenleg PlayStation 5-ön 81-es Metacritic pontszámmal áll a játék. Pár hónapja már elérhető volt egy steam demó, de a…

F.I.S.T. - jövő hónapban PC-re is elér

Gamekapocs
-
 Tegnap 09:30Gaming

Rayton már megkezdte bosszúhadjáratát Torch City zsarnokai ellen a PlayStationökön, de a PC is a F.I.S.T. megígért platformjai között volt. A TiGames végre bejelentette, mikorra várhatjuk az utóbbit.

Death Stranding Director's Cut

Hideo Kojima műfajteremtőnek kikiáltott, játékstílusokat átívelő alkotása két év után némileg újragondolt, felpiszkált és kibővített formában tér vissza PlayStation 5-ön.

Titokban leszámolt a PlayStation 4 CBOMB-jával a Sony

Prohardver!
-
 21.09.23 16:43Infotech

A v9.0-s firmware-rel már nem baj, ha lemerült a konzolhoz használt CMOS elem, akkor sem, ha a szervereket idővel lelövik.

PlayStation 4: megoldódott az időzített Cmos-bomba ügye?

theGeek
-
 21.09.23 16:33Gaming

A 9.00-s rendszerszoftver-frissítésnek köszönhetően lehetséges, hogy nem kell a szemetesbe vágnunk a konzolunkat, ha annak Cmos eleme lemerülne…   Még március végén ezt írtuk, hogy miért is tűnt nagy problémának: „Szóval a PlayStation 4 kérdéses alkatrésze… a belső órához szánt elem. Ha ez lemerül és nem működik többet, akkor…

Brutál részletes lett a Diablo 2: Resurrected – Íme a játék HD gépigénye

Leet
-
 21.09.23 16:30Gaming

Nyakunkon a Diablo 2: Ressurected megjelenése, ha nem jön közbe semmi váratlan, akkor a bejegyzés megjelenését követően fél órával (csütörtök, 17:00) már éledeznek is a szerverek. A PC játékosok mellett természetesen a PlayStation, az Xbox és a Nintendo Switch tulajdonosok is izgatottan várhatják a launch időpontot, hiszen a platformok…

Death Stranding: Director's Cut teszt - ameddig a Sam ellát

Gócvárosról gócvárosra járva gyönyörködni a tájban eddig is kellemes élmény volt, de PlayStation 5-ön természetesen ez is jobb.

Disco Elysium: The Final Cut - jön a dobozos kiadás

Gamekapocs
-
 21.09.23 12:00Gaming

A ZA/UM és az iam8bit tájékoztatása szerint novemberben dobozos kiadást kap a Disco Elysium: The Final Cut. Üröm az örömben, hogy a most bejelentett fizikai változat csak PlayStation 4-re és PlayStation 5-re lesz beszerezhető.

Mégsem olyan válogatós a PlayStation 5, amikor SSD bővítésről van szó

PCWorld
-
 21.09.23 11:33Infotech

Részletes videóban jártak utána, hogy milyen hatással van a gép teljesítményére egy, a minimális követelményeknek sem megfelelő SSD.

Far Cry 6 - csak PC-n lesz ray tracing

Gamekapocs
-
 21.09.23 11:00Gaming

A Ubisoft tegnap megerősítette, hogy a Far Cry 6 PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en nem fogja támogatni a valós idejű sugárkövetést, azaz a ray tracing technológiát. Cserébe viszont kapunk stabil 4K-s felbontást, 60 fps mellett.

Javította a játékkonzolok egy régi hibáját a gyártó

Nem fekteti ki többé a Cmos gombelem lemerülése a PlayStation 4 konzoljait.

Javította a PlayStation 4 régi hibáját a Sony

Nem fekteti ki többé a CMOS gombelem lemerülése a játékkonzolt.

Ratchet & Clank: Rift Apart ugyanolyan jól működik a PS5 legrosszabbul támogatott SSD-jén is

theGeek
-
 21.09.22 23:51Gaming

Az Insomniac Games játéka még az ajánlottnál alacsonyabb sebességgel sem szenved egyáltalán.   A PlayStation 5 már lehetővé teszi a tárhely bővítését további M.2 SSD-kkel , amennyiben azok kompatibilisek a konzollal. És sokan dönthetnek úgy, hogy a magasabb kategóriás opciókat választják, azokat, amelyek a legnagyobb átviteli…

Gear.Club Unlimited 2 - új platformokat hódít meg

Gamekapocs
-
 21.09.22 19:30Gaming

A Microids megerősítette, hogy az egyelőre csak Switchen kapható Gear.Club Unlimited 2 most novemberben új platformokra is beszáguld. Az Unlimited Edition PC mellett a PlayStationökre és Xboxokra is elérhető lesz.

Jobb lett a PlayStation 5 teljesítménye

24.hu
-
 21.09.22 14:42Gaming

Nemcsak az SSD bővítés és az okostévés 3D Audio vált elérhetővé az új firmware-nek hála, de valamennyit javult a konzol teljesítménye is.