Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 45 hír

Pintér Sándor rendeli ki a kórházparancsnokokat

Nyugat
-
  Ma 17:41 Megyei

A kórházak jelenlegi biztonsági őreit szerződésbontással elküldhetik.

Operatív Törzs: negatív lett Pintér Sándor belügyminiszter koronavírus-tesztje, továbbra sem indokolt a kijárási tilalom

Másodszor is negatív lett a Magyarországon járt, majd koronavírus-fertőzéssel diagnosztizált marokkói közlekedési miniszter összes magyarországi kontaktjának tesztje - mondta újságírói kérdésre válaszolva az országos tisztifőorvos vasárnap a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján. Aláhúzta: a…

Online filmvetítéssel jelentkezik a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház

A Hevesi Sándor Színház színművészeinek közreműködésével készült, a 18 éves Lendvai Kristóf által rendezett Félúton című kisjátékfilmet és hozzá kapcsolódó beszélgetést közvetít hétfőn közösségi oldalán a zalaegerszegi teátrum.

Orvhalászattal múlatta az időt Sándor és Tünde

Tiltott módon, hálóval halászott egy pécsi pár szombatra virradóan Balatonmáriafürdőn, a halőrök rájuk is hívták a rendőrséget.

Szabó Sándornak írt udvarias levelet a Fidesz: segít-e vagy nem?

SzegedMa
-
  20.03.22 17:05 BelföldFideszKarantén

Méghozzá Szabó Sándor országgyűlési képviselőhöz, a Magyar Országgyűlés szocialista frakciójának szegedi tagjához.

Videosuli – 5. osztály, irodalom: Petőfi Sándor: János vitéz

Blikk
-
  20.03.23 08:15 Kultúra

Videosuli sorozatunk mai, ötödikeseknek szóló órája: irodalom. A videó alatti linken a megszerzett tudásodat is tesztelheted!

Vádat emeltek Ihász Sándor volt főügyész ellen a Fenyő-ügy miatt

Gyárfás Tamástól kapott anyagot nem adta át a nyomozó hatóságnak, hanem eltette.

Vádemelés a Fenyő-üggyel kapcsolatban Ihász Sándor volt főügyész ellen

A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentésére indított büntetőeljárásban 2018. április 20-án gyanúsítottként hallgatták ki a volt főügyészt, aki nem ismerte el a megalapozott gyanúban közölt bűncselekmény elkövetését.

A Pinterest is azon dolgozik, hogy jobban érezzük magunkat

Marketing Morzsák
-
  20.03.23 14:32 Mobiltech

Egy tábla, tele a Pinterest közösségének ötleteivel azért, hogy jobban érezzük magunkat. – írta ki egyszerűen a Pinterest ide. Ezután pedig egy csomó kategóriát találunk, ami szinte egytől egyig arra szolgál, hogy az kényszerű otthon töltött időt minél jobb állapotban vészeljük át. Olyanok vannak benne, mint természetesen (első helyen) a WHO…

Sándor Lénárd: Számvetés járvány idején

Mandiner
-
  20.03.23 16:17 Vélemény

A 21. század embere a járvány által sújtott világban döbben rá saját törékenységére, és arra, hogy elsősorban a nemzeti közösségek jelentik azt a védőbástyát, ahol a legnagyobb erőfeszítéssel küzdenek életének a védelméért. A baj egyben esélyt is kínál egy felelősségteljesebb jövő építésére, lehetőséget a nemzeteknek, hogy a világ és…

Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang megmutatja, hogyan kell csinálni

Debrecen – A bajnokok figyelnek ránk: videót készítettek a helyes tüsszentésről.

Iványi Gábor és Kocsis András Sándor közös felhívása

Hírklikk
-
  20.03.23 18:10 BelföldIványi Gábor

Az idősek segítését és az egzisztenciájukban megroppant emberek támogatását célozza a XXI. Század Társaság és az Oltalom Karitatív Egyesület kezdeményezése. Egy szolidaritási alapot hoznának létre a koronavírus utáni időkben (is) rászorulók segítésére. Kocsis András Sándor és Iványi Gábor jegyzi az erről szóló felhívást.

húga segítségével tréningezik Liu Shaolin Sándor

Liu Shaolin Sándor is igyekszik formában tartani magát, mindezt úgy, hogy nem mozdul ki ő sem. Ezúttal kishúga volt az olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó segítségére a jó hangulatú gyakorlás közben.

Liu Shaolin Sándor megmutatta, milyen a jó hangulatú edzés

A húga segített az olimpiai bajnok gyorskorcsolyázónak.