Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 100 hír

Elavultatok, Pintér Béla!

Gondola
-
  Ma 00:41 Kultúra

Azt hiszitek, hogy muszáj forradalmat támasztani állandóan, és nem veszitek észre, hogy milyen kopottak és öregesek vagytok.

Faggyas Sándor: Európa megtagadói

Mandiner
-
  Tegnap 14:46 Vélemény

A józan eszű és egészséges lelkű ember azt teheti, amit a Hortobágy poétája (lásd Ady), aki, ha a bamba társakra s a csordára nézett, „káromkodott vagy fütyörészett”.

Mikor zárják ki a Párbeszéd frakciójából a nők elleni zaklatáson viccelődő Burány Sándort?

Mikor zárja ki a korábbi nővédő Szabó Tímea frakcióvezető a nők elleni zaklatáson viccelődő Burány Sándort a Párbeszéd képviselőcsoportjából? – tette fel a kérdést a fideszes Czunyiné Bertalan Judit.

Fidesz: Mikor zárják ki a nők elleni zaklatáson viccelődő Burány Sándort?

Czunyiné Bertalan Judit szerint Szabó Tímea frakcióvezetőnek most kéne igazán kiállnia a nők mellett.

Czunyiné: mikor zárják ki a Párbeszéd frakciójából Burány Sándort?

Mikor zárja ki „a korábbi nővédő" Szabó Tímea frakcióvezető a nők elleni zaklatáson viccelődő Burány Sándort a Párbeszéd képviselőcsoportjából? – tette fel a kérdést a fideszes Czunyiné Bertalan Judit szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Mikor zárják ki a Párbeszéd frakciójából Burány Sándort?

Burány Sándor nyíltan viccelődött egy parlamenti bizottságon a nők elleni erőszakról.

Mikor zárják ki a Párbeszéd frakciójából a nők elleni zaklatáson viccelődő Burány Sándort?

Czunyiné Bertalan Judit, a Fidesz politikusa felháborítónak nevezte, hogy a Párbeszéd soraiban ülő Burány Sándor nyíltan viccelődött egy parlamenti bizottságon a nők elleni erőszakról.

Fidesz: Felháborító, hogy Burány Sándor a nők elleni zaklatáson viccelődik

Mikor zárja ki "a korábbi nővédő" Szabó Tímea frakcióvezető a nők elleni zaklatáson viccelődő Burány Sándort a Párbeszéd képviselőcsoportjából? - tette fel a kérdést a fideszes Czunyiné Bertalan Judit szombati budapesti sajtótájékoztatóján.

Fidesz: Mikor zárják ki a Párbeszéd frakciójából a nők elleni zaklatáson viccelődő Burány Sándort?

A Párbeszéd soraiban ülő Burány Sándor nyíltan viccelődött egy parlamenti bizottságon a nők elleni erőszakról – emlékeztetett Czunyiné Bertalan Judit.

Lukács Sándor: “Szellemileg nem kötelező megöregedni”

Lukács Sándor pályája során egy évre sem hagyta ott anyaszínházát, de mint mondja, erre nem is volt szükség. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művész idei első bemutatója a Valló Péter rendezte Honderű volt és most próbálja legújabb premierjét, a William Shakespeare klasszikusából készülő II. Richárdot. A Deszkavízió…

„Szellemileg nem kötelező megöregedni” – interjú Lukács Sándorral

Lukács Sándor még főiskolásként, “cselédkönyves” színészként érkezett a Vígszínházhoz közel ötven évvel ezelőtt. Pályája során egyetlen évre sem hagyta ott anyaszínházát, de mint mondja, erre nem is volt szükség, hiszen a szakma legjobb, értékes és progresszív gondolkodású rendezői és alkotói sorban érkeztek a Vígszínházhoz. A Kossuth- és…

Méltó elismerést kér Tőkés Lászlónak Tamás Sándor

A romániai rendszerváltás 30. évfordulója alkalmából Tamás Sándor háromszéki elöljáró arra kéri Románia államfőjét, hogy ismerje el Tőkés László elvitathatatlan szerepét a forradalomhoz elvezető temesvári eseményekben.