Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 154 hír

Durván megdolgoztatta Bárdosi Sándort Pintér Tibor

Life
-
  19.10.10 18:40 Bulvár

Durván megdolgoztatta Bárdosi Sándort Pintér Tibor

Pintér Sándor cáfolja Dióssit - az ellenzék eltörölné a szemétdíjat

Hírhatár
-
  19.10.10 15:14 Megyei

A héten az ellenzék polgármesterjelöltje, Gerner Péter támogatására buzdító plakátok jelentek meg Dunakeszin, amelyen az ellenzéki jelölt a szemétszállítási díj eltörlését ígéri. Dióssi Csaba facebook-bejegyzésében a Közüzemi Kft. vezetőjére hivatkozva adta hírül, hogy erre szerinte nincs törvényes lehetőség, de Pintér Sándor belügyminiszter levele

Előadótermet neveztek el Demján Sándorról a Budapesti Gazdasági Egyetemen

Szellemi öröksége, munkássága tiszteletére előadótermet neveztek el a tavaly elhunyt Demján Sándor üzletemberről a Budapesti Gazdasági Egyetemen (BGE). A csütörtöki ...

Jászberényi Sándor: Erdogan etnikai tisztogatást végez Szíriában

Mandiner
-
  19.10.10 09:35 Vélemény

Ezt pedig mi, vérforraló cinizmussal nézzük végig.

Megremeg Oroján Sándor térde: nyomozás indulhat az egri Fidesz-alelnök botrányos hangfelvétele miatt

Egri Ügyek
-
  19.10.10 09:39 Megyei

Feljelentést adtak be az egri ügyészséghez vesztegetés gyanújával. Pályázati pénzzel akarták lefizetni az ellenzéki képviselőt.

Újabb drámaosztály indul a sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceumban- kezdődnek a felkészítők

Az Osonó Színházműhely társulatvezető-rendezője által 2000-ben alapított és vezetett, Románia egyetlen magyar nyelvű, akkreditált drámatagozata a következő tanévtől egy újabb kilencedikes színészosztályt indít.

Jászberényi Sándor: Gyalázatunk vissza fog hullni ránk

Huppa
-
  19.10.10 11:07 Vélemény

Napok óta erre gondolok, ahogyan nézem a híreket Észak-Szíriából. Nézem kurd ismerőseim fotóit a közösségi médiában, a képeket a halottakról. Nem sokáig vannak fent ezek a képek, mert az algoritmus kiszűri a vért és az erőszakot – letiltja őket. Nem szeretik látni az emberek. Kétségetek azonban ne legyen: vér és ölés zajlik most…

Október 11-én búcsúznak Sára Sándortól

Október 11-én, pénteken 15 órakor tartják Sára Sándor búcsúztatóját a budapesti Szent István-bazilikában gyászmise keretében.

A Szent István-bazilikában búcsúztatják Sára Sándort

Sára Sándor Kossuth-nagydíjas filmrendező, néhai nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia egykori tagja búcsúztatóját 2019. október 11-én, pénteken, 15 órától tartják a Szent István-bazilikában. 

Holnap kísérik utolsó útjára a híres magyar filmrendezőt, Sára Sándort

Október 11-én, pénteken 15 órakor tartják Sára Sándor Kossuth-nagydíjas filmrendező, operatőr, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagjának búcsúztatóját a  budapesti Szent István-bazilikában gyászmise keretében, a katolikus egyház szertartása szerint – tudatta az MMA csütörtökön az MTI-vel.

Pénteken búcsúznak Sára Sándortól

A gyászmisét Snell György püspök mutatja be.

Október 11-én búcsúznak Sára Sándortól

Október 11-én, pénteken 15 órakor tartják Sára Sándor Kossuth-nagydíjas filmrendező, operatőr, a nemzet művésze, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagjának búcsúztatóját a budapesti Szent István-bazilikában gyászmise keretében, a katolikus egyház szertartása szerint – tudatta az MMA csütörtökön az MTI-vel. Fotó:…

A Szent István-bazilikában búcsúztatják Sára Sándort

A Kossuth-nagydíjas filmrendező, operatőr, a nemzet művésze életének 86. évében, szeptember 22-én, vasárnap hunyt el.

Október 11-én búcsúznak Sára Sándortól

Sára Sándor szeptember 22-én hunyt el. A Balázs Béla-díjjal, a Magyar Mozgókép Mestere címmel és az MMA életműdíjával is kitüntetett művészt hosszan tartó, méltósággal viselt betegség után érte a halál.