Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 199 hír

Esti beszélgetés a polgármesterrel: Niedermüller Péter szinte minden fontos témát érint

A múlt hét végén beszélgetett Niedermüller Péterrel a Színes Erzsébetváros.Ezek voltak a fő kérdések:Milyen kihívásokkal néz szembe az önkormányzat a veszélyhelyzet időszaka alatt?Hogyan orvosolja majd a VII. kerület az ingyenes parkolásból adódó problémákat? Változnak-e a parkolási díjak 2021-től (vagy miután megszűnik a kormány…

Íme Dancsó Péter véleménye a Való Világról

iFaktor
-
 Ma 09:00Bulvár

A könyvek, filmek, sorozatok, és persze a televíziós műsorok kritizálójaként elhíresült Dancsó Peti nem hagyhatta YouTube-videó nélkül a Való Világ jubileumi évadát sem. Ahogyan azt tőle már megszokhattuk, sajátos stílusával kicsit sem finomkodva elmondta véleményét az RTL klub legrégebbi reality műsoráról. Amennyiben nem szeretnél…

Ovádi Péter azt akarja, hogy letöltendő börtön járjon az állatkínzásért

A nemzeti állatvédelmi programért felelős miniszteri biztos szerint központi szerephez kell juttatni az állatvédő szervezeteket, és fel kell számolni az illegális szaporítókat.

Az értékek is mérhetőek - interjú Kovács András Péterrel

A kevesebb is lehet több – nem a reklámköltések forintosított értéke dönti el, hogy mekkora hatást ér el vállalat a kommunikációjával – véli Kovács András Péter, a Magyar Telekom márka és lakossági kommunikációs igazgatóságának szegmens kommunikációs vezetője. A pandémia miatt felgyorsult digitalizáció a telekommunikációs iparág…

A bor, ami még Nagy Péter cárt is „legyőzte”

„Engem eddig nem győzött le senki és semmi, de tegnap este legyőzött a tokaji bor” – mondta állítólag Nagy Péter cár egy átmulatott éjszaka után.

A Kékszakállú Mellé Nőni Eötvös Péter: Senza sangue /Bmc Records

Revizor
-
 Tegnap 23:12Zene

A Kékszakállú mellé operát komponálni nehéz. Nem Eötvös Péter az egyetlen, aki mégis megtette ezt, s biztosan nem is az utolsó. A Senza sangue nagyszerű zene, de cselekménye előtt értetlenül állok. Csabai Máté Kritikája.

Szophoklészi szelep – Malonyai Péter publicisztikája

NSO
-
 Tegnap 22:19Vélemény

Nem először s nyilván nem utoljára emelem meg a kalapomat Szalai Ádám előtt. A futballválogatott csapatkapitánya az Izland elleni meccset követő

Szijjártó Péter egy 11.3 milliárd forintos beruházást jelentett be

Egy újabb nagy és fontos beruházást jelentett be Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztere a hivatalos Facebook oldalán keresztül.

„Nagyon sikeresen morzsolom le a saját hallgatóságomat” – Závada Péter a Popfilterben

WMN
-
 Tegnap 16:00Életmód

Rapperként lett sztár, de szívesen dolgozik operettek szövegkönyvén is, közben pedig az egyik legnépszerűbb és legelismertebb költőnk. És milyen jó, amikor mesél magáról!

Hajdú Péter helyett Vujity Trvtko vezeti az Összezárva című műsort Bagi Iván podcastjében

Origo
-
 Tegnap 15:50Kultúra

Hallgassa a Darázsfészek Újratöltve adásait az Origón.

Galambos Péter Európa-bajnok evezős is elkapta a koronavírust

Otthoni edzésre készül, és erre buzdít mindenkit, aki az edzőtermek bezárása miatt nehéz helyzetbe került.

Szijjártó Péter: Tíz dózis orosz oltóanyag érkezett

Napirend előtt szólalt fel Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. Elmondta, hogy tíz dózis orosz vakcina érkezett Magyarországra, amiket vizsgálatra szánnak. Azt is elmondta, hogy a kormány a lehető leggyorsabban, ingyen és önkéntes alapon akarja biztosítani a vakcinát a lakosság számára.

Szijjártó Péter: a biztonságos és hatékony vakcinát a kormány kötelessége, hogy mielőbb biztosítsa

Az egész világ arra vár, hogy legyen biztonságos és hatékony vakcina a koronavírus ellen.

Szijjártó Péter egyértelművé tette, ki dönt a magyar koronavírus-vakcinákról

A külgazdasági és külügyminiszter az Országgyűlésben napirend előtt számolt be a járvánnyal kapcsolatos információkról, többek között arról, ki fogja engedélyezni magyarországi használatra a vakcinákat. Az ellenzék épp ez utóbbit kritizálta leginkább. Szijjártó Péter egy újabb beruházástámogatási programot is bejelentett.

A titkosszolgálat kibővítéséről beszélt Szijjártó Péter

A technikai és szervezeti fejlődést mutatja, hogy fél éven belül a második új központtal bővült a magyar hírszerzés - idézi a külgazdasági és külügyminisztert, Szijjártó Pétert a tárca közleménye, aki az Információs Hivatal Kríziskezelő Központjának átadásán.