Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 9 hír

A Tesla új üzemet létesített Pekingben a kereskedelmi feszültség ellenére

A Tesla 2 milliárd dollár értékű befektetéssel létesített új üzemet az Kína keleti részén fekvő Sanghai-ban. Az újítás azért is bír hírértékkel, mertéppen a Peking és Washington között zajló, elhúzódó kereskedelmi feszültségek közepette kerül rá sor.

Pekingi repülőtér-avatás, nyolc perc a csekkolás

Az Üzlet
-
  Tegnap 15:37 Infotech

A Kínai Népköztársaság kikiáltásának 70. évfordulóján adták át Peking új repülőterét. A világ legnagyobb légikikötője. Szimbólum. Az ország a világ fölé emelkedne.

Pekingben járt a Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Majorette Csoport

Nyíregyháza
-
  19.10.20 14:54 Belföld

Nem csak a nyíregyháziak kedvence a Szabolcsi Koncert Fúvószenekar és Majorette Csoport, hiszen fellépéseikkel világszerte hatalmas sikert aratnak.

Magyar kenyér sült Pekingben

A hagyományos Békés megyei kovászos kenyerek, a különböző kalácsok és péksütemények újdonságként különösen ízlettek, és felkeltették a vendéglátók érdeklődését az elkészítés iránt is a pekingi Landmark Towers Hotel gasztrokulturális fesztiválján. A Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSZC) diákjai és oktatói ugyanakkor a jövőbe mutató…

Ízlett a kenyerünk Pekingben

Beol
-
  19.10.19 11:29 Belföld

A hagyományos Békés megyei kovászos kenyerek, a különböző kalácsok és péksütemények újdonságként különösen ízlettek a vendéglátóknak a pekingi fesztiválon.

Peking felháborodással fogadott egy Hongkonggal kapcsolatos amerikai törvénytervezetet

Magyar Szó
-
  19.10.16 08:45 Külföld

Peking felháborodással fogadta, hogy az amerikai képviselőház elfogadott egy olyan törvénytervezetet, amely lehetővé tenné, hogy a hongkongi demokrácia csorbítása esetén az érintett kínai és hongkongi tisztségviselőket megbüntessék - jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség a külügyminisztérium közleménye alapján.

Kettős mércével vádolja Peking Washingtont

hirado.hu
-
  19.10.16 07:45 Külföld

Kína felháborodott egy Hongkonggal kapcsolatos amerikai törvénytervezeten.

Peking felháborodott egy Hongkongot érintő amerikai törvénytervezeten

Propeller
-
  19.10.16 07:40 KülföldUSAKína

Peking felháborodással fogadta, hogy az amerikai képviselőház elfogadott egy olyan törvénytervezetet, amely lehetővé tenné, hogy a hongkongi demokrácia csorbítása esetén az érintett kínai és hongkongi tisztségviselőket megbüntessék – jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynökség a külügyminisztérium közleménye alapján. A "Hongkongi…

Harry Potter és Kung-Fu Panda park épül Pekingben

Leet
-
  19.10.15 16:38 Film

A hét elején a Universal bejelentette, hogy Pekingben a Universal vidámparkja összesen hét különböző tematikát foglal majd magában. A népszerű Harry Potter parkon kívül Peking Kung-Fu Panda park, Transformers: Metrobase park, Minyon Land, Jurassic World park, Hollywood Boulevard és WaterWorld tematikájú park otthona is lesz – írja a…