Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 17 hír

Elveszített egy csillagot a néhai Paul Bocuse legendás étterme

Két évvel az alapító halála után elveszített egy csillagot Paul Bocuse világhírű francia mesterszakács legendás étterme, a Lyon közelében lévő ...

Elveszített egy csillagot a néhai Paul Bocuse legendás étterme

Az étterem 55 éve megszakítás nélkül három Michelin-csillagos volt.

Csillagot vesztett Paul Bocuse legendás étterme

Két évvel az alapító halála után elveszített egy csillagot a világhírű francia mesterszakács legendás étterme, a Lyon közelében lévő L'Auberge du Pont de Collonges, amely 55 éve megszakítás nélkül viselte a Michelin étteremkalauz által maximálisan adható három csillagot.

Elvettek egy Michelin-csillagot Paul Bocuse éttermétől

A L'Auberge du Pont de Collonges 1965 óta rendszeresen háromcsillagos értékelést kapott, ennek a szép szériának most vége szakadt.

Elveszített egy csillagot a néhai Paul Bocuse legendás étterme

Az étterem 55 éve megszakítás nélkül viselte a Michelin étteremkalauz által maximálisan adható három csillagot.

Francia Kupa: harmadik ligás klub ejtette ki Paulo Sousáékat

NSO
-
  20.01.16 23:36 Foci

Meglepetéssel kezdődött meg a labdarúgó Francia Kupa aktuális fordulója: a harmadik ligás Pau csütörtök este hosszabbításban 3–2-re legyőzte Paulo Sousa csapatát, a Girondins Bordeaux-t, ezzel bejutott a legjobb 16 közé.

"Szerettem volna neki igazságot szolgáltatni" - Clint Eastwood és Paul Walter Hauser

est.hu
-
  20.01.15 15:42 Film

Richard Jewell számos embert mentett meg egy bombatámadástól, azonban mégsem hősként ünnepelték, hanem meggyanúsították azzal, hogy ő telepítette a bombát. A sajtó vádaskodásától az élete gyorsan tönkrement. A Richard Jewell balladájában Clint Eastwood és Paul Walter Hauser próbál neki igazságot szolgáltatni.

A Juventus Paulo Dybala új szerződésén dolgozik, a részletek:

Keresztlabda
-
  20.01.14 18:13 Foci

A Juventus szerződést hosszabbítást készül ajánlani a 26 éves argentin támadónak, Paulo Dybalának a Corriere dello Sport szerint. A nyáron még távozásáról szóltak a hírek, de aztán Dybala maradt és nagyon jó teljesítményét nyújtott Maurizio Sarri alatt, ezért új szerződést kaphat. Az argentin játékos 24 mérkőzésen lépett pályára minden sorozatot fi

Paul Krause: Roger Scruton régimódi konzervativizmusáról

Mandiner
-
  20.01.13 20:02 Vélemény

Scrutontól megtanultam, hogy a liberális, materialista gazdasági felfogásnak semmi köze az eredeti, közösségelvű, hagyományos konzervativizmushoz.

Price: Paulo is megállt, amikor megsérültem

Formula
-
  20.01.13 15:59 SportRally

A Dakar Rali tavalyi győztese is segédkezett vasárnap Paulo Goncalves halálos baleseténél, és nem tud napirendre térni a történtek felett. Toby Price részletesen elmesélte, hogyan járt ólomlábakon az idő, amíg megérkezett az orvosi csapat.

Gyász: elhunyt Paulo Goncalves motorversenyző a Dakar Ralin

A versenyző olyan súlyos sérüléseket szenvedett a 2020-as Dakar Rali hetedik szakaszán, hogy nem élte túl a balesetet, hiába élesztették újra a helyszínen.

Viszlát, Bajnok! - Életét veszítette Paulo Gonçalves

Hegylakók
-
  20.01.12 13:01 Autó-motor

Immáron az égi pályákon húzza a gázt - ég veled, Paulo

Dakar: versenybalesetben elhunyt Paulo Goncalves

Halálos versenybaleset történt a Dakar rali vasárnapi szakaszán: a nyolcas rajtszámmal induló portugál motoros, Paulo Goncalves a mért szakasz 276. kilométerénél bukott.