Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 50 hír

Povk Mihály kiállításának megnyitója Ungváron

Karpat.in.ua
-
  Tegnap 07:39 Határtalan

Február 25-én délután Povk Mihály kárpátaljai amatőr művész alkotásaiból nyílt kiállítás Magyarország Ungvári Főkonzulátusának aulájában.

Fodor Mihály önállóan is megállta a helyét az olimpián

Beol
-
  20.02.26 19:44 Belföld

Fodor Mihály az anyukája által nevelt törpecsirkék mellehúsából is alkotott Stuttgartban, bronzérmet szerzett.

Nemet mondtak a vállalkozások Varga Mihály ajánlatára

Az Orvostechnikai Szövetség főtitkára szerint nem volt olyan beszállító, amelyik elengedte volna a vele szemben fennálló kórházi tartozás 20 százalékát, néhány százalékos engedményeket azonban többen is tettek.

Hangemberek a Váci Mihály Kulturális Központ színpadán, április 14-én

Nyíregyháza
-
  20.02.26 10:00 Színpad

Az Újszínház Hangemberek című előadását láthatja a nyíregyházi közönség április 14-én, a Váci Mihály Kulturális Központban.  

Székely Csaba, Schwechtje Mihály, Török-Illyés Orsolya és Hajdu Szabolcs nyerte el idén a Kortárs Magyar Dráma-díjat

A Kortárs Magyar Dráma-díjat Radnóti Zsuzsa Kossuth-díjas dramaturg, Örkény István özvegye, életművének gondozója alapította Kossuth-díjának juttatásából. Az elismerést a Rózsavölgyi Szalonban adták át. A díjalapítást Örkény István szelleme is inspirálta, ezért az átadás napja közelít február 24-hez, amikor a Tóték ősbemutatóját tartották Kazimir…

Már megint Veres Mihályt választották meg az Efisz élére

Mínuszos
-
  20.02.26 06:33 Gazdaság

Az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ) elnöksége Veres Mihályt választotta az elnöki feladatok ellátására újabb három évre – közölte a szervezet. Veres a közlemény szerint elmondta, hogy az első két és fél év az EFISZ egyesület szakmai megalapozásáról, a partneri kapcsolatok kialakításáról és a közös munka elindításáról…

Varga Mihály: Közös felelősségünk az emlékezés és az emlékeztetés

Még itt vannak azok az emberek – akár a Fővárosi Közgyűlés bizottsági tagjaként is –, akik a mai napig is ellenforradalomnak tartják 1956-ot – mondta a pénzügyminiszter egy megemlékezésen.

Varga Mihály: Közös felelősségünk az emlékezés és az emlékeztetés

A pénzügyminiszter a Gyorskocsi utcai börtönnél rendezett megemlékezésen mondott beszédet

Varga Mihály: Közös felelősségünk az emlékezés és az emlékeztetés

Közös felelősségnek nevezte a pénzügyminiszter az emlékezést és emlékeztetést, annak a szörnyű tragédiának az elmondását, amely Magyarországgal történt a kommunizmus sötét éveiben.

Ünnepi rendezvény Váci Mihály halálának 50. évfordulója, és a Költészet Napja alkalmából

Nyíregyháza szülötte, Váci Mihály író-költő halálának 50. évfordulója, és a Költészet Napja alkalmából ünnepi rendezvényeket tartanak április 16-án Nyíregyházán. A napot Lukács Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, költő, érdemes és kiváló művész önálló estje zárja a Váci Mihály Kulturális Központban.

Varga Mihály: Az elmúlt tíz év legtöbb lakása épült tavaly

Több mint 20 százalékkal több lakás és ház épült.

Varga Mihály már fenyegeti a cégeket is!

OLKT
-
  20.02.25 11:23 Gazdaság5 hír a témában

Nem csak a kórházvezetők kaptak hideget-meleget Varga Mihály pénzügyminisztertől, hanem a kórházi beszállítók is. Az Orvostechnikai Szövetség szerint az, amit a miniszter mondott, zsarolásnak tekinthető – írja a portfolio.hu. Üzent Varga Mihály: Az mfor.hu-nak adott interjújában a pénzügyminiszter nem fogta vissza magát, amikor az…

Varga Mihály a lakáspiacról: a válság előtt volt ilyen magas az otthonteremtési szándék

ATV
-
  20.02.25 10:56 Belföld

A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb lakásépítési adatai szerint több mint 21 ezer lakás épült tavaly Magyarországon, húsz százalékkal több, mint 2018-ban - mondta Varga Mihály mai sajtótájékoztatóján.

Varga Mihály: az elmúlt 10 év legtöbb lakása épült 2019-ben

Tíz éve nem épült ennyi lakás Magyarországon, mint tavaly, amikor is a lakásépítések száma 21 127 volt, ez az érték 2010-ben 20 823-at tett ki – közölte Varga Mihály pénzügyminiszter a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb lakásépítési adataira reagálva kedden sajtótájékoztatón, Budapesten. A miniszter elmondta, hogy tavaly…

Varga Mihály: az elmúlt 10 év legtöbb lakása épült 2019-ben

VG
-
  20.02.25 10:43 Gazdaság

Budapesten 51 százalékkal bővült az átadott lakások száma, de a kistelepülések is jól teljesítettek.