Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 73 hír

Nem Pokorni nagyapjával van a fő baj

Klubrádió
-
  Ma 17:15 Vélemény

Nagyon jól reagált Pokorni Zoltán, a XII. kerület polgármestere nagyapja nyilas múltjának nyilvánosságra kerülésére – mondta a feltáró tanulmány szerzője.

Íme, a Pokémon Sword & Shield utolsó trailere

Gamekapocs
-
  Ma 17:00 Gaming

A hétvégén ismét kézbe vehetjük a Pokélabdákat és a Pokédexet, hiszen tárt karokkal vár majd minket a Galar régió, benne pedig a 8. generációs zsebszörnyek serege. A kalandokra pedig még egy utolsó előzetessel hangolódhatunk.

Jó ötlet az új parkoló a Normafán, nem környezetvédelmi, hanem közbeszerzési szempontból problémásak Pokorni Zolt…

Aki csak egyszer is járt a Normafán, aligha vitatkozhat azzal, hogy a főváros Budai-hegységbe felnyúló erdős, panorámás kirándulópontját minden védelem megilleti. Ezért teljesen érthető, hogy tiltakozás szerveződik egy újabb építkezés ellen: a Pokorni Zoltán (Fidesz-KDNP) által vezetett XII. kerületi önkormányzat a Normafa kapujában egy…

Ocean’s Seven – az északi pokol: Mányoki küzdelme a tengerrel

Zaol
-
  Ma 12:00 Megyei

Szombaton közönségtalálkozóval egybekötve vetítették le a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben Szentes Richárd rendező Ocean’s Seven – az északi pokol című dokumentumfilmjét.

A Call Of Duty: Mobile erősen indított, de azért nem előzte meg a Pokémon GO-t

Kétségtelen, hogy az új Call of Duty Mobile nagyon sikeres. A SensorTower elemző cég szerint a játék több mint 148 millió letöltést produkált iOS és Android rendszeren az október 1-i megjelenése óta eltelt egy hónapban. Ezzel a világ egyik legsikeresebb mobiljátéka lett a megjelenés utáni letöltések tekintetében, de persze csak a Pokémon GO…

Halálsikoly a francia pokolból

Magyar Nemzet
-
  Ma 09:42 Kultúra

Laurent Obertone az elmúlt évtizedek titkosszolgálati jelentéseire, terrorcselekményeire és nem utolsósorban a mindennapok közhangulatára alapozva írta meg vízióját a közeljövő Franciaországáról.

"Pokorninak nem az bűne, hogy apja besúgó, nagypapája tömeggyilkos volt"

Hírklikk
-
  Ma 08:19 Vélemény

Senki nem felelős a szülei, vagy a nagyszülei bűneiért. Annak idején Csurka István dobta be a köztudatba ennek az ellenkezőjét, amikor 1990 márciusában az általa szerkesztett Magyar Fórum hetilapban „Apák és fiúk” címmel megjelentette elhíresült dolgozatát. Pokorni Zoltán, Hegyvidék polgármestere sem tehet arról, hogy az édesapja az…

Pokorni levetetné nyilas nagyapja nevét a turulszoborról

Háborús bűncselekményeket is elkövető nyilas volt Pokorni Zoltán (57) XII. kerületi fideszes polgármester nagyapja, ennek ellenére áldozatként szerepel a kerület világháborús áldozatainak emlékműveként emelt turulszobron.

Szíria - Ismét pokolgép robbant Tell-Abjadnál

Nyolc ember életét vesztette és több mint húszan megsebesültek, amikor autóba rejtett pokolgép robbant az északkelet-szíriai Salik Atik faluban, a török határ mellett fekvő Tell-Abjad várostól délre - közölte ma a török védelmi minisztérium.

A mennyet és a poklot is megjárták a tatabányai vízművesek

Kemma
-
  Tegnap 20:00 Sport

A hazaiak négy negyed alatt megjárták a mennyet és a poklot, miközben óriási előnyről elveszítették legfontosabb mérkőzésüket.

Ismét pokolgép robbant Tell-Abjadnál

November 2-án Tell-Abjad piacán robbant fel egy autóba rejtett pokolgép.

Pokorni leveteti nyilas nagyapja nevét a XII. kerületi Turulról

Kiderült, hogy Pokorni Zoltán nagyapja nyilas gyilkos volt, így a hegyvidéki polgármester az új kerületi képviselő-testület alakuló ülésén kezdeményezte, hogy vegyék le a saját nagyapja nevét a kerületi turul-szoborról – írta meg az önkormányzat honlapja nyomán az Index. Mivel feltehetően nem egyedi esetről van szó, most egy szakmai bizottság…

Ismét pokolgép robbant a szíriai Tell-Abjadnál

HVG
-
  Tegnap 16:36 Külföld

A város jelenleg a török hadsereg kezén van.