Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 137 hír

Gazdák figyelem! Pénteken kezdődik a nagy mezőgazdasági összeírás

Online kitöltési szakasszal kezdődik pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (Ksh) mezőgazdasági összeírása, az Agrárcenzus 2020 - közölte a Ksh szerdán az Mti-vel.

Pénteken búcsúztatják Guóth Ivánt

Baon
-
  Ma 16:33 Sport

Pénteken 14 órakor, a Kecskeméti Köztemetőben búcsúztatják a 89 éves korában elhunyt Guóth Ivánt, a magyar és a kecskeméti kosárlabdasport meghatározó alakját.

Nacionalisták és melegek tartanak tüntetést a belügyminiszter ellen pénteken Kijevben

Péntek több szervezet is tart Arszen Avakov belügyminiszter lemondását követelő tüntetést Kijevben a Legfelső Tanács és a kormány épületeinél.

Várjon a tankolással! Péntektől olcsóbb lesz a benzin

Péntektől bruttó két forinttal lesz olcsóbb a benzin, a gázolaj ára azonban nem változik a héten. A holtankoljak.hu szerint a csökkenés oka a forint erősödése a dollárral szemben, de úgy vélik, hogy erre a csökkenő tendenciára nem kell berendezkedni. Az átlagárak így alakulnak: 95-ös benzin: 338 Ft/liter, gázolaj: 351 Ft/liter.

Pénteken csökken a benzin ára

Minimálisan ugyan, de pénteken csökken a benzin ára a magyarországi töltőállomásokon.

Péntektől újabb enyhítések jönnek Ukrajnában

A Miniszteri Kabinet június 5.-től újabb enyhítéseket engedélyez a karanténintézkedések

Pénteken kezdődik az Agrárcenzus

Online kitöltési szakasszal kezdődik pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) mezőgazdasági összeírása. A hazai mezőgazdasági termelés aktuális helyzetét felmérő, teljes körű, országos összeírását a koronavírus-járvány miatt, két részletben végzik. Az online kérdőív kitöltésére az érintetteknek június 30-ig van lehetőségük. Azokat az…

Árcsökkenés a magyar kutakon: péntektől ennyibe kerül egy liter benzin

Péntektől két forinttal csökken a benzin ára a hazai kutakon. A gázolajé viszont most nem változik. Péntektől minimálisan, de csökken a benzin ára. Bruttó 2 forint lesz várhatóan a változás mértéke a kutakon, a gázolaj átlagára

Már a huszonhetedik Loki–Kaposvárt játsszák pénteken

Haon
-
  Ma 14:25 Sport

A Debrecennek nagy szüksége lenne egy önbizalomnövelő győzelemre.

Petőfi Színház – Bérletek éjszakája pénteken

A hagyományoknak megfelelően a Veszprémi Petőfi Színház ismét megrendezi a Bérletek éjszakája című programját pénteken este. A kedvezményes bérletvásárlási lehetőség mellett szórakoztató műsorral, kvízjátékokkal, vetélkedőkkel várják az érdeklődőket a színház előtti téren június 5-én, pénteken 20 órától, ahol összesen négy értékesítési…

Jó hír az autósoknak: péntektől csökken a benzin ára

Péntektől bruttó két forinttal lesz olcsóbb a benzin, a gázolaj ára azonban nem változik a héten - írja az azüzlet.hu, a holtankoljak.hu információi alapján.

Koronavírus: a szlovén fociban mindenkit tesztelnek a pénteki újrakezdés előtt

NSO
-
  Ma 13:34 Foci

A szlovén élvonalbeli futballbajnokság e hétvégi felújítása előtt minden érintettnek koronavírus-teszten kell átesnie.

Pénteken kezdődik az Agrárcenzus, a mezőgazdaság teljes körű összeírása

Az internetes kitöltési szakasszal veszi kezdetét a felmérés.

Rendkívüli véradás lesz a Csiliben pénteken

Tehát minden segítőkész itt lakót várnak június 5-én, pénteken délután 2 és 6 óra között a Csili Művelődési Központban (B.épület.), bejárat XX., Baross u. 56.Kérik, ha tehetitek, segítsetek véradással a rászoruló betegeknek, mert a vér csak vérrel pótolható, így a bajbajutottak csak a Ti adományotok által juthatnak hozzá a gyógyulásukhoz…

Péntektől olcsóbb lesz a benzin

Pénteken bruttó két forinttal csökken a benzin ára, a gázolaj ára viszont a héten nem változik.