Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Pásztor Erzsi: "Sokan azt gondolják, hogy megbolondultam"

Pásztor Erzsi számára a Kossuth-díja a legkedvesebb a számtalan kitüntetés közül. A színésznő szerint olyan, mintha a figura ráköszönne az emberre, ő pedig vissza is köszön neki.

Kossuth-díjával társalog Pásztor Erzsi

Rengeteg elismerés, oklevél sorakozik az otthonában, de Pásztor Erzsit a Kossuth-díj szobrához különleges kapcsolat fűzi. Az arany figura olyan, mintha ráköszönne az emberre. Pásztor Erzsi pedig visszaköszönt. 

Láb- és hangszáltornával tartja karban magát Pásztor Erzsi

A 84 éves legenda a Kossuth-díjával társalog otthon. Szerinte az aranyfigura olyan, mintha ráköszönne az emberre.

ERZSI, csupa nagybetűvel

Felvidék.ma
-
 21.04.13 09:06Határtalan

Lehet-e, szabad-e pörölni a Teremtővel, ha az ember egymás után kapja a rossz híreket olyan személyiségek haláláról, akik nagyon közel álltak hozzá? Lehet-e, szabad-e lázadni ez ellen akkor, ha eleve ismert előttünk a legfőbb játékszabály: porból vagy és porrá leszel? Kell lázadni, legalább így, lélekben, s felemlíteni a Teremtőnek, hogy bár az…

Pásztor István: Bajban ismerszik meg a barát

Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség és Vajdaság Autonóm Tartomány elnöke ma délután az RTV Pravi Ugao című műsorában vendégeskedett.

A múlt köde. Gyász: Elhunyt dr.Pásztor Albert, Miskolc volt rendőrkapitánya

Északhírnök
-
 21.04.15 06:46Belföld

Gyász: Elhunyt dr.Pásztor Albert, Miskolc volt rendőrkapitánya Meghalt dr. Pásztor Albert, Miskolc volt rendőrkapitánya. Otthonában találták meg, halálának pontos oka még nem ismert. Hatvankét éves volt. Dr. Pásztor Albert a 2014-es önkormányzati választáson a baloldal polgármesterjelöltjeként indult Miskolcon. (Forrás: Észak-Magyarország)

Pásztor a vitaminbeszerzésről: Ennek semmi köze a politikához!

Pásztor István tartományi házelnök, a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke szerda este a Vajdasági RTV-nek nyilatkozva azt mondta, hogy a nyugdíjasoknak szánt ajándék vitamincsomagnak, amit az

Pásztor: Négyszáz millió dinár hiányzik a palicsi Aqua Park befejezéséhez

Költségvetési felügyelőség ellenőrzi a palicsi Aqua Park és a kalandpark kivitelezését, nyilatkozta Pásztor István, a Park Palics Kft. közgyűlésének elnökeként a Vajdasági RTV Pravi ugao

Ki nem találod, már megint mire készül Pásztor Anna!

Metropol
-
 21.04.15 17:40Bulvár

Profik segítik a karrierváltásában az Anna and the Barbies vagány díváját.

Pásztor István: További 400 millió dinár kell a palicsi Aqua park befejezéséhez

Palics egyik nagy beruházása az Aqua park építése, amely még az elmúlt önkormányzati mandátum alatt megindult.

Puli, a magyar pásztorkutya

Háziállat
-
 21.04.15 19:59Állatvilág

A puli az egyik legnépszerűbb magyar kutyafajta. Különleges megjelenése és legendás természete a külföldi  kutyások számára is vonzóvá teszi. Mi magyarok pedig mint nemzeti büszkeségünkre tekintünk e fajtára.

Jó Pásztor Imanapra készül a felvidéki magyar katolikus közösség

Imakilenceddel veszi kezdetét az imaszándék, mely kilenc helyszínen zajlik, és április 25-én fejeződik be Komáromban. A vírus okozta korlátozások miatt, a tavalyihoz hasonlóan, az online térben csatlakozhatnak a hívők a közös imádkozáshoz.

Medve támadt a pásztorra, mindkét karját eltörte

Magyar Szó
-
 Tegnap 17:40Határtalan

A medve súlyos sebeket ejtett a pásztoron, eltörte a karjait, valamint többször megharapta, és a karmaival több sújtást is mért rá